son dönem bitirmeye çalıştığımız puzzle. 5000 parça nasıl çerçevelettireceğimizi bilemiyoruz. tavisyeniz var mı?
Eki Görüntüle 956070
bu sanırım Babil Kalesi çok güzel bende bunu yapmak istiyorum..
ne kadar sürede bu kadar yapabildiniz acaba?
Selam bende şu an sizinle aynı puzzel için uğraş içindeyim ben size sadece tek bişey soracam 5000 parça için bulabildiğiniz bir puzzel halısı varmı sürekli ortalıkta kalması kötü oluyor da
merhaba aranıza yeni katıldım dün yeni 1000 lik puzzle aldık eşimle
gece sadece köşelerini ayırdım yani yapmaya başlamadım henüz..
ama bilmediğim şeyler var mesela puzzle yapıştırıcısını nasıl kullanacağım yaptığım puzzle ı nasıl çerçeveleteceğim hiç bilmiyorum yardımcı olup anlata bilir misiniz yapmakta sorun yok benim için
işte 1000 li puzzleları çerçeveletmeye götürmek rahat oluyordu ama, 5000 lik puzzle'ı nasıl çerçevelettireceğiz bilmiyorum.boyutu 153*101 cm :/
merhaba aranıza yeni katıldım dün yeni 1000 lik puzzle aldık eşimle
gece sadece köşelerini ayırdım yani yapmaya başlamadım henüz..
ama bilmediğim şeyler var mesela puzzle yapıştırıcısını nasıl kullanacağım yaptığım puzzle ı nasıl çerçeveleteceğim hiç bilmiyorum yardımcı olup anlata bilir misiniz yapmakta sorun yok benim için
puzzle yapıştırıcıları içinden çıkanlar bazen yeterli gelmiyor.. O yüzden yapı marketlerde toz duvar kağıdı yapıştırıcıları satılmakta.. küçükü poşet genelde 2lt su ile karıştırılıyor. yarısını yaparsanız yeterli gelir hatta fazla bile gelir. Puzzle altına gazete koyup üstüne bol bol bu yapıştırıcıyı resim üstüne döküp elinizle iyice yedirin. 1 gün kurumaya bırakın, puzzle tamamen yapışmış olacak ve karton gibi duracaktır. Daha sonra ters çevirin arkadaki gazeteleri temizleyip koli bandıyla tamamen yapıştırın.. Böylelikle rahatça çerçeve yaptırmaya götürebilirsiniz. Ayrıca sadece çerçeve yapabilirsiniz cam takılmasına gerek kalmayacak kadar sağlam olmaktadır..
çok teşekkür ederimm canımm
rica ederim iyi eğlenceler.. Dikkat edin ama bağımlılık yapıyor.. Ben artık evde koyacak yer bulamıyorum..
bende kitaplara yer bulamıyorum artık..
bide ona bağımlı olursam eve biz giremeyiz artık
yaptığım puzzle da bu bayanlar
valla ben özel çalışma odası yaptım ama yine de sığamıyorum ve artık almıyorum puzzle.. Çevremde tanıdıklarıma cüzi bir ücret karşılığında yapıyorum.. Hem onlar mutlu oluyor hem ben mutlu oluyorum.. Sanırım çözüm bu oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?