Puzzle Severler Kulubü

merhaba aranıza yeni katıldım dün yeni 1000 lik puzzle aldık eşimle
gece sadece köşelerini ayırdım yani yapmaya başlamadım henüz..
ama bilmediğim şeyler var mesela puzzle yapıştırıcısını nasıl kullanacağım yaptığım puzzle ı nasıl çerçeveleteceğim hiç bilmiyorum yardımcı olup anlata bilir misiniz yapmakta sorun yok benim için

yaptığım puzzle da bu bayanlar

Eklentiler

• $vbhj.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 231
merhaba ben de bayılıyorum puzzle yapmaya kendimi kaybediyorum sanki ve o kadar çok odaklanıyorum ki başka hiçbirşey düşünmüyorum(şükür yemek yakmışlığım ve çocuklarımı ihmal etmişliğim yok) bir nevi terapi gibi aslında. herkese de tavsiye ederim. haftasonu 2000 lik aldım bende masal evi henüz başlamadım ama bakalım ne zamana biter.

bu da bugün biten 1000lik çok kolaydı çünkü renklerden ne nerenin belli oluyordu
puzzle oynayan kedi köpekler

bu sanırım Babil Kalesi çok güzel bende bunu yapmak istiyorum..
ne kadar sürede bu kadar yapabildiniz acaba?

puzzle bitti, tamamı yaklaşık 2,5-3 ay sürdü sanırım ama ara verdik belirli zamanlarda, ara vermeden devam edince bulamamaya başlıyorsun.

Selam bende şu an sizinle aynı puzzel için uğraş içindeyim ben size sadece tek bişey soracam 5000 parça için bulabildiğiniz bir puzzel halısı varmı sürekli ortalıkta kalması kötü oluyor da

puzzle halıları en fazla 5000 lik oluyor sanırım emin değilim,kullanmadım.

toz puzzle yapışştırıcısını üzerinde yazan miktar kadar suda eritip bekletiyorsun.süngerle sürülebiliyor.genelde puzzleların içinden yapıştırıcısı çıkıyor zaten onu kullandıktan sonra karton gibi oluyor puzzle.sonrada gazeteye sarıp yapı markete götürmek kalıyor sadece :) normal çerçeveciler çok fazla fiyat veriyorlar, yapı market daha ucuz oluyor.

işte 1000 li puzzleları çerçeveletmeye götürmek rahat oluyordu ama, 5000 lik puzzle'ı nasıl çerçevelettireceğiz bilmiyorum.boyutu 153*101 cm :/

Eklentiler

• $DSC_0152.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 149
Son düzenleme:
Merhaba, bende puzzle severler kulübü'nde yeniyim, eşimle haftasonu aldık dün akşam onunla uğraşırken yemek yanmış ruhumuz duymadı ne kadar dalmışız kendimizi kaptırmışız varın siz düşünün

Merhaba kzlar bende aldim ama yapamiyorum resim zor gibi 1000 lik napicam ben renkleri ayirdim ama

puzzle yapıştırıcıları içinden çıkanlar bazen yeterli gelmiyor.. O yüzden yapı marketlerde toz duvar kağıdı yapıştırıcıları satılmakta.. küçükü poşet genelde 2lt su ile karıştırılıyor. yarısını yaparsanız yeterli gelir hatta fazla bile gelir. Puzzle altına gazete koyup üstüne bol bol bu yapıştırıcıyı resim üstüne döküp elinizle iyice yedirin. 1 gün kurumaya bırakın, puzzle tamamen yapışmış olacak ve karton gibi duracaktır. Daha sonra ters çevirin arkadaki gazeteleri temizleyip koli bandıyla tamamen yapıştırın.. Böylelikle rahatça çerçeve yaptırmaya götürebilirsiniz. Ayrıca sadece çerçeve yapabilirsiniz cam takılmasına gerek kalmayacak kadar sağlam olmaktadır..

çok teşekkür ederimm canımm

Bi oyuncak mağazasında bu 2 manzarayı toplamda 6 TL'ye aldım ve bir arkadaşıma hediye olarak yaptım.
Eki Görüntüle 988193

Eki Görüntüle 988196

1 gecede severek bitirdiğim PİRİ REİS haritam
Eki Görüntüle 988194

3 Saatte bitirdiğim NEON TİMES SQUARE
Eki Görüntüle 988195

Meşhur SAFİYE SULTAN
Eki Görüntüle 988197

DENİZDE FIRTINA isimli en çok sevdiğim puzzle
Eki Görüntüle 988198

1 gecede severek bitirdiğim PİRİ REİS haritam
Eki Görüntüle 988199

Genelde seçtiğim puzzlelar yağlı boya tablo görüntüsünde, çünkü duvara asıldığında daha güzel duruyor

Arkadaşlar bu da bi arkadaşın alıp yapılması için bana ulaştırdığı puzzle sizlerle paylaşmak istedim.. Henüz başlamadım.. Bu akşam başlayacağım..

bende kitaplara yer bulamıyorum artık..
bide ona bağımlı olursam eve biz giremeyiz artık

valla ben özel çalışma odası yaptım ama yine de sığamıyorum ve artık almıyorum puzzle.. Çevremde tanıdıklarıma cüzi bir ücret karşılığında yapıyorum.. Hem onlar mutlu oluyor hem ben mutlu oluyorum.. Sanırım çözüm bu oldu..

evet inceledim bulogunu canım..
ama malesef ben bu tarz bir çözüm üretemem çünkü okuduğum her kitap bende olmak zorunda vede kim ne yapsın kitap özetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…