bu nasıl bir puzzledır süper bayıldım ama cok zor göründü gözüme, helal olsun sana tebrik ederim (
masterpieces color pallet adı.çok beğenerek yaptım ama tek parça eksik çıktı kaybettiğimi sanmıyorum ama o da bir ihtimal tabi. eksik parça desteği olmamasına rağmen bu firmada, puzzleı aldığınız yere iade yapıp değişim yapabiliyorsunuz. şimdi yenisinin yollanmasını bekliyorum tekrar yapacağım yani :)
ben nasıl bir işe giriştim böyleolmuyor imkansız gibi bir şey, bunu yapıp bana yollayabilecek bir cesur var mı aranızda? :44:
Ooooo kaçlık bu canım? Ben yapayım diyeceğim ama yine buradan bir arkadaşın gönderdiği zor bir puzzle var şu an elimde, aylardır ara verdiğim için puzzle yapmaya bitiremedim, onun bitmesi lazım önce ama o da ne zaman biter bilmiyorum o da çok zor bir puzzle adı da "impossible" zaten
1000lik bu. sizin yaptığınız hangi puzzle hangi markanın? bundan daha mı zor? ben tek renklilerde bile daha kolay yapmıştım. bu siyah beyaz kontrast bir de bir sürü çizgi çok gözüm karışıyor daha da kötüsü parçalar birbirine uyuyor çizgiler tam oturuyor mu diye iyice kontrol edilmesi gerekiyor.elinizdeki biter bitmez bunu yollayabilirim gerçekten çok beğendim tam salonuma uygun müzik notaları var yastık kılıflarımda, dekoratif stickerlar ve halımda o yüzden görür görmez aldım ama nasıl yaparım diye düşünmemiştim çünkü şimdiye kadar yapamadığım puzzle olmamıştı.
Educanın 500 parçalık Impossible puzzleı canım şu an için çerçevesi ve üç beş gülü yapılmış durumda ara vermiştim yoksa biterdi
evet bu da çok zormuş ama en azından 500 parça
1000 parça gözümde çok büyüyor şu anda. siz onu bitirene kadar ben bunu deneyeyim ama sanmıyorum sabrım yetmez
Sen yine de dene canım yaa sonunda çok mutlu hissedersin kendini
ben işin içinden çıkamadım :44: size emanet etsem?
Canım şu an sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum hatta daha şimdi acilden geldim dinleniyorum o yüzden ara verdim puzzle yapmaya, ama bir şekilde elimdekini bitirirsem sana haber veririm tatlım olur mu?
merhaba kızlar,bu topiği yeni gördüm ve çok profesyonel becerikli hatunlar olduğunu farkettim
ben daha önce hiç puzzle yapmadım. ama hobi olarak da en çok kendime yakın hissettiğim de puzzle.
nasıl başlamalıyım, kaç parça ile, nasıl bir resim ile vs.
biraz bilgi verirmisiniz sevgili hatunlar
merhaba kızlar,bu topiği yeni gördüm ve çok profesyonel becerikli hatunlar olduğunu farkettim
ben daha önce hiç puzzle yapmadım. ama hobi olarak da en çok kendime yakın hissettiğim de puzzle.
nasıl başlamalıyım, kaç parça ile, nasıl bir resim ile vs.
biraz bilgi verirmisiniz sevgili hatunlar
son dönem bitirmeye çalıştığımız puzzle. 5000 parça nasıl çerçevelettireceğimizi bilemiyoruz. tavisyeniz var mı?
Eki Görüntüle 956070
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?