Puzzle Severler Kulubü

bu nasıl bir puzzledır süper bayıldım ama cok zor göründü gözüme, helal olsun sana tebrik ederim (

teşekkürler :) çok zor olmadı aslında ortalama 8 saatte bitti
tavsiye ederim masterpieces firmasının puzzleları çok değişik ve kaliteli

Tahmin etmeliydim masterpieces olduğunu, canlı renkler, fantastik kesim, en sevdiğim markadır, ama fiyatı gereği her zaman alamıyorum. En azından yenisini yolluyorlar genelde öyle durumda yapılmış geliyor diye biliyorum ama markaya göre değişir tabi

ben nasıl bir işe giriştim böyle olmuyor imkansız gibi bir şey, bunu yapıp bana yollayabilecek bir cesur var mı aranızda? :44:

ben nasıl bir işe giriştim böyle olmuyor imkansız gibi bir şey, bunu yapıp bana yollayabilecek bir cesur var mı aranızda? :44:

Ooooo kaçlık bu canım? Ben yapayım diyeceğim ama yine buradan bir arkadaşın gönderdiği zor bir puzzle var şu an elimde, aylardır ara verdiğim için puzzle yapmaya bitiremedim, onun bitmesi lazım önce ama o da ne zaman biter bilmiyorum o da çok zor bir puzzle adı da "impossible" zaten

1000lik bu. sizin yaptığınız hangi puzzle hangi markanın? bundan daha mı zor? ben tek renklilerde bile daha kolay yapmıştım. bu siyah beyaz kontrast bir de bir sürü çizgi çok gözüm karışıyor daha da kötüsü parçalar birbirine uyuyor çizgiler tam oturuyor mu diye iyice kontrol edilmesi gerekiyor.elinizdeki biter bitmez bunu yollayabilirim gerçekten çok beğendim tam salonuma uygun müzik notaları var yastık kılıflarımda, dekoratif stickerlar ve halımda o yüzden görür görmez aldım ama nasıl yaparım diye düşünmemiştim çünkü şimdiye kadar yapamadığım puzzle olmamıştı.

Son düzenleme:

Educanın 500 parçalık Impossible puzzleı canım şu an için çerçevesi ve üç beş gülü yapılmış durumda ara vermiştim yoksa biterdi

Educanın 500 parçalık Impossible puzzleı canım şu an için çerçevesi ve üç beş gülü yapılmış durumda ara vermiştim yoksa biterdi

evet bu da çok zormuş ama en azından 500 parça
1000 parça gözümde çok büyüyor şu anda. siz onu bitirene kadar ben bunu deneyeyim ama sanmıyorum sabrım yetmez

evet bu da çok zormuş ama en azından 500 parça
1000 parça gözümde çok büyüyor şu anda. siz onu bitirene kadar ben bunu deneyeyim ama sanmıyorum sabrım yetmez

Sen yine de dene canım yaa sonunda çok mutlu hissedersin kendini

ben işin içinden çıkamadım :44: size emanet etsem?

Canım şu an sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum hatta daha şimdi acilden geldim dinleniyorum o yüzden ara verdim puzzle yapmaya, ama bir şekilde elimdekini bitirirsem sana haber veririm tatlım olur mu?

Canım şu an sıkıntılı bir gebelik yaşıyorum hatta daha şimdi acilden geldim dinleniyorum o yüzden ara verdim puzzle yapmaya, ama bir şekilde elimdekini bitirirsem sana haber veririm tatlım olur mu?

çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey yoktur. bebişler daha gelmeden anneleri zorluyor

ben o puzzleı yapamadım kaldırdım, artık yapabilcek birini bekleyecek. onun yerine yeni yaptıklarım bunlar

bu da en son yaptığım
buralar çok tenha kendimi yalnız hissettim

merhaba kızlar,bu topiği yeni gördüm ve çok profesyonel becerikli hatunlar olduğunu farkettim
ben daha önce hiç puzzle yapmadım. ama hobi olarak da en çok kendime yakın hissettiğim de puzzle.
nasıl başlamalıyım, kaç parça ile, nasıl bir resim ile vs.
biraz bilgi verirmisiniz sevgili hatunlar

Hoş geldin 1000 likle başlayabilirsin ama koyu renk ve düz renk olanları tercih etme desenleri belli ve pastel renkli olanları tercih edersen hem zevk alırsın hem de çabuk biter

canı sıkılabilecekler ve yapıp yapamayacağını denemek için alabileceğin 250-260 parçalık puzzlelar da var
çok fazla çeşit yok sanıyorum o miktarda parçası olan 20 kadar model var ama bence hiç yapmamış biri için ideal
alır yaparsın zorlansan bile az parça olduğu için biraz kasıp yaparsın, başkasına vereyim o yapsın diye düşünmezsin. sıkılmam sabırlıyım diyorsan 500-1000 ideal hatta 750 parça olanlar da var
benim için parça sayısı farketmiyor resmi hoşuma gitsin yeter en az parçadan bile alıp yaparım ama yer bakımından 2000 parçadan fazlasını yapmak için insanın ayrı bir oda ayırması gerekiyor bence

son dönem bitirmeye çalıştığımız puzzle. 5000 parça nasıl çerçevelettireceğimizi bilemiyoruz. tavisyeniz var mı?

son dönem bitirmeye çalıştığımız puzzle. 5000 parça nasıl çerçevelettireceğimizi bilemiyoruz. tavisyeniz var mı?

Eki Görüntüle 956070

Selam bende şu an sizinle aynı puzzel için uğraş içindeyim ben size sadece tek bişey soracam 5000 parça için bulabildiğiniz bir puzzel halısı varmı sürekli ortalıkta kalması kötü oluyor da

heye quiet 1000 parça
dün başladım bugün bitti ama çok zordu hep aynı tonlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…