- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
bende puzzle sever olarak kaplumbağa terbiyecisini yapmak istiyorum ama birkaç çeşit var 1500 2000 parça yapabilirim.hangi marka güzel karar veremiyorum ben genelde educa yapıyorum ama anatolianıda önermişler tavsiye bekliyorum
cnm duvar kağıdı yapıştırıcıları satılıyor yapı marketlerde onlardan al toz şeklinde sulandır ihtiyacın olan kadarını üstüne dök ve dağıt inan puzzlefixten daha güzel yapıştırıyor.selam canlarben puzzlesever olarak burayı yeni gördüm. puzzle yapmaya bayılıorum. şu an bir kızulesi yapımı bitmek üzere. ancak içinden puzzle fix çıkmadı. sizlere bir sorum oalcak. sıvı prittle yapıştırıldığımı duymuştum. deneyen varmı işe yarayan? eğer öyleyse 1 liralık bişe baya ekonomik olcak birde ilk puzzlemı şeffa elişi tutkalını biraz sulandırarak ya
puzzle deseninde renklere göre ayırın kenarları da kendi içinde renklere göre ayırın ve ilk kenarlardan başlayıp daha sonra ortada belli büyük temalardan giderek daha kolay yapabilirsinizselam kızlar, eşimle puzzle yapmaya bayılıyoruz bayılmasına da bu sefer boyumuzu biraz aştık sanırım
geçen hafta 6 bin parçalık puzzle aldık, eviriyoruz çeviriyoruz, ortasından başlamaya çalışıyoruz olmuyor, henüz köşeleri de oluşturamadık nasıl çıkıcaz işin içinden bilmemçok fena kaşındık, çook..
eğer yapıştırdığın puzzle arkasından sıralı koli bandıyla sabitleme yaptıysan cam taktırmasan olurmrb kızlar bişey sormak istiyorum ben puzzle mı çerçeve leteceğim ama cam taktırmam gerekiyormu
puzzle deseninde renklere göre ayırın kenarları da kendi içinde renklere göre ayırın ve ilk kenarlardan başlayıp daha sonra ortada belli büyük temalardan giderek daha kolay yapabilirsiniz
Puzzle başlı başına sabır istiyor ama bitirdiğinzde înanın daha güzel olacak..Teşekkür ederim öneriniz için. Köşeleri oluşturduk, şimdi renk renk ayırıyoruz. Harika, fakat bir o kadar da zor bir puzzle :)
aynı anda geldik galibaaaa ben de yeni buldum burayı. merhabalar
acıkcası senin mesajınla gördüm burayıaynı anda geldik galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?