Puzzle Severler Kulubü

selam canlar ben puzzlesever olarak burayı yeni gördüm. puzzle yapmaya bayılıorum. şu an bir kızulesi yapımı bitmek üzere. ancak içinden puzzle fix çıkmadı. sizlere bir sorum oalcak. sıvı prittle yapıştırıldığımı duymuştum. deneyen varmı işe yarayan? eğer öyleyse 1 liralık bişe baya ekonomik olcak birde ilk puzzlemı şeffa elişi tutkalını biraz sulandırarak ya

selam kızlar, eşimle puzzle yapmaya bayılıyoruz bayılmasına da bu sefer boyumuzu biraz aştık sanırım

geçen hafta 6 bin parçalık puzzle aldık, eviriyoruz çeviriyoruz, ortasından başlamaya çalışıyoruz olmuyor, henüz köşeleri de oluşturamadık nasıl çıkıcaz işin içinden bilmem çok fena kaşındık, çook..

bende puzzle sever olarak kaplumbağa terbiyecisini yapmak istiyorum ama birkaç çeşit var 1500 2000 parça yapabilirim.hangi marka güzel karar veremiyorum ben genelde educa yapıyorum ama anatolianıda önermişler tavsiye bekliyorum

şimdiden sevenlerinle vedalaş, hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmayacak

ben anatolian 1500 aldım 15 gün oluyor çerçeveyi bile yapamadım daha. geriliyorum aklıma geldikçe

kalite renk kağıt olarak nasıl .ben alışkınım canım deşarj oluyorum yaparken .bazen 2000 parçasınımı alsam diyorum

çok güzel ama ben biraz karanlık bir puzzle aldım. bir de yer ile gök aynı renk bazı yerlerde tonları bile aynı zorlanıyorum.

uğraşmayı seviyorsun madem sana tavsiye ederim 1500 lük anatolian.

mrb kızlar bişey sormak istiyorum ben puzzle mı çerçeve leteceğim ama cam taktırmam gerekiyormu

herkese merhaba,bende burayı yeni keşfedenlerdenim.Benim puzzle sevdam üni yıllarında başlamıştı.6000lik 2000lik puzzlerı sırf boyutundan dolayı almıyorum,bitirince ne yapıcam derdi oluyor :d yeni başlayanlar için en son yaptığım kelebeketkisi tablosunu öneririm.ben 3 günde bitirdim eşimle beraber(1000lik).Ayrıca şunuda söyliyim ilk puzzlem 3 ay sürmüştü,o yüzden kimse pesetmesin derim,eninde sonunda bitiyor :)

cnm duvar kağıdı yapıştırıcıları satılıyor yapı marketlerde onlardan al toz şeklinde sulandır ihtiyacın olan kadarını üstüne dök ve dağıt inan puzzlefixten daha güzel yapıştırıyor.

puzzle deseninde renklere göre ayırın kenarları da kendi içinde renklere göre ayırın ve ilk kenarlardan başlayıp daha sonra ortada belli büyük temalardan giderek daha kolay yapabilirsiniz

puzzle deseninde renklere göre ayırın kenarları da kendi içinde renklere göre ayırın ve ilk kenarlardan başlayıp daha sonra ortada belli büyük temalardan giderek daha kolay yapabilirsiniz

Teşekkür ederim öneriniz için. Köşeleri oluşturduk, şimdi renk renk ayırıyoruz. Harika, fakat bir o kadar da zor bir puzzle :)

selamm yeni buldum burayı :)
bende yeni başlayanlardanım 3 tane 1000 lik yaptım şimdi çiçekli bir şey istiyorum var mı tavsiyeniz
şöyle vazoda çiçekler gibi ama yağlı boya gibi olsun istiyorum
yaptıklarım şunlar

Eklentiler

• 1.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 132
  • 2.webp
    201,2 KB · Görüntüleme: 140
  • 3.webp
    111,3 KB · Görüntüleme: 93
en son a 101 den aldığım puzzleları yapıyorum yaz sıcağında pek oturulmuyor puzzle başına. kışın çerez gibi bitiyor 1 günde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…