• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Puzzle Severler Kulubü

Kızlar bebek odasına asmak için puzzle arıyorum, tavsiyeleriniz var mı???

Şöyle bir tane buldum ama hala kararsızım :44:

29345.jpg

Son düzenleme:
selam bir sorum var

puzzle larınızı halı kullanarak mı yapuıyorsunuz?yada mukavva ? yapıştırıcı ve cerceve işlemleri nasıl ?

yardımcı olursanız sevinirim:8:

selam bir sorum var

puzzle larınızı halı kullanarak mı yapuıyorsunuz?yada mukavva ? yapıştırıcı ve cerceve işlemleri nasıl ?

yardımcı olursanız sevinirim:8:

mesaj kutun yine dolmuş :)

buradan cevap vereyim

puzzle yapıştırıcıları var hem de koruyucu olarak işe yarıyor ben düz masada yapıyorum sonra bitince koruyucu sürüyorum ön yüzüne

1gün öyle bekledikten sonra mukavvaya beyaz tutkal sürerek yapıştırıyorum üstüne kitap vs ağırlık koyuyorum 1 gün de öyle bekliyor sonra çerçeveletiyorum
çok sağlam oluyor ama yapıştırırken dikkat etmek gerek yapıştırırken bozulursa puzzle tutkal hemen kurur

farklı yöntemler de var ama ben yıllardır böyle yapıyorum daha sağlam oluyor gibi geliyor bana

mesaj kutun yine dolmuş :)

buradan cevap vereyim

puzzle yapıştırıcıları var hem de koruyucu olarak işe yarıyor ben düz masada yapıyorum sonra bitince koruyucu sürüyorum ön yüzüne

1gün öyle bekledikten sonra mukavvaya beyaz tutkal sürerek yapıştırıyorum üstüne kitap vs ağırlık koyuyorum 1 gün de öyle bekliyor sonra çerçeveletiyorum
çok sağlam oluyor ama yapıştırırken dikkat etmek gerek yapıştırırken bozulursa puzzle tutkal hemen kurur

farklı yöntemler de var ama ben yıllardır böyle yapıyorum daha sağlam oluyor gibi geliyor bana

teşekkür ederim çok yardımcı fikir bunlar benim için ve mutlaka değerlendireceğim...:16:

umarım tamamlayıp burayada eklerim fotolarını :)

selam kızlr:)

puzzla tanışmam yeni sayılmaz ama en son eşimin anneler günü hediyesi olarak aldıgı magna carta adlı puzzla ilk puzzle denememe giriştim:)))
çok zevkli 1500 parça
$magna_carta_1000 - Kopya.webp

puzzla tam olarak bu eşimle birlikte yapmaya çalışıyoruz insanın kafasını dinlendiriyo
hayatımda tamda kafamı dinlemeye ihtiyaç duydugum bi dönemde geldi bu hediye:)
örgü örmek gibi bişey:) bu bitsin yeniden yapmak istiyorum yeni hıbilerimden bri oldu:))))
bu kadar çok puzzle severi bi arada görmek güzel:)
bitince eklerim :) ama ilk denmede zor bi puzzle gibi oldu ama olsun:)
daha önce yapan varmı bu puzzleden

Kızlar 29 Mayıs 2014 Perşembe günü A101'de yine puzzle kampanyası var. Bunun haricinde bu sefer puzzle halısı da çok uygun fiyata A101 marketinde satışa çıkıyor. Artık hiç bir puzzlesever halısız kalmayacak... :1::1:

Bizde esimle mutlulugun resmini yaptik cook guzel oldu.cok eglenceli ve bagimlilik yapiyor :))
Simdi teras cafe2 nin siparisini verdik sabirsizlikla bekliyorum :))
Herkese kolay gelsin

bu puzzle halısının kullanımını anlatır mısınız rica etsemmm?

Puzzle halısı üzerinde parca sayısına göre tablo çizilidir. Sizin yapmanız gereken puzzle çerçevesine başlarken, yapacağınız puzzle kaç parçalık ise o çerçeveyi baz almalısınız. Daha sonra iç figürleri oluşturabilirsiniz.. Puzzle halısının tek avantajı bitiremediğiniz puzzle için rulo yapıp, kaldırabilme özelliği.. Yaptıklarınız bozulmaz, kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.. Kolay gelsin şimdiden :)

Merhaba bizde esimle puzzle yapmaya karar verdik bu hafta alicaz insl ama sormak istedigim bisi var bu yaptigimiz puzzlelari nasil tablo yapabiliorz asiyorz yani bozulmuormu ? İlk defa yapicaz ilk kaclik alalim cevaplarsaniz sevinirim

nbor ,
Valla bende de çok fazla puzzle oldu hala yapmaya devam ediyorum. Şimdi eski katalog ürünlerini yapmaya başladım
delimideli ,
Öncelikle renk yoğunluğu fazla 1000 parçalık puzzle ile başlayabilirsiniz. İnstgrm üzerinden puzzle_blog sayfamı takip ederek kendinize uygun puzzle seçebilirsiniz. Bittikten sonra tekrar iletişime geçerek, yapıştırma ve tablo yapma konusunda dipnotları verebilirim.

Puzzle elinde olup yapamayanlar varsa yardımcı olunur kızlar.. Ayrıca elinde satmak istedikleriniz var ise görsellerini görmek isterim.

Yeni bitirdimmm :KK71::KK71::KK71:alıp yapmak isteyen olursa adı london bus

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    335,3 KB · Görüntüleme: 117
Back
X