selam bir sorum var
puzzle larınızı halı kullanarak mı yapuıyorsunuz?yada mukavva ? yapıştırıcı ve cerceve işlemleri nasıl ?
yardımcı olursanız sevinirim
mesaj kutun yine dolmuş :)
buradan cevap vereyim
puzzle yapıştırıcıları var hem de koruyucu olarak işe yarıyor ben düz masada yapıyorum sonra bitince koruyucu sürüyorum ön yüzüne
1gün öyle bekledikten sonra mukavvaya beyaz tutkal sürerek yapıştırıyorum üstüne kitap vs ağırlık koyuyorum 1 gün de öyle bekliyor sonra çerçeveletiyorum
çok sağlam oluyor ama yapıştırırken dikkat etmek gerek yapıştırırken bozulursa puzzle tutkal hemen kurur
farklı yöntemler de var ama ben yıllardır böyle yapıyorum daha sağlam oluyor gibi geliyor bana
Kızlar 29 Mayıs 2014 Perşembe günü A101'de yine puzzle kampanyası var. Bunun haricinde bu sefer puzzle halısı da çok uygun fiyata A101 marketinde satışa çıkıyor. Artık hiç bir puzzlesever halısız kalmayacak...
bu puzzle halısının kullanımını anlatır mısınız rica etsemmm?
ben hala yapmak istiyorum ama asacak yerim yok yaptıklarımın bir kısmını hediye ettim ama yine dolu yapılı olanlar var elden çıkarabilsem daha da yapmaya devam edeceğimKızlar yaz geldi puzzleseverler yok oldu.. Hayırdır??
Puzzle elinde olup yapamayanlar varsa yardımcı olunur kızlar.. Ayrıca elinde satmak istedikleriniz var ise görsellerini görmek isterim.
ama yapılmamış olması tercihimbende bunlar var düşünürseniz
Eki Görüntüle 1220744 Eki Görüntüle 1220745 Eki Görüntüle 1220746 Eki Görüntüle 1220747
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?