Püsküüt'ün başarı öyküsü

Süpersin ya ben sana daha ne diyeyimki...cokacimcoook
Lahana ve mantı mı yoksa lahananın mantı olma fikrimi garip geldi bana onu düşünüyorum halaafisfisfis

kaydirigubbakcemile3
Bence lahananın mantıya dönüşebilme yeteneği garip gelmiştir.. :roflol:

kesinlikle muhteşem olur bunun tadı...
ben bayıldım şimdiden..
teşekkrüler.a.s.
Hakikaten de muhteşem oluyor..
Lahana yemeliyim, ama keyifli bir şekilde.. Nasıl.. nasıl.. diye düşünürken aklıma bu fikir geldi..
Ne yalan söyleyeyim.. ılk çatalı ağzıma götürürken çok istekli değildim.. Ne de olsa, haşlanmış lahananın kokusu hala mutfağın havasında kendini belli ediyordu..:1ninca:
Sonra çatalı götürdüm ağzıma....cokacimcoook
Ve Aman Tanrım! Yok böyle bi'şi!..

ıkinci hamlede.. Başka bir akşam tekrar yapıp kocamığa da yedirdim. neyse ki kendisi lahana, pırasa, bamya dan nefret eden erkekgillerden değil... :roflol:

Yedi ve.... Süper olmuş! dedi. Mantı meğerse hamallıkmış dedi.. Onu dedi.. bunu dedi işte.. :asigim:

BENCE MUHTEŞEM OLUR LAHANA MANTISI:roflol:
YA PÜSKÜÜTÜM SEN HARİKASIN Şeniz

Ve Aman Tanrım! Yok böyle bi'şi!..

İkinci hamlede.. Başka bir akşam tekrar yapıp kocamığa da yedirdim. neyse ki kendisi lahana, pırasa, bamya dan nefret eden erkekgillerden değil... :roflol:

Bir gün buraya yazacağım ama saçma sapan olmasın uzunca olsun tartılıp gelsin kelimeler dedim:eek: Kısmet değilmişkaydirigubbakcemile3

Lahanayı çiğ olarak bile doğrayıp salatasını yapan biri olarak akşam hemen denedim tarifi, çocuklar gerçek mantılarını yudumlarken, onlara göre benim sahte mantıyı aynı iştahla yemem kikirdeşmelerine sebep oldu :nazar: tüm gülüşler ve meraklı bakışlar altında mımmss hımssss dye sesler çıkartabilecek kapasitede yedirtti lahana mantısı kendisini... Ellerine sağlık püsküütüma.s.

Benim koca, o bilinen erkekgillerden olduğu için denetmem mümkün değil çünkü bugüne dek kokusundan sebep lahana denen varlığa elinide sürmemiştir, dilinide :mymeka:

püsküütüüm harikasınnnn :)
mantının mide hammallığı yanında yapılması da başlı başına bir hammalık olduğundann sebep: bu hemen denenecekkkk :))
ve gelip yorum yazılacaaakkkkk
oleyy beee
vicdanım rahat mantı yiyebileceğimmmm

.....tüm gülüşler ve meraklı bakışlar altında mımmss hımssss dye sesler çıkartabilecek kapasitede yedirtti lahana mantısı kendisini...
Tarifi deneyen ilk arkadaşım ödülünü vermek istiyorum :hooray:
Çok sevindim beğenmene kallisim sefgilim.. :lepi:
Afiyet şeker olsun..

oleyy beee
vicdanım rahat mantı yiyebileceğimmmm
Yorumlarını bekliyor olacağım şekerliğim.. Şeniz

an itibari ile denemiş bulunuyorum püsküütüüümmm
çok harika süper süperrr
tek kelime ile muhteşemm :))
tıpkısının aynısı yaww
1,5 porsiyona yakın yediğim haldeeee, ne pişmanlık var şuan ne de mide rahatsızlığııııı a.s
oleyy beeee
teşekkürler püsküütüümŞenizŞeniz

an itibari ile denemiş bulunuyorum püsküütüüümmm
çok harika süper süperrr
tek kelime ile muhteşemm :))
tıpkısının aynısı yaww
1,5 porsiyona yakın yediğim haldeeee, ne pişmanlık var şuan ne de mide rahatsızlığııııı a.s
oleyy beeee
teşekkürler püsküütüümŞenizŞeniz

Yaşasııınnnnn :lepi:

Afiyet olsun şekerlik.. Şeniz

Herkesin damak tadı ayrı biliyorum ama lahana mantısı hakikaten de güzel..
Denemeyen kalmasın..

Sıfır pişmanlıkla mantı yemek var mı yahu? :sm_cool:

ahh keşke bende
evleneli 2 yıl oldu aldığım 10 kiloyu belkide geçiyodur
verebilsem:çok üzgünüm:
bende azim 0 helede yemekten vazgeçmek :tomato:

ahh keşke bende
evleneli 2 yıl oldu aldığım 10 kiloyu belkide geçiyodur
verebilsem:çok üzgünüm:
bende azim 0 helede yemekten vazgeçmek :tomato:

"Ahh keşke" demeyi bıraksan önce.. yerimseniben

Küçük küçük değişiklikler yapsan.. diyelim ki bu hafta günde 3 dilimden başka ekmek yemeyeceğim, ekmek yediğim gün pilav/makarna/börek yemeyeceğim desen..
Yani sen dahil kimseye çaktırmasan.. Ama vücudun çakmaya başlasa...

Ben inanıyorum ki etki/tepki devreye girdiğinde o zaman "azim" denilen şey de sahneye çıkar..

püsküütüm bu lahana mantısını ben de denicem... çok hoş görünüyor....
bu arada bizim takıma resimlerini koyduğun mutfaüğın çok g üzel ve çok şirin canımmm..... bayıldım.....

püsküütüm bu lahana mantısını ben de denicem... çok hoş görünüyor....
bu arada bizim takıma resimlerini koyduğun mutfaüğın çok g üzel ve çok şirin canımmm..... bayıldım.....

Şimdiye kadar kallisim sefgilim ve şekerlik denedi.. İkisinden de geçer not aldım.. Bakalım sen de beğenecekmisin canım.. Şimdiden afiyet olsun..

Diğer konu için de teşekkürler.. a.s. Daha daha daha iyisi senin olsun fatunuzcum..
Fotoğraflar yerine ulaştığı için az önce sildim.. Sıkılıp, utanarak koymuştum çünkü.. :eek:

Şimdiye kadar kallisim sefgilim ve şekerlik denedi.. İkisinden de geçer not aldım.. Bakalım sen de beğenecekmisin canım.. Şimdiden afiyet olsun..

Diğer konu için de teşekkürler.. a.s. Daha daha daha iyisi senin olsun fatunuzcum..
Fotoğraflar yerine ulaştığı için az önce sildim.. Sıkılıp, utanarak koymuştum çünkü.. :eek:

hiç utanma ilham oluyor bizlere canım... inşallah ben de bi gün kendi evimin resimlerini eklerim... şimdilik lojmanda takılıyorum da...
bu arada bulutun çok süper çok tatlı benim amazonum vardı kurt kangal kırması....
en eğlenceli oyunumuz beni sırtına alıp gezdirmesiydi....
ünv. falan derken taşınınca bir çiftliğe vermek zorunda kalmıştık...
öldürmüş belediye... 2 yıl sonra haberim olmuştu.. çok üzülmüştüm....
bulutu naltınca sen hep aklıma bizi dıaşrtdan gelirkern görünce ön ayaklarını kaldırıp sarılan amazonum aklıma gelir...
güzel kızım benim yaaa... amazon kadınları gibi güçlüydü...

bu arada püsküütüm... şu nivea body cd sini nereden bulabilirim ben...?????????

hiç utanma ilham oluyor bizlere canım... inşallah ben de bi gün kendi evimin resimlerini eklerim... şimdilik lojmanda takılıyorum da...
bu arada bulutun çok süper çok tatlı benim amazonum vardı kurt kangal kırması....
en eğlenceli oyunumuz beni sırtına alıp gezdirmesiydi....
ünv. falan derken taşınınca bir çiftliğe vermek zorunda kalmıştık...
öldürmüş belediye... 2 yıl sonra haberim olmuştu.. çok üzülmüştüm....
bulutu naltınca sen hep aklıma bizi dıaşrtdan gelirkern görünce ön ayaklarını kaldırıp sarılan amazonum aklıma gelir...
güzel kızım benim yaaa... amazon kadınları gibi güçlüydü...

bu arada püsküütüm... şu nivea body cd sini nereden bulabilirim ben...?????????

İnşallah evine geçince eklersin fatunuzcum..
Kurt kangal kırması da sahiden "amazon" olur.. Gözümün önünde canlanıyor.. Keşke hiç ayrılmak zorunda kalmasaymışsınız.. Keşke o kötü haberi almamış olsaydın.. Eğer bir gün kanunda köpek öldürmek de cinayetten sayılırsa içim rahat edecek..
Ama senin anında, ölümünden ziyade çiftliğe bırakılmış olması beni dah çok etkiledi.. bunu da belirtmeden geçmeyeyim..

Nivea body cd konusuna gelince.. KK da onunla ilgili bir başlık vardı.. Oradan indiriyordu herkes.. Sanırım spor bölümündedir.

Ben hiç ilgilenmedim bugüne kadar.. Çünkü spor yaparken genelde DVD izlemeyi tercih ediyorum.. Bisiklet çevirirken de online tavla oynuyorum.. Böylece geçen zamandan hiç haberim olmuyor.. Ama öyle CD ye falan bakıp yaparsam sıkıntıdan patlarım herhalde.. :roflol:

ınşallah evine geçince eklersin fatunuzcum..
Kurt kangal kırması da sahiden "amazon" olur.. Gözümün önünde canlanıyor.. Keşke hiç ayrılmak zorunda kalmasaymışsınız.. Keşke o kötü haberi almamış olsaydın.. Eğer bir gün kanunda köpek öldürmek de cinayetten sayılırsa içim rahat edecek..
Ama senin anında, ölümünden ziyade çiftliğe bırakılmış olması beni dah çok etkiledi.. bunu da belirtmeden geçmeyeyim..

ah püsküütüm ah...
annemin alerjisi var... kedi köpek tüyüne....
bizim memlektteki evimiz bahçeliyidi (küçük bir ilçede büyüdüm ben)....
kocaman klübesinde amazonum uyurdu....
sonra ben ünv. kazandım büyük şehire gittik...
annem de benimle geldi...
zar zor bulduğum evdeki diğer sakinler köpek istemediler bahçede dahi olsa (tabi benim amazonun da iriliği düşünülünce)
ben de bi tanıdığımızın çiftliğine vermek zorunda kaldım...

Bende deneyecegim valla canım çekti sonra yazarım bakalım güzel mi ama güzeldir herkes begenmiş :))

Bu sitede pek beni seven kimse olmadı galiba neyse denedim güzelmiş hatta başkalarına da verdim tarifi ellerine saglık

Bu sitede pek beni seven kimse olmadı galiba neyse denedim güzelmiş hatta başkalarına da verdim tarifi ellerine saglık

Beğenmenize sevindim.. Öncelikle de güvenerek denediğiniz için teşekkürler.. a.s.

"Sevgi" konusunu çözemedim ama.. Yani, konuyla ilişkilendiremedim..?

süper yaa okurken bile ağzım sulandı
ben bu mantıyı akşam yapıcam çok güzel olur eminim

X