Tatlım.. Öncelikle spor bölümüne mekikle ilgili bir başlık açmıştım.. Onu okumanı öneririm..
Meğer ben de hep yanlış çekiyormuşum mekiği.. Şimdi yeni sisteme göre çekiyorum.. Öyle farklı ki.. Eskiden 300 mekiği güle oynaya çekerken şimdi 15x3 sette iflahım kesiliyor.. :roflol:
Göbek benim hep tedirgin olduğum konulardandır.. Kilodan bile daha ciddiye alırım göbeği.. Çünkü kamuflesi yok.. Ve ne giyersen giy yakışması mümkün değil..
Yaptıklarımı şöyle toparlayayım..
Her sabah kalktığımda, başucumda akşamdan kalma suyu içip, yatağımın hemen yanında yere uzanır ve mekik çekerim. Bunu günlük spor aktivitesinden saymam.. Eski yönteme göre 50 çekerdim, yeni yönteme göre 15 tane çekip kalkıyorum.. Sonra güne başlarım..
Aklıma geldikçe -masabaşında, bir yerden bir yere yürürken, araba kullanırken- nefesimi çekebildiğim kadar içime çekip öyle kalırım.. kaslarım acıyana kadar da dururum öyle.. dediğim gibi bunun bir tekrar sayısı yok.. Aklıma geldikçe yaptığım bir şeydir..
Ortalama uyuma saatim 02:00 civarıdır.. Dört saat geriye git. Yani 22:00 den sonra su hariç bir lokma ağzıma sokmam.. Gece yediklerin direkt göbeğe hediye oluyor çünkü.. Kiloya etkisini zaten yazmaya gerek yok..
Bir aralar lahana yağını da denemiştim.. benim cildime alerji yaptı o nedenle kullanamadım. Bilemiyorum sahiden işe yarıyor mu..
Aklıma gelenler bunlar..
Bu arada 3 kilo için de tebrik ederim canım.. a.s.