Püsküüt'ün başarı öyküsü

Benim de kültür sanat bölümünde yazdığım mesajların, büyük bir çoğunluğu karşılıksız kalıyor mesela.. yerimseniben
En çok cevap dombililerden geliyor demi:eek: Hele bir zayıflayalım kültürlenecez inşallahkaydirigubbakcemile3.. Yine zayıflayınca sanat etkinliklerinede katılmaya başlarız, ancak koltuklara sığışırız çünkü kaydirigubbakcemile3 o zamanda oraya yazarız...

Kutluyorum, insallah bir daha o gereksiz yaglari görmezsin , bende geri verecem bu kilolari, benim degil bunlar cünki, yapismis kalmis, atacam hesini atacam kaydirigubbakcemile2

Ayrica bu yazdiklariniz gercekten insani cok motive ediyor

süper yaa okurken bile ağzım sulandı
ben bu mantıyı akşam yapıcam çok güzel olur eminim
E-ee nasıl buldun? Sen de beğenmişsindir diye düşünüyorum.. Yeni tarifim geliyor bir kaç güne kadar..gamyoncuiremsu
En çok cevap dombililerden geliyor demi:eek: Hele bir zayıflayalım kültürlenecez inşallahkaydirigubbakcemile3.. Yine zayıflayınca sanat etkinliklerinede katılmaya başlarız, ancak koltuklara sığışırız çünkü kaydirigubbakcemile3 o zamanda oraya yazarız...
:roflol: :roflol: Hay Allah iyiliğini versin senin..
Kutluyorum, insallah bir daha o gereksiz yaglari görmezsin , bende geri verecem bu kilolari, benim degil bunlar cünki, yapismis kalmis, atacam hesini atacam kaydirigubbakcemile2

Ayrica bu yazdiklariniz gercekten insani cok motive ediyor
Teşekkürler.. Vücudun sınırlarını bir kez bozduk mu sanki hep karşı kuvvet oluşturuyor.. Bundan sonra hep disiplinli olmak gerekiyor..
Yorumun güzel.. yerimseniben

Evet ya, senin değil onlar.. Üzerine geçici olarak yapışmış.. Bi' silkelenmenle hepsi düşer gider.. a.s.

püsküütcügüm seni tebrik ediyorum harikasın ilk okumadan sonra hemen basladım okuyalı 5 gün oldu sanırım gercekten faydasını gördüm ilk 100 yaptım bir sag bir sol birde popodan annem bile bayagı incelmisin diyor simdilde200 250 yapıyorum git gide cogaltacagım hergün aksatmadan yapıyorum tabiki yiyeceklerimide azaltım ekmegi kestim vermem gereken kiloları vermme gerek emegine saglık tatlım ya bende dogum kiloları verecegim insallh :sm_cool: :dance:

püsküütcügüm seni tebrik ediyorum harikasın ilk okumadan sonra hemen basladım okuyalı 5 gün oldu sanırım gercekten faydasını gördüm ilk 100 yaptım bir sag bir sol birde popodan annem bile bayagı incelmisin diyor simdilde200 250 yapıyorum git gide cogaltacagım hergün aksatmadan yapıyorum tabiki yiyeceklerimide azaltım ekmegi kestim vermem gereken kiloları vermme gerek emegine saglık tatlım ya bende dogum kiloları verecegim insallh :sm_cool: :dance:

Şimdiden başarılar canım.. a.s.
Sahiden de yiyecekleri azaltmak yeterli.. Böylelikle ağız tadımız bozulmadan, diyetin o ağır, bıktırıcı temposuna girmeden yavaş yavaş kurtulunuyor kilolardan..

Ama ekmek için aynı şeyi söylemeyeceğim. En azından sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yemelisin bence.. Ama sadece çavdar. Vücudumuzun ekmeğe de ihtiyacı var..

Popo vurma işi bende her zaman işe yaramıştır. Sadece bir rutine giriyor o da zamanla.. Bunu hissedince ara ver.. Bir ay sonra yeniden başla..

Mideyi işkembeye döndürdüğün içni değil de bir bebek sahibi olmak için kilo aldığına göre, bunlar sahiden de emanet kilolar.. Biraz dikkatle kurtulacağından eminim..

Bebeğine de sağlıklı ve şanslı bir hayat diliyorum bu arada.. :nazar:

Şimdiden başarılar canım.. a.s.
Sahiden de yiyecekleri azaltmak yeterli.. Böylelikle ağız tadımız bozulmadan, diyetin o ağır, bıktırıcı temposuna girmeden yavaş yavaş kurtulunuyor kilolardan..

Ama ekmek için aynı şeyi söylemeyeceğim. En azından sabah kahvaltısında 2 dilim ekmek yemelisin bence.. Ama sadece çavdar. Vücudumuzun ekmeğe de ihtiyacı var..

Popo vurma işi bende her zaman işe yaramıştır. Sadece bir rutine giriyor o da zamanla.. Bunu hissedince ara ver.. Bir ay sonra yeniden başla..

Mideyi işkembeye döndürdüğün içni değil de bir bebek sahibi olmak için kilo aldığına göre, bunlar sahiden de emanet kilolar.. Biraz dikkatle kurtulacağından eminim..

Bebeğine de sağlıklı ve şanslı bir hayat diliyorum bu arada.. :nazar:

cok tsk edrm beni dahada rahatlattınız 3 kilomu verdim sükür dahada veecegm sizin yazılarınızı takip edecgm :)

cnm sana sorum olacak göbüş için mekikten baska ne yaptın bende mekik cekiyorum haliyle dogum göbüste igrenc duruyor offf tavsiyeni bekliyorum cnmya :dance:

cnm sana sorum olacak göbüş için mekikten baska ne yaptın bende mekik cekiyorum haliyle dogum göbüste igrenc duruyor offf tavsiyeni bekliyorum cnmya :dance:

Tatlım.. Öncelikle spor bölümüne mekikle ilgili bir başlık açmıştım.. Onu okumanı öneririm..
Meğer ben de hep yanlış çekiyormuşum mekiği.. Şimdi yeni sisteme göre çekiyorum.. Öyle farklı ki.. Eskiden 300 mekiği güle oynaya çekerken şimdi 15x3 sette iflahım kesiliyor.. :roflol:

Göbek benim hep tedirgin olduğum konulardandır.. Kilodan bile daha ciddiye alırım göbeği.. Çünkü kamuflesi yok.. Ve ne giyersen giy yakışması mümkün değil..

Yaptıklarımı şöyle toparlayayım..

Her sabah kalktığımda, başucumda akşamdan kalma suyu içip, yatağımın hemen yanında yere uzanır ve mekik çekerim. Bunu günlük spor aktivitesinden saymam.. Eski yönteme göre 50 çekerdim, yeni yönteme göre 15 tane çekip kalkıyorum.. Sonra güne başlarım..

Aklıma geldikçe -masabaşında, bir yerden bir yere yürürken, araba kullanırken- nefesimi çekebildiğim kadar içime çekip öyle kalırım.. kaslarım acıyana kadar da dururum öyle.. dediğim gibi bunun bir tekrar sayısı yok.. Aklıma geldikçe yaptığım bir şeydir..

Ortalama uyuma saatim 02:00 civarıdır.. Dört saat geriye git. Yani 22:00 den sonra su hariç bir lokma ağzıma sokmam.. Gece yediklerin direkt göbeğe hediye oluyor çünkü.. Kiloya etkisini zaten yazmaya gerek yok..

Bir aralar lahana yağını da denemiştim.. benim cildime alerji yaptı o nedenle kullanamadım. Bilemiyorum sahiden işe yarıyor mu..

Aklıma gelenler bunlar..

Bu arada 3 kilo için de tebrik ederim canım.. a.s.

Tatlım.. Öncelikle spor bölümüne mekikle ilgili bir başlık açmıştım.. Onu okumanı öneririm..
Meğer ben de hep yanlış çekiyormuşum mekiği.. Şimdi yeni sisteme göre çekiyorum.. Öyle farklı ki.. Eskiden 300 mekiği güle oynaya çekerken şimdi 15x3 sette iflahım kesiliyor.. :roflol:

Göbek benim hep tedirgin olduğum konulardandır.. Kilodan bile daha ciddiye alırım göbeği.. Çünkü kamuflesi yok.. Ve ne giyersen giy yakışması mümkün değil..

Yaptıklarımı şöyle toparlayayım..

Her sabah kalktığımda, başucumda akşamdan kalma suyu içip, yatağımın hemen yanında yere uzanır ve mekik çekerim. Bunu günlük spor aktivitesinden saymam.. Eski yönteme göre 50 çekerdim, yeni yönteme göre 15 tane çekip kalkıyorum.. Sonra güne başlarım..

Aklıma geldikçe -masabaşında, bir yerden bir yere yürürken, araba kullanırken- nefesimi çekebildiğim kadar içime çekip öyle kalırım.. kaslarım acıyana kadar da dururum öyle.. dediğim gibi bunun bir tekrar sayısı yok.. Aklıma geldikçe yaptığım bir şeydir..

Ortalama uyuma saatim 02:00 civarıdır.. Dört saat geriye git. Yani 22:00 den sonra su hariç bir lokma ağzıma sokmam.. Gece yediklerin direkt göbeğe hediye oluyor çünkü.. Kiloya etkisini zaten yazmaya gerek yok..

Bir aralar lahana yağını da denemiştim.. benim cildime alerji yaptı o nedenle kullanamadım. Bilemiyorum sahiden işe yarıyor mu..

Aklıma gelenler bunlar..

Bu arada 3 kilo için de tebrik ederim canım.. a.s.

tskler cnm mekik bölümü nerde bulabilirim bu sayfada yok baska sayfada mı mekik kolay mekikle bende 100 200 cekiyorum zor olanı 30 cekiyorum dediginde o mu acaba bakamak isterim

Lahana mantısı tarifimden sonra gelelim diyet döneminde tükettiğim çok lezzetli bir çorbanın tarifine..
Bu benim uydurmasyonum değil, arkadaşımdan aldığım ve ayıla bayıla lüplediğim bir çorba tarifi..

MISIR ÇORBASIcokacimcoook

Malzemeler:
6 su bardağı su
2 su bardağı mısır (superfresh)
2 su bardağı yoğurt
2 yumurta
2 yemek kaşığı un
Dereotu, maydonoz
4 yemek kaşığı zeytinyağı (ben 2 kaşık koyuyorum)
Kırmızı toz biber, tuz

Yapılışı:

Suyu kaynatın. Mısırları içine atıp yumuşayıncaya kadar pişirin.

Yoğurt, yumurta ve unu ayrı bir kapta karıştırın. Daha sonra kaynayan çorbanın suyundan bir kepçe alarak
bu karışıma ekleyip çırpın. Bu işlemi karışım ılınıncaya kadar devam ettirin.

Sonra karışımı, mısırlı suya yavaş yavaş katın. Bir yandan da karıştırın..
Zeytinyağını, yeşillikleri ve baharatını ekleyip kaynayıncaya kadar karıştırın.
Kaynayınca, kapağını yarım kapalı tutarak 10 dakika daha pişirin..

Sonra da ayıla bayıla yiyin.. :roflol:

En son geçen hafta yaptım. Yemeden önce de fotoğrafını çekeyim dedim:

Bu arada diyet sırasında tuttuğum günlüğüme baktım ve mısır çorbası yediğim günlerden birini seçip, sizlere bir fikir vermesi düşüncesiyle aşağıya ekliyorum:

10:30
Müsli, yoğurt

12:30
Kıymalı taze fasulye, 2 salatalık, 1 domates

15:00
1 kraker, 1 dilim hellim peyniri

17:00
4 dilim karpuz

19:15
Mısır çorbası, salata

23:30
5-6 tane leblebi, 1 bardak ayran

canım ben sana kahvaltılık gevrekler falan varya onları soracaktım mesela nestle nesfit falan bunlar hakkında bir fikrin var mı ?

canım ben sana kahvaltılık gevrekler falan varya onları soracaktım mesela nestle nesfit falan bunlar hakkında bir fikrin var mı ?

Daha önce corn flakes hakkında bir cevap yazmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/6130736-mesaj137.html

Haftada 2-3 kez, sabah kahvaltısı olarak tükettim, tüketmeye de devam ediyorum.. Bazen daha da fazla..
Bilemiyorum cevap yeterli mi?
Ya da sen tam olarak neyi sormak istiyorsan onu sor tatlım..

Daha önce corn flakes hakkında bir cevap yazmıştım..
http://www.kadinlarkulubu.com/6130736-mesaj137.html

Haftada 2-3 kez, sabah kahvaltısı olarak tükettim, tüketmeye de devam ediyorum.. Bazen daha da fazla..
Bilemiyorum cevap yeterli mi?
Ya da sen tam olarak neyi sormak istiyorsan onu sor tatlım..

hım ben diyet için ne derece uygundur bunu sormak istemiştim ama aldım cevabımı o zaman onu da tüketebilirim :1rolleyes:

hım ben diyet için ne derece uygundur bunu sormak istemiştim ama aldım cevabımı o zaman onu da tüketebilirim :1rolleyes:

Diyet için uygun tabii.. Yeter ki kahvaltı öğünün tamamen corn flakes den oluşsun.. Miktarı da bir kaseyi geçmesin, süt ilavesi ile birlikte elbette..

Ve dengeli beslenmek adına haftanın diğer kahvaltılarını da şöyle ayarlayabilirsin..

3 sabah Corn flakes
3 sabah çavdar ekmekli klasik kahvaltı
1 sabah omlet ve söğüş

gibi..

Ben müsliyi de çok sevdiğim için klaik kahvaltıyı bir kere yapıp kalan kahvaltılarda da müsli ve yoğurt tüketirdim.. Barsaklarımın çalışmasına da oldukça katkı sağlıyor..

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda.Püsküütçüm başarı öykünü okuyunca yazmadan duramadım çok tebrik ederim seni.Senden bir ricam olacaktı ilk sayfalarda bahsettiğin sabahları 8 dakika hareketlerini bulamadım canım.Yardımcı olursan çok sevinirim .Şimdiden teşekkürler...

Merhaba arkadaşlar bende yeniyim aranızda.Püsküütçüm başarı öykünü okuyunca yazmadan duramadım çok tebrik ederim seni.Senden bir ricam olacaktı ilk sayfalarda bahsettiğin sabahları 8 dakika hareketlerini bulamadım canım.Yardımcı olursan çok sevinirim .Şimdiden teşekkürler...

Teşekkür ederim.. Sana da kolay gelsin..

Linkin içinde link vardı, sanırım o yüzden ulaşamadın.. Yeniden veriyorum.. Kontrol ettim çalışıyor.. yerimseniben

http://www.kadinlarkulubu.com/gunce...kikanizi-ayirarak-ideal-kilonuza-kavusun.html

Bu kilo işi bir türlü yerine oturmuyor.. Bir alıyorum, bir veriyorum.. Hacıyatmaza döndüm.. :roflol:

Arada yaptığım kaçamaklar bazen pahalıya mal oluyor.. Bir süre önce Cumartesi akşamı güzel bir masada saatlerce oturmanın bedelini 1.5 kilo alarak ödedim..

Ertesi gün aklıma yeni bir yöntem geldi.. Heyecanla uyguladım.. ıki günde gitti 1.5 kilo..

Şimdi onu da paylaşmak istiyorum. Sanırım arada metabolizmayı şaşırtmak için de kullanılabilir..

Günün kalorili tek öğünü "kahvaltı" olarak yenilecek. (örn: 2 tane tost / omlet ve sosis)
Sonraki her öğün ara öğün niteliğinde olacak.. ve iki saatte bir yenilecek. (1 bardak süt / 8 tane erik / söğüş / 1 bardak çorba)

Yemenin son saati yok.. ıki saatte bir mutlaka yeniliyor..

Deneyen olursa, normal rejim seyrinde bu yönteme geçip de kilo vermesi durduğu halde faydası olan mutlaka buraya paylaşımını yazsın ki; daha çok arkadaşımızın faydalanmasını sağlayalım..

Merakla bekliyorum.. yerimseniben

X