Püsküüt'ün başarı öyküsü

Size de selam, spora başlayacağım diyete de motivasyona ihtiyacım var..ben varım yani :)

ben bu topiği neden görmedim şimdiye kadar bilmiyorum..gözüme perdemi inmiştiki şaşırdım
püskütüm benm boya göre 53 mü olmalıyım ki
sen 63 le süper olmuşsun
ve uygulaman okadar beniyorki benim yaptıklarıma ve doğruyu bulduğuma çok sevindim
gerçekten bir ömürboyu uygulamamız gereken formüller bunlar..
Aslında boy, kiloyu belirleyen tek faktör değil.. Kemiklerinin ince olup olmaması da önemli..
Aynı boy ve aynı kiloya sahip iki insandan ince kemikli olan her zaman daha yuvarlak hatlara sahiptir.
Bir de insanın kişisel zevkinin önemli olduğunu düşünüyorum..
Aynada gördüğün noktadan memnun kalana kadar diyete devam.. Yani belli bir noktadan sonra tartının bellirleyiciliği yerini, gözlere bırakıyor.. yerimseniben
Püsküt sizi tebrik ediyorum, brawo...vücudunuz da şekil olarak güzelmiş ama
Çok teşekkür ederim Dr. Hause.. :eek:

Size de selam, spora başlayacağım diyete de motivasyona ihtiyacım var..ben varım yani :)

Merhaba arkadaşım, ben bugünden itibaren başladım bakalım hayırlısıyla bu sefer kesin kararlıyım. Sabah 2 dilim kepek ekmeği, yumurta, peynir ve domates yedim, öğlende azıcık börek ve çay. Akşama da meyve yoğurt yiyerek günü kapatmayı düşünüyorum. Aralarda da diet bisküi, yoğurt filan yiyorum. Sahi birde sabah kalkınca aç karnına sıcak limonlu su içiyorum. Akşam 7 gibi evde olacağım inş. Eve gidince 10 dakika step, 40 dakikada aerobic yapacağım üstüne de streching. Sofradan doymadan kalkıyorum. Valla 27 beden bir kotum var içine girmem lazım...:çok üzgünüm: Bunu başaralım birlikte ne dersin:1hug:

Püsküüütüm fıstık gibisin:))) koskocaman alkışlar benden sana!! bende verdiğim 14 kiloyu almadım hala:) arasıra 2-3 kilo almışım gibi ölçüyor tartı sonra geçiyor..
uzun zamandır girmiyordum forumlara.. özlemişimmm:)))

Püsküüütüm fıstık gibisin:))) koskocaman alkışlar benden sana!! bende verdiğim 14 kiloyu almadım hala:) arasıra 2-3 kilo almışım gibi ölçüyor tartı sonra geçiyor..
uzun zamandır girmiyordum forumlara.. özlemişimmm:)))

A-aaaaa kimleri görüyorum kaydirigubbakcemile5

Helal olsun sana.. Ben kiloyu korurken, vermekten daha çok zorlanıyorum.. Terazi bir türlü yerine oturmuyor.. 63 kiloda hortlak muamelesi gördüğüm için (kemik yapımdan dolayı) 65 i oturtmaya çalışıyorum.. Bu vücut ne akıllı şeymiş yahu.. Pusuda bekleyen düşman mübarek.. :roflol:

İki yıl geçmesi gerekiyormuş yeni kilonun şifresini kodlaması için.. Geç 2 yıl geç.. :teytey:

Hiçbir zaman sizin verdiğiniz gazı unutamam.. Sen ve hadin, benim motivasyon kraliçelerimsiniz.. a.s.

......

Hiçbir zaman sizin verdiğiniz gazı unutamam.. Sen ve hadin, benim motivasyon kraliçelerimsiniz.. a.s.

kesinlikle katılıyorummmkaydirigubbakcemile5
sen, hadin ve pulsar da benim kraliçelerimsinizz,
sizi okuyarak başladım ben kilo verme işine:1hug::1hug:

kesinlikle katılıyorummmkaydirigubbakcemile5
sen, hadin ve pulsar da benim kraliçelerimsinizz,
sizi okuyarak başladım ben kilo verme işine:1hug::1hug:

Şimdi düşünüyorum da KK da geçirdiğim en keyifli günlerdi o zamanlar.. Her gün yeni bir heyecan, her gün öğrendiklerimizi paylaşmak.. Konuyu dağıtmadan, sadece beslenme odaklı günler.. hadin'in topiğinden başka yeri görmezdi gözlerim..
Yerim seni şekerlik..:icecream: Şeniz

püsküüttcüm çok güzel şeyler yazmışsın
ben de seni kendi sayfanda tebrik etmek istedim canım.
şimdi de ben senin sayfana misafir oldum.
gerçi daha önceden de okumuştum sayfanı
çok güzel kilo vermişsin canım. iraden de harika maşallah diyelim de nazar değmesin...

Bilinç, bilgi ve iletişim düzeyini hayranlıkla takip ettiğim senin gibi birinden böyle şeyler duymak keyifli oya_cellcim.. Teşekkür ederim.. a.s.

Sevgili Püsküüt,

Başarı hikayeleri okumak bile insanın moral motivasyonunu yükseltir, hele bir de senin samimi akıcı güzel başarı hikayeni okumak çok daha iyi geldi bana.
Resimler de muhteşem.
Tebrik ederim.

Ben aslında 5 kg aldım 10 kilo vermek istiyorum. Geçen sene yoğun bir şekilde sporla uğraşıyordum, hatta step aerobic antrenörü bile oldum, maalesef yedim de yedim, birde spor yapma imkanım olmadı,
Artık tam bir sporcu gibi yaşamaya başlıyorum.

sevgiler

Sevgili Püsküüt,

Başarı hikayeleri okumak bile insanın moral motivasyonunu yükseltir, hele bir de senin samimi akıcı güzel başarı hikayeni okumak çok daha iyi geldi bana.
Resimler de muhteşem.
Tebrik ederim.

Ben aslında 5 kg aldım 10 kilo vermek istiyorum. Geçen sene yoğun bir şekilde sporla uğraşıyordum, hatta step aerobic antrenörü bile oldum, maalesef yedim de yedim, birde spor yapma imkanım olmadı,
Artık tam bir sporcu gibi yaşamaya başlıyorum.

sevgiler

Teşekkürler sevgili sportie.. Ben de seni tebrik ediyorum... Aldığın karar çok güzel..
"Sporcu gibi yaşamak"
Felsefe budur.. Yediklerimizi kısarak değil, kontrol ederek ama sporun önemine vararak sağlığımızı koruyabiliriz. Yoksa terazide görünenin çok da önemi yok.. Bi'verilir, bi'alınır kilolar..
Ama düzenli spor yapmak, vücudumuza vereceğimiz en büyük, en önemli hediyedir.

Not: Beynimiz için yapılacak olanlar konu dışı olduğundan burada yer almamaktadır. yerimseniben

canımm öykünü okudum vee fotolarına baktımm ne kdr fıstık olmussn cnmmm Şeniz maşşallahh darısı başımaa :nazar:

cnm bişey sorcamm
bende zayıflamak istiyorum bişiler yapıyorumm
mesela bi kaç gün k-flakes in meyvelisinden yedim sütle ama midem bulandı daha fazla yiyemiyorumm cikolatasını denicemm senin sayende karar verdmm yerimseniben

bi deee akşmaları salata yicem amaa ton balıgı yağlıya zararı olmaz mıı
ben cok severmmm
salata banaa ton balıklıolunca nefis gelir ama cekindm iştee :))

canımm öykünü okudum vee fotolarına baktımm ne kdr fıstık olmussn cnmmm Şeniz maşşallahh darısı başımaa :nazar:

cnm bişey sorcamm
bende zayıflamak istiyorum bişiler yapıyorumm
mesela bi kaç gün k-flakes in meyvelisinden yedim sütle ama midem bulandı daha fazla yiyemiyorumm cikolatasını denicemm senin sayende karar verdmm yerimseniben

bi deee akşmaları salata yicem amaa ton balıgı yağlıya zararı olmaz mıı
ben cok severmmm
salata banaa ton balıklıolunca nefis gelir ama cekindm iştee :))

Teşekkür ederim malibucum.. a.s.

Senin de öykünü okuruz inşallah.. Şimdiden kolay gelsin.. :nazar:

Gelelim cevaplara:
1- Ben de corn flakes in meyvelisini denediğimde midem bulanmıştı. Hatta antibiyotik gibi kokuyordu..
Ama çikolatalı olanı şiddetle tavsiye ediyorum. Beğeneceğinden eminim.
Markayı bir daha yazayım.

Corn Flakes : Nestle Nesfit Chocolat - soğuk süt eşliğinde
Müsli : Dr.Oetker Vitalis Cruncy Müsli - Çikolatalı - mutlaka yoğurtla

2- Ben marul vs. yeşil salatayı çok sevmediğim için ama yemem de gerektiği için ağzımın tadını bozmadan güzel bir karışım yapıyordum. (Hala da yapıyor ve akşam yemeklerini hafif yiyorum)
Benim yaptığım salatanın tarifi şu:
Marul / aysberg
Taze soğan
Maydonoz
Ton balığı konservesi (kutuyu açtıktan sonra içindeki yağı iyice süzdür)
Yarım paket konserve mısır (vaktin varsa fresh alıp haşlamanı öneririm, gereksiz şekerden kurtulmak için)
Limon
1 tatlı kaşığı diyet mayonez
5-6 tane cherry domates
Tuz (diyette hiç dikkat etmediğim bir şeydi tuz) - rejim yapıyoruz diye moral bozmayalım.. :roflol:

.. ve bu salatanın yanında kepekli kraker ya da 1/2 paket altınbaşak kraker ya da 3 tane wasa

Son düzenleme:
püsküüt cnm tşk edermm cvplar içinnn :asigim: a.s.
böyle olunca insan daha bi motive oluoo valaa
benim tuz sorunum yok cnmm normalde cok tuz aramam az tuzsuz yerimm :))
bendeyazcam inşaallah başarı öykümü :))

püsküüt cnm tşk edermm cvplar içinnn :asigim: a.s.
böyle olunca insan daha bi motive oluoo valaa
benim tuz sorunum yok cnmm normalde cok tuz aramam az tuzsuz yerimm :))
bendeyazcam inşaallah başarı öykümü :))

İnşallah canım.. Aklına ne takılırsa, bildiğim bir şeyse seve seve yanıtlarım..

Arkadaşlar diyet yaparken deneme yanılma yoluyla keşfettiğim lezzetli yemek tariflerim var..

Bunlardan biri ile başlayayım paylaşıma.. Eğer hoşunuza giderse, aklıma geldikçe yazmaya devam ederim.. yerimseniben

LAHANA MANTISI

Bir porsiyona denk düşecek lahana yaprakları, ince ince kıyılır ve düdüklü tencerede, düdüğü kapatıldıktan sonra 10 dakika pişirilir.Suyunun süzülmesi için kevgire konur.

Bu arada 60-70 gr kadar yağsız kıyma teflon tavada içine tuz ve karabiber ilavesi ile kavrulur.

Süzülen lahana tabağa konur.
Kavrulmuş yağsız kıyma üzerine eklenir.
En üste de sarımsaklı yoğurt dökülür. Ve aynı mantıda kullandığımız baharatlar eklenir. Yani: sumak, nane, kırmızı pul biber.

Bi' yiyin hele.. ben bunca zaman neden mantı yiyip boşu boşuna kilo almışım demezseniz bana çiğ lahana yedirirsiniz.. :roflol:

Son düzenleme:
Süpersin ya ben sana daha ne diyeyimki...cokacimcoook
Lahana ve mantı mı yoksa lahananın mantı olma fikrimi garip geldi bana onu düşünüyorum halaafisfisfis

kaydirigubbakcemile3

kesinlikle muhteşem olur bunun tadı...
ben bayıldım şimdiden..
teşekkrüler.a.s.

X