Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında boy, kiloyu belirleyen tek faktör değil.. Kemiklerinin ince olup olmaması da önemli..ben bu topiği neden görmedim şimdiye kadar bilmiyorum..gözüme perdemi inmiştiki şaşırdım
püskütüm benm boya göre 53 mü olmalıyım ki
sen 63 le süper olmuşsun
ve uygulaman okadar beniyorki benim yaptıklarıma ve doğruyu bulduğuma çok sevindim
gerçekten bir ömürboyu uygulamamız gereken formüller bunlar..
Çok teşekkür ederim Dr. Hause..Püsküt sizi tebrik ediyorum, brawo...vücudunuz da şekil olarak güzelmiş ama
Size de selam, spora başlayacağım diyete de motivasyona ihtiyacım var..ben varım yani :)
Püsküüütüm fıstık gibisin:))) koskocaman alkışlar benden sana!! bende verdiğim 14 kiloyu almadım hala:) arasıra 2-3 kilo almışım gibi ölçüyor tartı sonra geçiyor..
uzun zamandır girmiyordum forumlara.. özlemişimmm:)))
......
Hiçbir zaman sizin verdiğiniz gazı unutamam.. Sen ve hadin, benim motivasyon kraliçelerimsiniz.. a.s.
kesinlikle katılıyorummmkaydirigubbakcemile5
sen, hadin ve pulsar da benim kraliçelerimsinizz,
sizi okuyarak başladım ben kilo verme işine:1hug::1hug:
püsküüttcüm çok güzel şeyler yazmışsın
ben de seni kendi sayfanda tebrik etmek istedim canım.
şimdi de ben senin sayfana misafir oldum.
gerçi daha önceden de okumuştum sayfanı
çok güzel kilo vermişsin canım. iraden de harika maşallah diyelim de nazar değmesin...
Sevgili Püsküüt,
Başarı hikayeleri okumak bile insanın moral motivasyonunu yükseltir, hele bir de senin samimi akıcı güzel başarı hikayeni okumak çok daha iyi geldi bana.
Resimler de muhteşem.
Tebrik ederim.
Ben aslında 5 kg aldım 10 kilo vermek istiyorum. Geçen sene yoğun bir şekilde sporla uğraşıyordum, hatta step aerobic antrenörü bile oldum, maalesef yedim de yedim, birde spor yapma imkanım olmadı,
Artık tam bir sporcu gibi yaşamaya başlıyorum.
sevgiler
canımm öykünü okudum vee fotolarına baktımm ne kdr fıstık olmussn cnmmm Şeniz maşşallahh darısı başımaa
cnm bişey sorcamm
bende zayıflamak istiyorum bişiler yapıyorumm
mesela bi kaç gün k-flakes in meyvelisinden yedim sütle ama midem bulandı daha fazla yiyemiyorumm cikolatasını denicemm senin sayende karar verdmm yerimseniben
bi deee akşmaları salata yicem amaa ton balıgı yağlıya zararı olmaz mıı
ben cok severmmm
salata banaa ton balıklıolunca nefis gelir ama cekindm iştee :))
bende başarı öykümü paylaşmak istiyorum benneyaptımki
ama daha çookk var :1no2:
püsküüt cnm tşk edermm cvplar içinnn :asigim: a.s.
böyle olunca insan daha bi motive oluoo valaa
benim tuz sorunum yok cnmm normalde cok tuz aramam az tuzsuz yerimm :))
bendeyazcam inşaallah başarı öykümü :))