Püsküüt'ün başarı öyküsü

merhaba çok tebrik ederim masaj makinası derken titreşimli kemerlerimi kast ediyorsunuz

ÇUKULATALI PÜSKÜTÜM

DAHA ÖNCEDE OKUMUŞTUM YAZINI AMA CEVAP YAZMAK BUGÜNE KISMETMİŞ

SANA HAYRAN OLMAMAK ELDE DEĞİL PRENSİP SAHİBİSİN VESSELAM

BENCE NE OLURSA OLSUN YAPTIĞIMIZ HERŞEYİ CİDDİYE ALIRSAK SONUÇ SENİN GİBİ BAŞARI(TABİ SAYENDE ÇOK ARKADAŞIMIZDA ÇITIR OLDU)

YAAA PÜSKÜÜTÜM BEN SENİ ÇOK SEVİYORUM:eek:

SAYENDE AZİMLE BU YOLDA DEVAM EDİYORUZa.s.

SEN BENDEN ÇOK ZAYIF OLABİLİRSİN AMA EN SEKSİ BENİM:dilcikar:

merhaba çok tebrik ederim masaj makinası derken titreşimli kemerlerimi kast ediyorsunuz

Merhaba, teşekkürler..
L şeklinde bir cihaz düşünün. Platformunda ayakta duruyor ve gövdeden çıkan kemeri bel/basen/bacak bölgenize yerleştiriyorsunuz.. Kemerlerin, selülit parçalama/yağ parçalama için çeşitleri var. Ayrıca yapılan masajı da panelden 1-10 aralığında seçebiliyorsunuz.

....
BENCE NE OLURSA OLSUN YAPTIĞIMIZ HERŞEYİ CİDDİYE ALIRSAK SONUÇ SENİN GİBİ BAŞARI(TABİ SAYENDE ÇOK ARKADAŞIMIZDA ÇITIR OLDU)
....

Namcım her zamanki gibi zarifsin.. Güzel sözlerin için teşekkür ederim (seksi) arkadaşım.. a.s.

Sana tüm kalbimle katılıyorum.. Ne demiş usta?

"Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile,
mesala,
zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak,
yani
ağır bastığından"​

Zeytin ağaçlarını dikmeye devam arkadaşım... :lepi:

Namcım her zamanki gibi zarifsin.. Güzel sözlerin için teşekkür ederim (seksi) arkadaşım.. a.s.

Sana tüm kalbimle katılıyorum.. Ne demiş usta?

"Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile,
mesala,
zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak,
yani
ağır bastığından"​

Zeytin ağaçlarını dikmeye devam arkadaşım... :lepi:

:1hug:a.s.

ben de kendime küçük bi not defteri edinip yediklerimi yazmaya başladım..böylece bazı şeyleri yediğimde yok ben bunu yememiştim diyerek kendimi kandırma şansım olmuyor,kendimden kaçamıyorum yani:jeyyar:

sağlıklı beslenme rotamdan şaştığım zaman hemen püsküütümün başarı öyküsü imdadıma yetişiyorsengözlerimebaksanab

:1hug:a.s.

ben de kendime küçük bi not defteri edinip yediklerimi yazmaya başladım..böylece bazı şeyleri yediğimde yok ben bunu yememiştim diyerek kendimi kandırma şansım olmuyor,kendimden kaçamıyorum yani:jeyyar:

sağlıklı beslenme rotamdan şaştığım zaman hemen püsküütümün başarı öyküsü imdadıma yetişiyorsengözlerimebaksanab

alleysencim.. a.s.
Defter bi'de şu işe yarıyor.. diyelim ki hemen hemen aynı türde beslendiğin halde bir hafta kilo vermişken, diğer hafta veremedin ya da çok daha az verdin.. hemen bakıyorsun deftere.. sonra bi'de ne görüyorsun.. çaktırmadan daha karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin.. pıt! hemen bozuyorsun dengeyi.. sebzeye ağırlık veriyorsun, vücut da hemen cevap veriyor..
hihoyyyt

alleysencim.. a.s.
Defter bi'de şu işe yarıyor.. diyelim ki hemen hemen aynı türde beslendiğin halde bir hafta kilo vermişken, diğer hafta veremedin ya da çok daha az verdin.. hemen bakıyorsun deftere.. sonra bi'de ne görüyorsun.. çaktırmadan daha karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin.. pıt! hemen bozuyorsun dengeyi.. sebzeye ağırlık veriyorsun, vücut da hemen cevap veriyor..
hihoyyyt

evet aynen dediğin gibi yerimseniben eşimde her akşam okuyo defterimi,bi de oğluma okumaz mı 'bak oğlum bugün annen neler yemiş' ....kaydirigubbakcemile3 yıldızlı pekiyimide alıyorum kaydirigubbakcemile3

ya ben 1,5 ayır iet yapıyorum ve 4 kğ gitti.ama 2 hataır aynı kiloayım bi türlü azalma olmuyor.niçin killarım itmiyor.hala rejim yapıyorum.evam yani. ama ne zaman azalmalar başlayacak.ya a başlayaak mı

ya ben 1,5 ayır iet yapıyorum ve 4 kğ gitti.ama 2 hataır aynı kiloayım bi türlü azalma olmuyor.niçin killarım itmiyor.hala rejim yapıyorum.evam yani. ama ne zaman azalmalar başlayacak.ya a başlayaak mı

Kullandığınız Türkçe'den anladığım kadarıyla cevap vereyim:

Vücut, ağırlık kaybettikçe savunma dönemine girer. Kalori harcanmasını minimum seviyeye çeker. Siz bu dönem aynı şevkle sağlıklı beslenmenize devam edin ve moral bozucu olmaması için de tartıdan uzak durun..

Kolay gelsin.

Selam
öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.
Yediklerime dikkat etmediğim tadtirde hızlı kilo alan biriyim. Ve de aldım.82-81 kiloya çıktım 3 haftadır diyet yapıyorum.79-80 e düştüm.Moralim bozuldu biraz. Sizin yazınızı açıp okuyor ve tekrar motive olmaya çalışıyorum.çok teşekur ederim.11 nisanda düğünüm var 2 ay kaldı hızla kilo vermeyi istiyorum 10 kilo kadar ama benim için imkansız aç kalmak istemiyorum.Diyetisyenin verdiği 1400 kalorilik diyeti uyguluyorum. Spor yapmıyorum çalıştığım için gün içinde yoruluyorum.masabaşı iş ama yine de yoruyor.
sabretmem lazım ama tartıda sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum ve hayel kırıklığı oluyor.
tekrar teşekkur ederim:enbuyukkk:

Selam
öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.
Yediklerime dikkat etmediğim tadtirde hızlı kilo alan biriyim. Ve de aldım.82-81 kiloya çıktım 3 haftadır diyet yapıyorum.79-80 e düştüm.Moralim bozuldu biraz. Sizin yazınızı açıp okuyor ve tekrar motive olmaya çalışıyorum.çok teşekur ederim.11 nisanda düğünüm var 2 ay kaldı hızla kilo vermeyi istiyorum 10 kilo kadar ama benim için imkansız aç kalmak istemiyorum.Diyetisyenin verdiği 1400 kalorilik diyeti uyguluyorum. Spor yapmıyorum çalıştığım için gün içinde yoruluyorum.masabaşı iş ama yine de yoruyor.
sabretmem lazım ama tartıda sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum ve hayel kırıklığı oluyor.
tekrar teşekkur ederim:enbuyukkk:

Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.. a.s.

Gelelim sizin durumunuza.. 2 ayda 10 kilo vermek sağlığı zorlayıcı değil. Kalıcı kilo kaybı için uzmanların önerisi haftada 1 kilo verilmesi yönünde.. Bu da 2 ayda 8 kilo eder.

Evliliğinizi getirin aklınıza (benimki de laf şimdi! Aklınızdan çıkıyor mudur ki acaba?) Düşünün.. Geliniğinizin içinde, sonra inşallah bir mür boyu bakacağınız fotoğraflarınızda kendinizi güzel görmek istemez misiniz? İstersiniz.. istersiniz.. yerimseniben

Madem elinizde bir uzmanın hazırladığı diyet listeniz var.. Kızmayın bana ama, size düşen aktivitenizi arttırmak.. İş-ev mesafeniz nasıl bilemiyorum ama bu mesafeyi ya da bir kısmını sabah veya akşam yürüyebilirsiniz.

Listenizi sporla desteklerseniz başarıya ulaşmanız işten bile değil..

Size, şimdiden mutluluklar ve elbette sağlıklı zayıflamalar diliyorum.. :nazar:

Püsküüt çok içten ve samimisin...paylaşımların beni nasıl motive etti sana anlatamam...hele o resmini görünce şok oldum...inşallah bende senin gibi idealime ulaşabilirim..harikasın....

Püsküüt çok içten ve samimisin...paylaşımların beni nasıl motive etti sana anlatamam...hele o resmini görünce şok oldum...inşallah bende senin gibi idealime ulaşabilirim..harikasın....

Bennucum güzel sözlerin için teşekkür ediyorum..
İnsan kendi vücudunu tanırsa, onun neye cevap verdiğini keşfederse ve sabırlı olursa inan bana oluyor..
Mutlaka sen de idealine ulaşırsın tatlım.. a.s.

Püsküüt her derde deva gibisin yazdıklarını okuyunca neden kilo veremediğimi anladım asla böyle programlı davranamıyorum çünkü.Gerçektende zayıflamak mesai isteyen bir işmiş,ben hala haftaya (ne zaman gelecekse o hafta)başlayacağım muhteşem bir diyetle kilolarımı vereceğimi sanıyorum ama kendimi kandırıyorum.Ah en azından şu tatlı krizlerini hasarsız atlatsam.

kaç sayfa olmuş ben daha yeni gördüm körmüyüm evet körüm..canım ilk sayfadaki resmi görünce hayran kaldım sana.ağustosta sezeryanla doğum yaptım şuan 79 kiloyum doğumdan önce 72 kiloydum ama ben 60 a düşmek istiyorum fakat kondisyon bisikleti için erken diyorlar dikişlerden dolayı. benimde sorunun basenlerde birtek yürüyüş ve evde basit hareketler yapabiliyorum. sütüm kesildiği için diyete yeni başladım..bakalım verebilecekmiyim. belki yazmışsındır ama tekrar sorsam şuan kaç kilosun..sevgiler..

Püsküüt her derde deva gibisin yazdıklarını okuyunca neden kilo veremediğimi anladım asla böyle programlı davranamıyorum çünkü.Gerçektende zayıflamak mesai isteyen bir işmiş,ben hala haftaya (ne zaman gelecekse o hafta)başlayacağım muhteşem bir diyetle kilolarımı vereceğimi sanıyorum ama kendimi kandırıyorum.Ah en azından şu tatlı krizlerini hasarsız atlatsam.

Mahcup ettin beni lölizcim.. :eek:
Sana bi'şeyler düşündürebildiysem ne mutlu bana..
Gerçekten de programlı davranında sonuca ulaşıyor insan..
Ertelediğin her hafta, seni hedefinden uzaklaştıran bir haftaya dönüşecek, bunu hatırla lütfen..

Gelelim tatlı krizlerine..

müsli ve corn flakes (her ikisi de çikolatalı) düzenli tükettiğimden sanırım benim tatlı krizim pek olmuyordu.. dondurma da yiyordum sıklıkla (bazen coşup her gün, bazen haftada 3 gün)
light dondurma veya ağırlıklı olarak sakızlı muhallebili dondurmayı, kriz anlarında bir çatala ne kadar doldurulabilirse o kadar alıp, yani çatalı bi'nevi külah yerien koyarak, üzerine de tarçın dökerek yalaya yalaya oyalanıyordum.. Hala da öyle..:icecream:
Süt ve günkurusu kaysıyı birlikte tüketmeni tavsiye ederim..
Kahveyle aran iyiyse, bol tarçın ekle.. O da tatlı krizime iyi geliyor benim..
Kolay gelsin.. Senin de başarı öykünü okumak dileğiyle.. a.s.

Yav ilk fotoda amma da şişkoymuşun dombilik püskütüm be:roflol:

sonra ne göbek kalmış ne bişey :çok üzgünüm:

Ben gidem buralardan dombilikler diyarıma:nazar:

Son düzenleme:
kaç sayfa olmuş ben daha yeni gördüm körmüyüm evet körüm..canım ilk sayfadaki resmi görünce hayran kaldım sana.ağustosta sezeryanla doğum yaptım şuan 79 kiloyum doğumdan önce 72 kiloydum ama ben 60 a düşmek istiyorum fakat kondisyon bisikleti için erken diyorlar dikişlerden dolayı. benimde sorunun basenlerde birtek yürüyüş ve evde basit hareketler yapabiliyorum. sütüm kesildiği için diyete yeni başladım..bakalım verebilecekmiyim. belki yazmışsındır ama tekrar sorsam şuan kaç kilosun..sevgiler..

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün, hayırlı insan olarak yetişsin..

Basenler için benim en sık kullandığım şeylerden biri de duvara vurmaktır.. Çoğunluk güler ama ben her zaman işe yaradığını görürüm.. Spor bölümünde yer alan kalça egzersizlerine bak.. Mavi hareketli imgelerle anlatılmış başlığı bul ve incele.. İşe yarıyor..

Vücudun yeni kiloya alışması 2 seneyi buluyor ne yazık ki.. O yüzden çok dikkatli gitmek durumundayım..

63.3 lerde diyeti bıraktım. Sonra da sigarayı bıraktım ve çok kısa sürede 68-69 kiloya çıktım. Sonra yeniden toparlama dönemine girdim..

Bu bir muzice değil ne yazık ki, çok disiplinli olmak gerekiyor.. Metabolizmadan yana şanslı insanlardan olsaydım zaten 79 kiloyu da görmezdim..

Şimdi kilom 65-67 arasında oynuyor... Ama ipin ucunu kaçırırsam ertesi gün hemen lapa diyeti veya salata protein yiyorum.. (o kaçırdığım günlerde tartılmıyorum tabii moralimi bozmamak için)

Bir daha da 63.3 olmak istemiyorum.. Yanaklarım içeri göçmüştü çünkü.. Bu sefer boynumdan aşağısını beğenip, boynumdan yukarıya bakmamaya başlamıştım.. :roflol: Bana o dönem "hayalet" diye isimler de taktılar eksik olmasın arkadaşlar.. yerimseniben

Yani dilerim.. şu 65 iyice oturur ve aradan 2 yıl geçmiş olur ve ben de kilo almadan atlatmış olurum tehlikeli süreci..

En güzeli başta almamış olmak tabii.. Vücudu ona bir kere alıştırmaya gör, sanki karşında içinden bir düşman çıkıyor da seni yeniden o kiloya çıkartmaya çalışıyor..

Sana da kolay gelsin, güzel sözlerin için de teşekkürler.. a.s.

Son düzenleme:
Yav ilk fotoda amma da şişkoymuşun dombilik püskütüm be:roflol:

sonra ne göbek kalmış ne bişey :çok üzgünüm:

Ben gidem buralardan dombilikler diyarıma:nazar:

Duyan da seni dombilik sanacak nevkuşum.. naniknanik
Ya-a o ilk fotoyu hiç sorma.. hayatımızda ilk defa, çok ama çok görmek istediğim Prag'a o koca kiloyla gittim de bütün fotoğraflarıma kanıt olarak geçti.. aptuş kafayım yani..cokacimcoook

X