- 13 Nisan 2007
- 15.555
- 36.072
Haklısın deguacım.. Benimki sitem değil zaten.. Hani, baktım olmuyor zorlamayalım durumu.. yerimsenibencanım alışkanlıklardan vazgeçilmıyorrkiii
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın deguacım.. Benimki sitem değil zaten.. Hani, baktım olmuyor zorlamayalım durumu.. yerimsenibencanım alışkanlıklardan vazgeçilmıyorrkiii
merhaba çok tebrik ederim masaj makinası derken titreşimli kemerlerimi kast ediyorsunuz
....
BENCE NE OLURSA OLSUN YAPTIĞIMIZ HERŞEYİ CİDDİYE ALIRSAK SONUÇ SENİN GİBİ BAŞARI(TABİ SAYENDE ÇOK ARKADAŞIMIZDA ÇITIR OLDU)
....
Namcım her zamanki gibi zarifsin.. Güzel sözlerin için teşekkür ederim (seksi) arkadaşım.. a.s.
Sana tüm kalbimle katılıyorum.. Ne demiş usta?
"Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
yetmişinde bile,
mesala,
zeytin dikeceksin,
hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
yaşamak,
yani
ağır bastığından"
Zeytin ağaçlarını dikmeye devam arkadaşım... :lepi:
:1hug:a.s.
ben de kendime küçük bi not defteri edinip yediklerimi yazmaya başladım..böylece bazı şeyleri yediğimde yok ben bunu yememiştim diyerek kendimi kandırma şansım olmuyor,kendimden kaçamıyorum yani:jeyyar:
sağlıklı beslenme rotamdan şaştığım zaman hemen püsküütümün başarı öyküsü imdadıma yetişiyorsengözlerimebaksanab
alleysencim.. a.s.
Defter bi'de şu işe yarıyor.. diyelim ki hemen hemen aynı türde beslendiğin halde bir hafta kilo vermişken, diğer hafta veremedin ya da çok daha az verdin.. hemen bakıyorsun deftere.. sonra bi'de ne görüyorsun.. çaktırmadan daha karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin.. pıt! hemen bozuyorsun dengeyi.. sebzeye ağırlık veriyorsun, vücut da hemen cevap veriyor..
hihoyyyt
ya ben 1,5 ayır iet yapıyorum ve 4 kğ gitti.ama 2 hataır aynı kiloayım bi türlü azalma olmuyor.niçin killarım itmiyor.hala rejim yapıyorum.evam yani. ama ne zaman azalmalar başlayacak.ya a başlayaak mı
Selam
öncelikle sizi tebrik etmek istiyorum.
Yediklerime dikkat etmediğim tadtirde hızlı kilo alan biriyim. Ve de aldım.82-81 kiloya çıktım 3 haftadır diyet yapıyorum.79-80 e düştüm.Moralim bozuldu biraz. Sizin yazınızı açıp okuyor ve tekrar motive olmaya çalışıyorum.çok teşekur ederim.11 nisanda düğünüm var 2 ay kaldı hızla kilo vermeyi istiyorum 10 kilo kadar ama benim için imkansız aç kalmak istemiyorum.Diyetisyenin verdiği 1400 kalorilik diyeti uyguluyorum. Spor yapmıyorum çalıştığım için gün içinde yoruluyorum.masabaşı iş ama yine de yoruyor.
sabretmem lazım ama tartıda sonuçları görmek için sabırsızlanıyorum ve hayel kırıklığı oluyor.
tekrar teşekkur ederim:enbuyukkk:
Püsküüt çok içten ve samimisin...paylaşımların beni nasıl motive etti sana anlatamam...hele o resmini görünce şok oldum...inşallah bende senin gibi idealime ulaşabilirim..harikasın....
Püsküüt her derde deva gibisin yazdıklarını okuyunca neden kilo veremediğimi anladım asla böyle programlı davranamıyorum çünkü.Gerçektende zayıflamak mesai isteyen bir işmiş,ben hala haftaya (ne zaman gelecekse o hafta)başlayacağım muhteşem bir diyetle kilolarımı vereceğimi sanıyorum ama kendimi kandırıyorum.Ah en azından şu tatlı krizlerini hasarsız atlatsam.
kaç sayfa olmuş ben daha yeni gördüm körmüyüm evet körüm..canım ilk sayfadaki resmi görünce hayran kaldım sana.ağustosta sezeryanla doğum yaptım şuan 79 kiloyum doğumdan önce 72 kiloydum ama ben 60 a düşmek istiyorum fakat kondisyon bisikleti için erken diyorlar dikişlerden dolayı. benimde sorunun basenlerde birtek yürüyüş ve evde basit hareketler yapabiliyorum. sütüm kesildiği için diyete yeni başladım..bakalım verebilecekmiyim. belki yazmışsındır ama tekrar sorsam şuan kaç kilosun..sevgiler..
Yav ilk fotoda amma da şişkoymuşun dombilik püskütüm be:roflol:
sonra ne göbek kalmış ne bişey :çok üzgünüm:
Ben gidem buralardan dombilikler diyarıma