Gebeliğe Hazırlık Purogen+femara kullananlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kızlar bende 6 ay evvel hsg cektirdim ve bekledik ama olmadı..bu ay dr gittim ve 10 gün femara verdi bugün 7.gün..daha evvel hsg öncesi 3 kez klomen ve ovitrelle iğne kullanmıştım bir etkisi olmadı..kendikendine de yumurtam oluyor adet düzenli ama çatlama tembelliği var..siz hangi iğneyi ne amaç için kullanmıştınız??

Ayy canım rabbim tamamını erdirsin çok sevindim hamile kalmana bende de pcos var 3.senelik evliyim iki kere femara sayesinde hamile kaldım ilkinde 6 haftalıkken kalbi durdu 8 ay sonra tekrar femara kullandım ve yine hamile kaldım bu seferde kimyasal gebelik oldu 20 gün oldu düşük yapalım Tarlusal kullanıp adet oldum bugün ve 3.gun yine femaraya başlıcam .bi sıkıntı olmamış sende inşllah femarayla hamile kaldığını görünce cokk sevindim.ama benim yumurtam gelişip kendi çatladı iğne falan bisey kullanmadim .hamile kalırsam ayni şeyler olur diye çok korkuyorum.a

Hayirlisi neyse o olsun canm insallah bu sefer de tutar ve saglikla kucagina alirsin

Merhaba hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına bendede pcos var yumurta tembelliğide bir kimyasal gebeliğim var ve şuan bende femara kullandım ilk defa 5 gün 2 tane inşallah bu sefer yumurtam büyür sizin kilonuz varmıydı peki çok merak ettim yani ben 83 kiloydum boyum 170 şuan 75 kiloya indim aacaba kiloyla ilgisi varmı merak ettim

Merhabalar
Tesekkur ederim darisi size ve tum isteyenlere olsun insallah.
Hayir kilom cok yoktu 173 boy kilo 72 hamile kaldigimda ama evet kilonun hamile kalmada etkisi cok buyukmus hic olmazsa dogumda zorluk olurmus rabbim sizlerede nasip etsin insallah

Teşekkür ederim cevaap verdiğiniz için peki daha önce ilaç kullanıp yumurtanızın büyümediği zamanlar oldumu ? Ben bu zamana kadar klomen gonal f letu gibi ilaçlar kullandım tedaviye ilk başladığım ay klomenle 1 yumurtam oluştu birdahada büyümedi

Tedaviye basladigim ilk ay klomen kullandim bende yumurta olusmadi reglden sonra ikinci ay purogen 75 cc vuruldm 5 gun sonra catlatma ignesi oldm

canim bebegin hayirli olsun, bende fostimon igne we famara kullandm yumurtami catlatti doktorm we asilama oldm bugun 8. Gunum insallah bende bebegime kavusurm saglikli sihhatli , bekleme surecinde belirtileriniz var miydi agrı akıntı falan...

tesekkur ederim rabbin sizede nasip etsin.
Benim adet belirtilerimle ayni belirtiler vardi tutunma doneminde.
Goguslerim hassaslasti kasiklarimda batmalar oldu bi de sivilcelendim bunlar benim adet oncesi belirtilerimle ayni olan seylerdi

tesekkur ederim rabbin sizede nasip etsin.
Benim adet belirtilerimle ayni belirtiler vardi tutunma doneminde.
Goguslerim hassaslasti kasiklarimda batmalar oldu bi de sivilcelendim bunlar benim adet oncesi belirtilerimle ayni olan seylerdi
benimde henüz kasık batmalarm bel agrım ve yavaştan sivilcelenme oluyor. İnşallah canım iyi dileklern için teşekkür ederimm

Arkadaşlar merhaba bu ay femara ve ovitrelle ile tedavideyim ayın 21. inci günü çatlatma iğnesi yaptım ertesi günlerde ilişki ile değerlendirdik bugün adetin 20. günündeyim ama rahmimde dünden beri bıçak batmaları oluyor erken mi sizce enfeksiyon mu kaptım acaba başına böyle bişey gelen var mı

Mojo44 slm mojo nasılsın seni merak ediyorum uzun zamandır girmiyordum buraya. Girince sana yazmak istedim. Çok şükür kızım iki yaşına girdi sen neler yaptın. İnşallah senin de bebeğin olmuştur canım beni haberdar edersen mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…