Canım bu konuyu ben de açtım iki kere cevap veren olmadı sanırım yok bu şekilde hamile kalan kimse :)) ben bu ay kullanicam ama adet olmayı bekliyorum üç kere klomen kullandım ise yaramadı bende de pcos var yumrt tembelliği de.. ignelerimi olunca yazarım sen de sonucu yaz bana umarım işe yarar hamile kalırsın :)
Cevabin icin tesekkurlerMojo44 halam bu sekilde igneyle kaldi ama ismini unutmus ignenin. Purogen mi bilmiyorum.
Ilacim bitince ben de ignelerimi olucam. Haberleselim :))
bir bucuk senelik evliyim canm
Hic korunmadim hep istedim bebek kismet olmadi. Ya sen?
Insallah igneden sonra hamis kaliriz canimBen de 1 olacak evleneli bir ay sonra benim de olmadı şimdiye kadar canım
İnşallah canımInsallah igneden sonra hamis kaliriz canim
MerhabaMojo44 ne haber? Tedavin nasil gidiyo?
Ben puregonu 75lik oldum. Yumurtam 18 mm olmus catlatma ignesi oldum sali carsamba iliski dedi persembe gel dedi hayirlisi bakalm
Igneleri dort gun vuruldum. Esim vurdu. Inan hic hissetmedim bile. Kasiklarimda hafif batmalar oldu doktorum iyi bisey batmasi dedi 18 mm olmus ve catlatma ignesi vuruldum dun saat 3 te bugun ve yarin birliktelik olcak persembe tekrar gel dedi bakalim. Insallah tutar canmMerhaba canım ben adet olmayı bekliyorum şu an için bir gelişme yok eşim sperm örneği verdi ben de adet olunca rahim filmi çektirecem ilk önce daha sonra iğne..hadi hayırlısı inşallah tutacak ikimizinki de önce sen vereceksin müjdeyi :) iğneleri kaç gün vuruldun kasiklarinda ağrı yaptı mı?
İnşallah canım dua edicem senin içinIgneleri dort gun vuruldum. Esim vurdu. Inan hic hissetmedim bile. Kasiklarimda hafif batmalar oldu doktorum iyi bisey batmasi dedi 18 mm olmus ve catlatma ignesi vuruldum dun saat 3 te bugun ve yarin birliktelik olcak persembe tekrar gel dedi bakalim. Insallah tutar canm
Tesekkurler cnm ben de sana edicem :))İnşallah canım dua edicem senin için
Canım ya benim tedavi bayram engeline takılabilir maalesef tarlusal bugün bitti bir an önce adet olmam lazim.. sen 4 gün iğne vurulurken doktora gitmiş mıydın hiç canım belki bana iğneleri verir tatilde vurulurulurum doktora gerek yoksaTesekkurler cnm ben de sana edicem :))
Doktor igneyi vurulcagin zamani ve dozu soylemesi gerekir canim. Igne vuuldugumda doktora gitmedim igne bittikten bigun sonra gormek istedi beni gelismis mi diye. Bence doktorunla gorus ya da araCanım ya benim tedavi bayram engeline takılabilir maalesef tarlusal bugün bitti bir an önce adet olmam lazim.. sen 4 gün iğne vurulurken doktora gitmiş mıydın hiç canım belki bana iğneleri verir tatilde vurulurulurum doktora gerek yoksa
Doktor igneyi vurulcagin zamani ve dozu soylemesi gerekir canim. Igne vuuldugumda doktora gitmedim igne bittikten bigun sonra gormek istedi beni gelismis mi diye. Bence doktorunla gorus ya da ara
Canim ben adetin 2. Gunu femaraya basladim 5 gun sonra bitti igneye gectik adetim bitmisti yani. Canim ben bugun giittim doktora yumurtam catlamis iliski takvimine de uyduk. Duphaston isimli ilaci verdi bunu kullan bittikten bes gun icinde adet olmazsan gel kan testi ver dedi. Bu aradada antalyaya gidicem benim kan testi isi de bayramdan sonraya kalir cnmAnladım canım peki adetin kaçıncı günü iğneye basladin
Canim ben adetin 2. Gunu femaraya basladim 5 gun sonra bitti igneye gectik adetim bitmisti yani. Canim ben bugun giittim doktora yumurtam catlamis iliski takvimine de uyduk. Duphaston isimli ilaci verdi bunu kullan bittikten bes gun icinde adet olmazsan gel kan testi ver dedi. Bu aradada antalyaya gidicem benim kan testi isi de bayramdan sonraya kalir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?