Bilemiyorum biraz sivilcelendim denormalde adete yakin sivilcelenirim biraz
Insallah canim :)Güzel düşünelim güzel olsun canım
Merhaba mojoGüzel düşünelim güzel olsun canım
Kan testine gidiyorum suan ayy cok heycanlandim :))) sevincime ortak oldugunuz icin tesekkurlerAlakasizca takip ettim konuyu ama, Ay hadi inşallah:)
Kan testine gidiyorum suan ayy cok heycanlandim :))) sevincime ortak oldugunuz icin tesekkurler
sonuc nedir canim.bende igne yaptırmak istiyorum insallah tutmustur bebisinKan testine gidiyorum suan ayy cok heycanlandim :))) sevincime ortak oldugunuz icin tesekkurler
Canım meraktan ölcem saat başı açıp bakıyorum yazdın mı diyeMojo neredesin? Sanirim hamileyim benn
hamileyimm sukurler olsunnnnCanım meraktan ölcem saat başı açıp bakıyorum yazdın mı diye
hamileyimm sukurler olsunnnn
Insallah canim sende bu guzel haberi alirsin insallah :))Ayyy çok şükür yasa inan çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah canim sende bu guzel haberi alirsin insallah :))
Insallah kalirsin cnm yumurtalar catliyosa kendiliginden igneye gerek yok aama catlamiyosa bence vakit kaybetmeden igneye gec derimSağol canım inşallah ben de iki gün önce rahim filmi çektirdim ve çok zorlandim sağ taraf hafif tikaliymis ilaçla açıldı doktor iki ay bekleyelim kendiliğinden olur belki dedi ben ne kadar acele ediyorsam hep bir engel çıkıyor iğne konusunda umarım bu iki ay içerisinde hamile kalırım :)
Ben de beklemek istemiyorum ama doktor öyle diyince birşey diyemedim canım hayırlısı olsun :) ben de sana müjde veririm burdan inşallah :)Insallah kalirsin cnm yumurtalar catliyosa kendiliginden igneye gerek yok aama catlamiyosa bence vakit kaybetmeden igneye gec derim
Verirsin insallah cnm guzel haberlerini bekliyoruz:)Ben de beklemek istemiyorum ama doktor öyle diyince birşey diyemedim canım hayırlısı olsun :) ben de sana müjde veririm burdan inşallah :)
Canım nasıl gidiyor belirtiler başladı mı :)Verirsin insallah cnm guzel haberlerini bekliyoruz:)
Selam canim iyiyim cok sukur arada kasiklarimda batmalar oluyo adet sancilari gibi az az onun disinda baska bise yok :)) sen nasilsin?Canım nasıl gidiyor belirtiler başladı mı :)
İyiyim ben de canım çalışmalara başladık biz de bekleyecez artık :)Selam canim iyiyim cok sukur arada kasiklarimda batmalar oluyo adet sancilari gibi az az onun disinda baska bise yok :)) sen nasilsin?
Hadi insallah sana dua ediyorm canim insallah olcak bebisin senin de:)))İyiyim ben de canım çalışmalara başladık biz de bekleyecez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?