Gebeliğe Hazırlık Purogen+femara kullananlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtanın çatlamış olması çok güzel canım hadi inşallah sen o sırada idarar testi yap bence zaten tutmuşsa çıkar kesin
Oyle yaparim ama cubuk testlere guvenmiyorum iki kere yaptim ikinci cizgi silik cikmisti bende kafayi yiyodum hamileyim diye

Oyle yaparim ama cubuk testlere guvenmiyorum iki kere yaptim ikinci cizgi silik cikmisti bende kafayi yiyodum hamileyim diye

Ayy bana hiç olmadi valla ben de olsam senin gibi kafayı yerdim zaten dk başı belirti arıyorum kendimde ahhh ahhh

Neden umudun yok umarim bebegin seninledir
Aslinda yumurlamisim doktorum progestron testi istedi 10 un ustunde olmasi lazim mi 18.4 cikti benim yumurtalanissin dedi 10 gun sonra test yapariz dedi 2 gun once evde test yaptim negatif ama insallah benimledir insallah test yanlistir...

Merhaba mojo
Bikac gundur hazirlik yapiyorum aksama antalyaya ucuyoruz esimle :))
Bu aralar sag kasigimda hafif batmalar hissediyorum biraz da sivilcelendim
Umarim regl olmam. Sen nasilsin?

Canım inşallah hamilesin ya benim de biraz moralim bozuldu bugün doktora gittim haftaya rahim filmi için gün verdi ama iğne vermedi bayram girdiği için Raya veremem dedi bu ay da boşa geçecek anlayacağın

Merhaba mojo

Canım inşallah hamilesin ya benim de biraz moralim bozuldu bugün doktora gittim haftaya rahim filmi için gün verdi ama iğne vermedi bayram girdiği için Raya veremem dedi bu ay da boşa geçecek anlayacağın

Merhaba mojo

Hayirlisi olsun canim uzulme. Bu ay degil sonraki ayda gelsin ama gelsin umarim :)

Canım test yaptın mı ne durumdasın :)
Canim henuz test yapmadm. Ignenin etkisi yeni yeni geciyo
Evime dondukten sonra yapicam ilacim bi iki gune bitiyo adet olcakmisim gibi de bi his var kasiklarimda tuhaf bi sancim ve gogus agrim var umarim adet olmam

Canim henuz test yapmadm. Ignenin etkisi yeni yeni geciyo
Evime dondukten sonra yapicam ilacim bi iki gune bitiyo adet olcakmisim gibi de bi his var kasiklarimda tuhaf bi sancim ve gogus agrim var umarim adet olmam

Ay ciddi misin bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi canım benim göğüs uçların açıyor mu özellikle :)

Ay ciddi misin bunlar aynı zamanda hamilelik belirtisi canım benim göğüs uçların açıyor mu özellikle :)
Yani biraz dokununca aciyo hatta goguslerim 5 gundur falan aciyo normalde adetime bi iki gun kala olurdu
Adetime 10 gun kala acimaya basladi bazen sag kasigim cok aciyo sanki seyirme oluyo
Yumurtam sagda gelisti ya acaba mi diyorum

Yani biraz dokununca aciyo hatta goguslerim 5 gundur falan aciyo normalde adetime bi iki gun kala olurdu
Adetime 10 gun kala acimaya basladi bazen sag kasigim cok aciyo sanki seyirme oluyo
Yumurtam sagda gelisti ya acaba mi diyorum

Ayyy canım çok heyecanlandım valla hamile kalanlar da öyle söylüyor seyirme gibi oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…