• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Purogen+femara kullananlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel düşünelim güzel olsun canım :süslü:
Merhaba mojo
Birazdan cubuk testlerden yapmayi dusunuyorum catlatma ignesinden 16 gun gecti
Bata 4 gun var bu sabah kasik batmasi ve mide bulantisiyla uyandim. Biliyorum erken mide bulantisi icin kendimi de kandirmak istemiyorum elimde ovulasyon testi vardi ve test cizgisi kontrol cizgisinden daha koyu cikti normalde yaptigimde test cizgisi silik olurdu ona da guvenmek istemiyorm ama sana bi danismak istedim.. offf aklim karisik

Mojo neredesin? Sanirim hamileyim benn

Eklentiler

• PhotoGrid_1504616201466.jpg
    PhotoGrid_1504616201466.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 95
  • Beğen
Reactions: egy
Insallah canim sende bu guzel haberi alirsin insallah :))

Sağol canım inşallah ben de iki gün önce rahim filmi çektirdim ve çok zorlandim sağ taraf hafif tikaliymis ilaçla açıldı doktor iki ay bekleyelim kendiliğinden olur belki dedi ben ne kadar acele ediyorsam hep bir engel çıkıyor iğne konusunda umarım bu iki ay içerisinde hamile kalırım :)

Sağol canım inşallah ben de iki gün önce rahim filmi çektirdim ve çok zorlandim sağ taraf hafif tikaliymis ilaçla açıldı doktor iki ay bekleyelim kendiliğinden olur belki dedi ben ne kadar acele ediyorsam hep bir engel çıkıyor iğne konusunda umarım bu iki ay içerisinde hamile kalırım :)
Insallah kalirsin cnm yumurtalar catliyosa kendiliginden igneye gerek yok aama catlamiyosa bence vakit kaybetmeden igneye gec derim

Insallah kalirsin cnm yumurtalar catliyosa kendiliginden igneye gerek yok aama catlamiyosa bence vakit kaybetmeden igneye gec derim
Ben de beklemek istemiyorum ama doktor öyle diyince birşey diyemedim canım hayırlısı olsun :) ben de sana müjde veririm burdan inşallah :)

Back