• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f ile hamile kalanlar var mı?

Tamam canım haber verirsin yine birşey söyledi mi peki aşılamayla ilgili yada yumurta gelişimiyle alakalı
Canım kan sonuçlarımı da gösterdim iyi dedi yarın ovitrelleyi vurun dedi ilişki zamanlarını söyledi işte bide progestan fitil verdi cumartesi akşam başla dedi sonra gebelik testi için gel adet olursan da olmamıştır o zaman adetin 2. Günü falan gel dedi inşallah gebelik testi için gitmek nasip olur 🥹🤲🏻

Canım kan sonuçlarımı da gösterdim iyi dedi yarın ovitrelleyi vurun dedi ilişki zamanlarını söyledi işte bide progestan fitil verdi cumartesi akşam başla dedi sonra gebelik testi için gel adet olursan da olmamıştır o zaman adetin 2. Günü falan gel dedi inşallah gebelik testi için gitmek nasip olur 🥹🤲🏻
Amiinnn ☺️ sen yine de hep olumlu düşün inşallah bu ay güzel haberleri alırız artık

Amiinnn ☺️ sen yine de hep olumlu düşün inşallah bu ay güzel haberleri alırız artık
Ayyy inşallah bakalım gonalf iğnesini de ilk defa kullanıyorum bu progestanı da ilk defa kullanıcam bakalım🤲🏻Bu progestan bildiğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlıyor

Ayyy inşallah bakalım gonalf iğnesini de ilk defa kullanıyorum bu progestanı da ilk defa kullanıcam bakalım🤲🏻Bu progestan bildiğim kadarıyla bebeğin tutunmasını sağlıyor
Aynen canım tutunması için 1.5 sene önce aşılama yaptırdım ben ama femara kullanmıştm o zaman bende gonal f ilk defa kullanıorum

Eklentiler

• IMG_0820.jpeg
    IMG_0820.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 47
Ben de gonal f kullandım 70 mg. Çatlatma iğnesi vuruldum 10. Güne girdim beklemedeyim

Merhaba ben de klomen gonalf ve ovitrelle kullandım bugün iğne hariç 13. Gün. Dün kan vermiştim sonuç 0.265 çıkmıştı burdan döner mi acaba dersiniz? Doktorum 1 Ekimi bekliycez demişti :KK43:

Pcosluyum yumurtam oluşmuyor. Daha öncede kullanmıştım ama hiç büyümesi tedavi iptal olmuştu(devlette tüp) sonrasında 1yıl ara verdim bu denemede elimde 4kutu gonalf ve Ovitrelle yedek kalmişti. Geçen ay baktım sktsi temmuz ayı. Bende risk alıp değerlendirmek istedm ani kararla ve evime yakın özel hastaneye gittim. Dr femara vermek istedi hatta. Gonalf tecrübesi yokmuş. Ama benim vardı😂 ısrar ettm tamam deniyelim dedi. Daha önceki gelişmeyen tedavide 50ile başlayıp son gün 150 ile bitirmişiz. Ben direkt 150yle başladım ve hızlı tepki verdi ilk defa (önceki denemede 25gün gonalf kullandım büyüme olmadı...) hemen 6 7 yumurtam büyüdü. Sonra ovitrelle vurulup 1gün değerlendirme şansımız oldu. Ovitrellenin 14.günü silik çizgi ile betam 13çıktı :))) sormak istedigin varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 💗
Merhaba benimde 1hafta önce tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı.elimde gonal f azdık kaldı zaten artık tekniği biliyorum 3.gün vurulmaya başlamıştım .şimdi hazır varken elimde vurulsammı faydası olurmu birde bunu vurulursam illa sonrasında çatlatma iğnesi yapmam gerekirmi kendiliğinden çatlarmı

Back