Pucca Kadınlar Klübünü Yazdı...Kadınlar Kulübü ve hayatın gerçeği

KK Kadınlarını sevdiğimden bana tatlı geliyor da dışardan bakınca sirke etkisi yapmışız sanırım
sıgara içme bebişim hiç yakışıyomu rolmodel oluyosun sonrada biri çıkıp diyecek patronları üyeleri kötü alışkınlara teşvik ediyor diye

sirkeyi sirk okudum ilk çok kınadım abla seni sonra baktım sirkeymiş

Yok kitapları da yazıları da o kadar sığ ve boş ki eziklediği biz dahi açıp okumamışız doğru düzgün, çok sene oldu kitabı okuyalı kız arkadaşımın sevgilisini nasıl ayartırım çabaları dahi vardı yanlış hatırlamıyorsam, kitaplarının hitap ettiği yaş olan orta okul lise çocukları gelse ironiyi de farkeder cevabını da verirler.
Kitap baştan sona erkek erkek ve erkek idi, o değil de bu erkek delisi ablam tek eşliliğe nasıl dayanacak acep

Pucca demişken aklıma geldi. Kadının kitabını film yapmışlardı ve onu galaya çağırmamışlardı.
Kitap yazmasına mı, kitabının film yapılmasına mı, yoksa galaya çağrılmamasına mı güleyim bilmiyorum.

Hic beğenmedim bu yorumlamayi. Begenenler onaylayanlar üstelik forumu takip edenler nasıl beğenmiş anlayamadım.

ay ne kadanda tatliymis
merak ettim baktimda, bakmaya usenenler olursa paylasayim dedim...

ötekileştirerek benliklenme ve bir varoluş pekiştirmesi işte Kadın uzerine kafa yoracaksa dili gayet yalın anlaşılması da pek kolay eskice bir kitap tavsiye edelim kendisine Cagdas kadının bağımsızlıgı uzerine adı Sindrella kompleksi yazar C. Dowling

O değilde kk olarak puccayı dışarda görseler param perçük edecek yorumlar gelmiş

katılıyorum. derinlemesine inceleme yapmamış yüzeysel bakıp istediklerini seçip genellemiş. çiğ bir yazı.

ben de en çok o kısma uyuz oldum. sen kimsin be kimi kimden neden kurtarıyorsun?

ağzına sağlık
herkesi de bir tutmuş burada evlenmeden önce birlikte yaşayan ahlak bekçiliğine sonuna kadar karşı kadınlar olduğu gibi
çalışan ve çalışmaktan vazgeçmeyecek dünya kadar kadın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…