Biz ergenken ipek ongun okurduk yaw böyle tipitipler yoktu ne güzeldiKendisini tanımıyorum. Pucca deyince bana ergen grubu bir yazar çağrışımı yapıyor doğru mudur bilemiyorum.
Evliliği beni ilgilendirmiyor yani. İnsan bir iş yapıyorsa düzgün yapmalı ya da hiç kalkışmamalı.
Ya her şeyden önce bdv ruhu denen bir şey var.
Ben ki kendimi mantıklı zannederdim, yeri geldi öyle densiz durumların içinde kaldım ki, buraya gelip konu açtım. Yakın çevremin ruhunun duymadığı yanlışlardan döndürüldüm. Bu azımsanacak bir şey değil.
Benimki küçük bir örnek, ama kişi sayısı arttıkça büyüyen bir şey bu.
Takımın içine girmeyip dışarıdan yorum yapınca böyle oluyor demek ki. Biz zaten mükemmel olduğumuzu iddia etmedik hiçbir zaman. Hayat mükemmel mi ki küçük bir similasyonu olan kulübümüz mükemmel olsun? Bazen iyi, bazen gergin, bazen kavgalı, bazen uzlaşmış bir şekilde yürüyoruz işte burada. Ama Pucca sadece mutsuzluğa odaklanıp, bizleri gömmüş.
Ben seviyorum burayı valla. Mune gel bir öpeyim seni
Bizi niye sevmiyorlar Mune? Valla bak sözlükler tiye alıyor, erkekler tiye alıyor. Gazetenin biri haber bile yapmıştı.Biz burada birbirimizi de yesek, kavgada olsa küslükte, aramıza ara sıra sahte üyeliklerde sızsa, bizleri tiye de alsalar, bu sitenin bir ruhu var, bu ruhu veren hepimiziz.
İşt o ruhu yakalayamışsa ki yakalayamamış, Kadınlar Kulübü Kadınlarını hiç tanıyamamış demektir.
Hee duble paçaBu o paçamı
çok eziklemişBiz burada birbirimizi de yesek, kavgada olsa küslükte, aramıza ara sıra sahte üyeliklerde sızsa, bizleri tiye de alsalar, bu sitenin bir ruhu var, bu ruhu veren hepimiziz.
İşt o ruhu yakalayamışsa ki yakalayamamış, Kadınlar Kulübü Kadınlarını hiç tanıyamamış demektir.
çok eziklemişne ka ayıp biz burda siyasetin elit salon kadını çizgisinden çıkmadan datlı datlı fikir alışverişinde bulunan tatliş siyaset kardeşleriyiz
KK Kadınlarını sevdiğimden bana tatlı geliyor da dışardan bakınca sirke etkisi yapmışız sanırımçok eziklemişne ka ayıp biz burda siyasetin elit salon kadını çizgisinden çıkmadan datlı datlı fikir alışverişinde bulunan tatliş siyaset kardeşleriyiz
Okuduğum kitaplar için genelde pişman olmam ama bu kadının kitabı için aynısını söyleyemeyeceğim, ilk kitabı idi sanırım oda arkadaşımın elinde geziyordu merak edip Okudum, ve şimdi hayatını erkek tavlamak üzere yapılandırmış bu kadının kalkıp da türk kadını hakkında bir forumdan yola çıkıp böyle saçma sapan genellemelere varması beni şaşırtmadı..
Şaşırdığım şey ise tek bir erkeğe bağlı kalması gerektiğini bildiği halde evlenmiş olduğunu öğrenmem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?