Kız benim aklıma da hemen O geldi ama sanmamMarily monroemi yoksa
Havas ve avam kavramını iyi bilse zaten onun hakaret olmadığını anlayacak. Havas diye Osmanlı zamanında saray eşrafına denirdi. Yönetilen tebaya da avam denilirdi. Kısacası avam halk demek. Halk ne zamandan beri küçümsenecek bir şey oldu?Biride bana bir konuda avam demişti, sende onu savunur bişeyler demiştin, halbuki bilmeyen ve bilinmeyen anlamını eleştiren arkadaş aradaki farkı bilmiyordu, yani halkın gözündeki avam hangimizdik acaba
Hangi konu nerede ne zaman ben uzin suredir kabuguma cekildim kose yazisi yaziyorumBiride bana bir konuda avam demişti, sende onu savunur bişeyler demiştin, halbuki bilmeyen ve bilinmeyen anlamını eleştiren arkadaş aradaki farkı bilmiyordu, yani halkın gözündeki avam hangimizdik acaba
Konunun linkini sana özelden atıyorum..Hangi konu nerede ne zaman ben uzin suredir kabuguma cekildim kose yazisi yaziyorumbilinmeyenfx
He alın kızın günahını alın :)Marily monroemi yoksa
Kimin reklamı oldu ?Kadınlar kulübü hakkında yazdıklarından sonra bilmeyen bile merak edip girmiştir KK ya.Valla reklamın iyisi kötüsü olmaz şuan ona yaradı bu yazdıklarımız hoşuna gitmiştir bir süredir gündemden düşmüştü galiba bi yerden hortlamak lazım dimi ama
Kimin reklamı oldu ?Kadınlar kulübü hakkında yazdıklarından sonra bilmeyen bile merak edip girmiştir KK ya.
La yokluğumda neler kaynatıyorsunuz. Tabii ki ben değilim.
Sen olsan bir kere dersin ki "ama shot diye bir üye var, ben bu kadar mükemmel bu kadar harika bir kadın görmedim hayatımda". Biliyorum ben.La yokluğumda neler kaynatıyorsunuz. Tabii ki ben değilim.
Heeee emin ol öyle derimSen olsan bir kere dersin ki "ama shot diye bir üye var, ben bu kadar mükemmel bu kadar harika bir kadın görmedim hayatımda". Biliyorum ben.
Heeee emin ol öyle derim
Hayır kaçbin üyeli sitede neden ben yani, yazım tarzımız bile benzemiyor Puccayla.Ayrıca Hürriyet'te köşe yazsam ne işim var burda goygoy yapcam gider İtalya'da İspanya'da para ezerimbu kadar farklıyız işte Puccayla
Sen daha somut yaklaşırdın olaya sanki. Daha istatistiksel, daha ikna edici, öznel değerlendirmelere kaçmayacak şekilde olurdu yazı. O yazı zaten olurdu bir bilimsel makale.Heeee emin ol öyle derim
Hayır kaçbin üyeli sitede neden ben yani, yazım tarzımız bile benzemiyor Puccayla.Ayrıca Hürriyet'te köşe yazsam ne işim var burda goygoy yapcam gider İtalya'da İspanya'da para ezerimbu kadar farklıyız işte Puccayla
Seni onunla kiyaslamak bile sana buyuk hakaret...La yokluğumda neler kaynatıyorsunuz. Tabii ki ben değilim.
Bi kere de ortalığı karıştırma denas.Seni onunla kiyaslamak bile sana buyuk hakaret...
Senin kaleminin mürekkebi bile olamaz Mar'm.
Bi kere de ortalığı karıştırma denas.
marilyn monroe kuşum ben demedim valla üstteki yorumlara açıklama getirmen için etiketlemek istedimdiö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?