Kusura bakmayın da eskiden beridir bu hanım bana hiç samimi gelmemiştir.
Tabi bire bir tanımıyoruz haliyle, belki bire bir tanısam ayrı bir yönünü keşfeder severim ama dediğim gibi, hiç samimi bulduğum, içimin aldığı birisi değil ve bu yazısının da samimi olduğunu düşünmüyorum.
Faydalı ve olduğu gibi gerçekçi değil "Yerim olsun, köşem dolsun" diye yazılmış bir yazı olarak görüyorum.
Sen benden çok yaşıyacan tantiOrtalama bir ekşi sözlük yazarı bile daha yerinde değerlendirmeler yapabilir. Çok sığ ve çiğ bir yazı olmuş.
Ayrıca KK siyaseti neden göz ardı etmiş? Oy ülkenin çilekeş zavallı gadınları konseptine uymadı sanırım.
Ortalama bir ekşi sözlük yazarı bile daha yerinde değerlendirmeler yapabilir. Çok sığ ve çiğ bir yazı olmuş.
Ayrıca KK siyaseti neden göz ardı etmiş? Oy ülkenin çilekeş zavallı gadınları konseptine uymadı sanırım.
Twitter da zaten ünlü olmuştu diye hatırlıyorum, ama bazı yazılarını ben beğeniyorum mesela bu yazı gibi... Ama her yazısı bir değil gerçekten yazmış olmak için yazdığı da oluyor...
Ben de kınıyorum abla.Sen benden çok yaşıyacan tanti
Neyimiz eksikti ,ne istedilerde vermedik bizi bertaraf etmişler
Kınadım
Olabilir sizin beğeninizdir, ancak ben beğenmedim.
KKda o kadar çok olumlu bölüm ve paylaşımlar, üretime yönelik topikler var ki salt "Ezilen kadın" vurgusu için bu kadar çarpıtmak ve çabanın olmadığını düşündürmek ne kadar doğru?
Genelleme yapılacaksa bol bol tenzih edilerek yapılır ki kitabına uysun.
Çok kopuk ve uzak bir yazı.
tantanis 'in dediği gibi, kendi halinde bir sözlük yazarı belki daha iyi ele alır ve aktarırdı.
Kendini şirin göstermeye çalışmışBen de kınıyorum abla.
Insanlar bayılıyor her şeyi ajite etmeye. Ah zavallılar, acıdım hallerine demek de ayrı bir ego tatmini sanırım.
Tamam söylediği şeyler de yanlış sayılmaz ama bir site ile ilgili yazacaksan genele vurabileceğin cümlelerin de olmalı. Bu nedir.
Kendini kadın profilinin dışında tutması da ayrı zaten.Evet haklısınız, zatentantanis 'e ben de hak verdim, cevap olarak da yazmıştım.. Ama google'da arama yapınca kısmı falan hoşuma gitti benim gerçekten de ne arasak önce kadınlar kulubu çıkıyor, yazının abartılı olduğunu kabul ediyorum ama ben de...
Kendisini tanımıyorum. Pucca deyince bana ergen grubu bir yazar çağrışımı yapıyor doğru mudur bilemiyorum.Kendini şirin göstermeye çalışmış
Evlendikten sonra yazabileceğini pek birşey kalmadığından sosyal mesaj vereyim demiş
Kendini kadın profilinin dışında tutması da ayrı zaten.
Biz hepimiz çilekeşiz, cahiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?