Öff.. Pucca sevgilin varsa ayrıl bence.. Kocan varsa da boşan bence..
Çözüm odaklı çalışıyoruzHaftaya hürriyet gazetesinde pucca'nın yazısının başlığı "libidosu yüksek kadınlar, beni dillerine doladılar"..
Kimi yerin dibine sokmuşlar merak ettim ya.. Burun estetiğindedir o yoksa bizde olmaz öyle şey..Estetik bölümü var, orada kadınlar birbirlerine doktorlarını öneriyorlar. Bazı doktorları yerin dibine sokuyorlar. En fazla burun estetiği var, ikinci göğüs büyütme.
Bizden bahsetmesi için az daha gelişmesi lazım bu kafayla (ay ordaki kadınların hepsi ezik çekip çıkarsam havasıyla) bişey olmaz bundanAy bir an bizden de bahsedecek diye tırstım da neyse ki bizi görmezden gelmişin vino veritas , @marilyn monroe , Bibibella , @ladyamore , tantanis
Ya her şeyden önce bdv ruhu denen bir şey var.Yok ben değilim, ben olsaydım direkt siyasetle alakalı yazar bu kadınlar canıma tak ettirdi, kendimi camdan atacağım diye bağlardım yazıyı
Ben bu hatunu tanımıyorum, nerede yazar ne yazar bilmem, cahilliğime versin ama madem kendisi bizim hemcinsimizmiş ve siteden bir türlü kendini alamamış, o zaman sitenin güçlü, kültürlü, her konuya vakıf kadın profilini neden pas geçmiş? Evet kimimiz dertli, kimimizin sorunları var, kimimiz çıkış yolu arıyor ama buradaki üyelerin hepsi kanıyla canıyla birer insan, burada sorunlarını, sevinçlerini, acılarını yazan kadınların ruhunu yakalayamamış maalesef, bir erkeğinde 3-5 haber veya burada okuyacağı birkaç konuyla yazabileceği bir yazı olmuş bu, kadını kadın anlar derdikte bu tezi çürüttü yazıya ruh katamadığı, içtenlik katamadığı için.
Beni becerip etiketleyememis bile hasbam
Ozel doktorunuzu kiskanmis bu...ben size diyeyim:) o kadar ovunmeyin, cilekes kadinlarsiniz siz aaa ...
Doğru yazmış da, Türkiye'deki kadın gerçeğini görmek için sahiden bu siteye mi gerek var?
Çok zahmet etmesinler, ana haber bültenleri yetiyor zaten. Ya da gazeteler var.
Biraz buradaki üye profiline yürümüş de, sonucu göremedim ben sonuç ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?