Psikolojimi sağlam zannederdim.

Vaveyla çok geçmiş olsun. Kalp bu 2 3 ayı bulacak şanslısın ki destekçilerin var.

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar güzel bir ailen, yardımcı eşin annen ve baban var yanında. Seni çok iyi anlayabiliyorum insanın kendine yetebilmesi gibi güzel bir duygu yok. Yine de bazen işler planladığımız gibi gitmeyebiliyor, bunda da vardır bir hayır diye düşünmek lazım. Belki ikinci bebeğe hamile kalmasan kalbindeki kaçak fark edilmeyecekti bile, bir de bu yönden bak.

Annen baban eşin yoruluyordur ama aynısı onlardan herhangi birinin başına gelse sen de aynısını yapardın eminim. Hiç yük gibi de hissetmezdin. Öyle düşün. Şu an bunları kafana takıp hiç üzme kendini. Sonuçta sen “ben doğurayım annem baksın” diye düşünmedin, şartlar bunu getirdi. Ailen de biliyordur bunu.

Üçüncü olarak da, onca badire atlatmışsın maşallah turp gibi kadınsın. Hayranım güçlü kadınlara. En kısa zamanda eski hayatına dönersin diye düşünüyorum. Dua edeceğim senin için.

Öncelikle geçmiş olsun. Ailece bu zor zamanda birbirinize kenetlenmişsiniz. Aslına bu kadar güzel aileye sahip olduğunuz için şanslı görmelisiniz kendinizi. Daha kötüsü de olabilirdi ama farkedilmiş ve başarılı bir ameliyatla üstesinden gelinilmiş rahatsızlığınızın. Şimdi yapmanız gereken tek şey beklemek. İleride çocuklarınıza bu günleri anlattığınızda ne kadar mükemmel bir geniş aileye sahip olduğunuzu söylersiniz.
Kimseye yük olduğunuzu düşünmeyin. Aile zor zamanlarda kenetlenir. Aynı şeyi siz de anneniz babanız zor duruma düşse onlara yapardınız.

Çok geçmiş olsun. Ne güzel sorunsuz geçmiş ameliyat süreciniz.
Psikolojik destek alırsınız gerekirse. Sağlığınıza kavuştunuz ya önemli olan o şu anda. Bir iki aya çok daha iyi olursunuz inşallah.

Ben sizi hatırlıyorum. İyi olacaksınız demiştim Ameliyatınızın iyi geçmesine çok sevindim. Ne güzel sağlığınıza kavuşmuşsunuz. Ama 2 hafta nedir ki. Bu kadar acele etmeyin kendinize birkaç ay zaman tanıyın. Şu an iyileşme sürecindesiniz. Eminim ki 3-6 ay içerisinde eskisinden de iyi hissedeceksiniz. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun Allah ailenize evlatlarınıza bağışlasınBendede eser derece vardı kaçak o dönem çok araştırdım ve çok hasta tanıdım hatta sizin ameliyatla düzeltilmiş şükür kapak değişip yıllarca yaşayan normal hayat yaşayanlar var çok yakınen gördüm tanıdım annemde yakın zamanda kapak değişim ameliyatı olucak , artık tıpta çok ilerleme var kalıcı tedaviler Allah beterinden saklasın , daha erken biraz daha dinlenmeye çalışın eskisinden çok daha iyi olacaksınız inşAllah Ben spor yapıyorum son kontrolümde kaçak tamamen yok olmuştu içinizi ferah tutun sevgiler

Kimsenin hastalıgını küçümsemem. evladı olan her anne dusunur. corona da basit bir sey değil.

isin ilginci ben 2020 yilinda corona oldum ve corona bana tık demedi. sadece 1 gun basım ağridi ve atesim cikti. ne oksuruk ne nefes darligi.

Dedim herhalde bunyem saglamki korona beni etkilemedi.

Megersem haberim yok kalp kacagim varmiş.

Coronayı atlattiktan sonra hamile kaldım. 2021 yilinda da kalbimin ne kadar sorunlu oldugunu benim bunu farketmeden hamile kaldığımı öğrendim.

insan bedeni iste cok ilginç.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun, boyle ciddi tibbi problemlerde depresyon ve anksiyete gibi psikiyatrik problemler oluyor, ustelik siz lohusiniz. Yardim almanizi tavsiye ederim, sadece terapi alabilirsiniz, terapi yetnezse ilac da olabilir ama verecekleri ilaclar en hafif psikiyatri ilaclari zaten

Eski konunuzu hatırlıyorum, ameliyatınızın güzel geçmesine çok sevindim, rabbim çocuklarınıza bağışlasın. Bazen zor dönemlerden geçerken psikolojik olarak “bu, hiç geçmeyecek.” gibi hissediyoruz ama geçmişinize bakın neleri atlattınız kim bilir. Tamamen toparlanmayı beklemek için çok erken henüz, zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, dinlenin bol bol. Eminim anneniz için de, eşiniz için de sizinle ve çocuklarınızla ilgilenmek keyiftir Sonuçta zor bir ameliyattan sağlıkla çıktınız, onların şu an gayet mutlu olduğunu düşünüyorum

Kendinizi çok dinlemeyin, biraz akışa teslim olun. Kirap okuyun, ilginizi çeken programlar izleyin zaman biraz daha ilerlediğin de çok daha iyi olacaksınız.

Umutsuz düşünceleri kenara bırakın ,canım sağ ,çocuklarımin yanindayim diye dusunun. Aileniz su anda severek yapiyordur emin olun. Strese sokmak yerine kendinizi rahatlayın. Bir ömür bakacaksiniz zaten çocuklarınıza , bir süre dinlenin

Bunu eleştiri olsun veya sizi negatif etkilemek için söylemiyorum.
Eski konularınızı da biliyorum, aşırı pesimistsiniz.
Sürekli olumsuzu düşünüyorsunuz. Emin olun olumlu düşünerek daha kısa sürede iyileşebilirsiniz.
Kendi kendime yapamıyorum diyorsanız, profosyonel yardım alabilirsiniz yada sosyal medyada bu konularla ilgili yapılmış uzman videoları izleyebilirsiniz.

Hic moralini bozma smdi bebeğin 3 aylik dedin şöyle düşün 1 sene eziyetini çeksende ilerleyen zamanlarda hep yanlarında destek olacaksın az daha sabret canm güçlü ol çocukların için çabuk toparlanmana yardımcı olur ne mutlu ki sana destek eşin var ailen var sağlıklı çocukların olmuş sende en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun ınsallah çocuklarla ilgilenmiyorum diye üzülme annenin nefes alisi yanında olması bile yeter onlara

Cok sevindim ameliyatin iyi gecmesine

Lutfen olumlu dusunmeye calis.. eger beceremiyorsan yardim alabilirsin..

bedenimizin iyi olmasini ruhumuzu iyilestiremeden bekleyemeyiz..
dua, meditasyon, olumlama, ya da baska bir sey.. senin aklina ya da inancina hangisi yatiyorsa onu dene..

Ailenle birlikte uzun yillar mutlu ve saglikli olman dilegiyle

Yapıci elestiri her zaman kabulumdür. Haklısınız. Zaten her ayrintiyi dusunen her seyi kafasına takan bir insanım.

Kafa yapimi degistirmem gerekiyor. inşallah başarabilirim.

çok geçmiş olsun. ne güzel ameliyatınız güzel geçmiş yavaş yavaş düzeleceksiniz.
ne mutlu sevgi dolu bir aileniz var. yalnız değilsiniz.
hem çocukların aile büyükleriyle vakit geçirmesi de gayet güzel bir şey hiç tasalanmayın.
dinlenmeye bakın siz.

Çok geçmiş olsun.
Geçecek Allahın izniyle.
Moralini yüksek tutmaya çalış.
Senin kadar ağır olmasa da şu an benzer sorunlarla uğraşıyorum.
Gebelik sürecinde geçirdiğim covid kalbimde bir hastalığa sebep olmuş tabii bunu bilmiyoruz.
Gebelik zehirlenmesi başladı 36.haftanın ilk günü aniden doğuma aldılar.
Doğumdan sonra geçirdiğim baygınlıklar, asla 20den aşağı inmeyen tansiyon sonrası kardiyolojiye yönlendirdiler.
Yeni bir hastalıkla tanıştım.
Kalp ve tansiyon için çok yüksek dozda ilaç kullanıyorum.
Elimde 10 günlük bebek sezaryen yaram iyileşiyor ama kalbimin verdiği halsizlik için çekiniyorum.
Bir başka odaya geçmekten korkuyorum çünkü aniden bayılıyorum.
Ama geçecek doktorlar kalp için biraz daha uzun zaman veriyor ama geçecek diyorlar.
En azından ilaç, ameliyat vs türevi de tedavileri uyguluyoruz.
Ameliyatınız da güzel geçmiş.
Dua edelim hepimiz sizin için.
Sağlıklı günlerinize en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah.

Yazını sonuna kadar okudum , çok geçmiş olsun öncelikle, lütfen kendini bu kadar yıpratma güzel anne , bu süreçte kalbini ve ruhunu dinlendir , bol bol dua et temiz hava al ve dinlen , emin ol çok iyi olacağın günler gelecek , bunun için sabret ...

Allah sizinde yardimciniz olsun. dogumdan sonra 6 aya ihtiyaci varmis kalbin toplanmasi icin.

Bana da kalp biraz gec toplanir ama toplanir dediler.

Allah hepimize şifa versin.

Allah sizinde yardimciniz olsun. dogumdan sonra 6 aya ihtiyaci varmis kalbin toplanmasi icin.

Bana da kalp biraz gec toplanir ama toplanir dediler.

Allah hepimize şifa versin.

Bakın ne güzel işte ikimize de benzer şeyler demişler geçecek bol protein ile beslen dedi doktor bana yumurta beyazı, yulaf vs... Beslenme de çok etkili moral de.

Olacaksınız tabi ki..
Bir arkadaşım vardı onunda kalbinde sorun çıktı..
Üç çocuğu vardı üstelik ilk çocuğu çok hastaydı, yatalaktı..
Oda aynı sizin psikolojinize bürünmüştü..
Ama zamanla toparladı..
İlk hasta olduğunda 3.çocuk bebekti henüz oda günlerce hastanede yattı..
Şimdi çok şükür iyi, çocuklarının başında..

Sizde iyi olacaksınız ameliyat dediğimiz şey ciddi bir operasyon elimiz ufacık kesildiğinde bile tamamen iyileşmesi haftalar alıyor ki siz kalbinizden ameliyat olmuşsunuz..
Zamanla toparlayacak ama acele etmeyin en az üç ay bir geçsin göreceksiniz geçen her gün biraz daha toparlayacaksınız inşaALLAH..

Rabbim evlatlarınızla, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyetli, huzurlu uzun bir ömür nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…