Psikolojimi sağlam zannederdim.

Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim..Ameliyatın çok çok yeni, ciddi bir operasyon geçirmişsiniz.Her şey düzelecek,sizde iyileşecek ve yavrularınıza bakacaksınız.Gencecik kadınsınız.Nice yaşlı insanlar ameliyat oluyor ve iyileşiyor ama az daha sabır..Ayrıca ailenizin göz bebeğisiniz.Allah göstermesin evladınız hasta olaa siz nasıl hissediyorsanız onlar da aynı.Vücut yorgunluğu nedir ki? Yatar,uyurlar dinlenirler.Asıl siz iyi olun ki gönülleri rahat olsun.Şu anda sadece kendinize ve iyileşmeye odaklanın.Bu kışın sonunda eskisi gibi sağlıklı,genç bir anne olacaksınız inşallah

Aynisi annenizin eşinizin, çocuklarınızın başına gelse sizde aynısını hatta daha fazlasını yapardınız. Kizim ameliyat olduğunda geçmez dediğim günler geçti okula bile başladı. Gün gün iyi olacaksınız merak etmeyin, siz iyi olun herkes iyi olur.

Eski konunuzu hatırladım, ne korkular yaşadınız, bakın sağ salim çıkmışsınız, az daha sabır, hepsi geçecek, kalp ameliyatı dediğiniz oyuncak değil 2 hafta nedir ki, güzel güçlü günleriniz çok yakında lütfen sakin ve huzurlu kalmaya çalışın. Dualarımız sizinle ❤

Allah hepsinden razı olsun. Ne mutlu sizin ruh sağlığınızla oynamıyorlar. Annede kocada. Her şey geçecek biraz daha sabret, geçmeyen hiç bir şey yok geçmiş olsun.. bu arada benim de böyle bir problemim var , sezeryan oldum. Ameliyatlık bi durum yok denildi. Ama sizinki ileri demek ki...

Onceki konunuzu da hatirladim. Cok sevindim iyi geçmesine. Basit bir burun operasyonu bile 2 haftada geçmiyor. Acele etmeyin. Dinlenebildiginiz kadar dinlenin. 2 3 aya duzelirsiniz.

Yeni doğum yaptığım günlerde okumuştum konunuzu.. çok üzülmüştüm. Hiç aklımdan çıkmadınız. Yürekten dua ettin size.. Iyi olmaniza çok sevindim.

Bu günler geçici... Sanslısınız ki, eşiniz, anne ve babaniz destek verebiliyor. Evlatlarınız sağlıklı. Siz de iyi olacaksınız.
Kolay bir süreç olmadı. Yeni doğum yapmiş bir annesiniz, iyi bile başa çıkıyorsunuz.. Sağlıkla büyütün çocuklarınızı.

Allah çocuklarına ailene bağışlamış şimdi güçlü olup düzeltmek sizde biraz zaman alacak ama korkmayın böyle düşünmeyin daha yeni ameliyat olmuşsunuz biraz daha zamanınız var. Ailenizin sizin iyi olmanızdan başka düşüncesi yok ne güzel ki böyle bir aileniz var. Kendinizi toparlayın psikolojik olarak yoksa destek alın.

Canım benim ameliyain iyi geçmesine çok sevindim hiç moral bozma Dr un dediği gibi şuan çok yeni, kapak ameliyatı diğer kalp ameliyatlarına göre daha zordur ama toparlayacaksin,sabret ve kendine dikkat et, eşin aynı durumda olsa sen yapmaz mıydın bunlari, o yeter ki iyi olsun ben bakarım demez mıydın ? Ya da annen ve babanı düşün , sen de annesin evladın 30 yaşında da olsa sen onun için cabalamaz mıydın ? Bak daha yeni ameliyatli halinle yapamıyorum diye üzülüyorsun kalkabilsen neler yaparsın kendini düşünmezsin, evladınin dili olsa o da der belki annem benim için bu halde diye ama sen evladın iyi olsun ben katlanirim diyorsun ya,annen d öyle diyor...o sebeple uzulmeyi bırak dinlen moralini yüksek tut, bak nasıl toparlayacaksin moral de çok önemli o yüzden eşin için,annenler için ve çocukların için moral bozmaman gerek,dinlenip iyilesmen gerek, merak etme eski günlerin çok yakında

Cok gecmıs olsun tabiki iyi olacaksın Hıc olumsuzluk dusunme lutfen evrene yolladıgımız enerjıler cok önemli iyi düşünmeye calıs her zaman. Sen cok guclu birisin unutma

Öncelikle geçmiş olsun.. Henüz kalp kapakçığı ameliyatı yaşayan babamla süreci birlikte yaşadığımdan çok hakimim konuya. İnanın bir cerrahi işlem yapmadığım kaldı. Doktorlar ve hemşirelerle geçen süreç.. Burada size güzel haber şu bildiklerimden; kalp ameliyattan 3 ay sonra toparlıyor. Kardiyoloğumuz bize bunu 3 aylık bir lohusa süreci gibü düşünün dedi. Getçekten de 3 ay sonra tüm bu yaşadıklarınız geçecek. Çookkk rahatlicaksınız hatta zamanla eski halinizden ne kadar daga güçlü olacaksınız yaşayarak göreceksiniz. Biraz sabır gerek sadece... Sizi anlıyorum bebeğinize şu an bakamamak çok zor geliyor ama şöyle düşünün çok daha bir sağlıkla bakmaya başlicakaınız. Tekrar geçmiş olsun..

Bunu okuduğum iyi oldu. ben hep 5 yasindaki oğlum cok etkilendi psikolojisi bozuldu bu belkide onun ilerleyen hayatini etkileyecek belki benim hastaligim yuzunden sorunlu bir cocuk olacak diye kafamda kuruyorum.

Siz bu forumda tanıdığım neşeli ve sorunsuz insanlardansınız. Demekki benim oğlumada benim abarttiğim kadar bir etki yapmayacak.

Çok sağolun geçecegini bile bilmek rahatlatiyor. benim süphem ya gecmezse. ya toparlanamazsam.

Cevap yazan herkese tesekkur ediyorum. Biraz icimi dökmek iyi geldi. Bir kalem kagit alip kagida da yazabilirdim ama buraya yazmak sizlerin destegini almak daha mantıklı geldi.

Çok sağolun geçecegini bile bilmek rahatlatiyor. benim süphem ya gecmezse. ya toparlanamazsam.
Hiç merak etmeyin normal bir düşünce,Ağustos ayında bel fıtığı ameliyatı geçirdim ilk iki hafta eskisi gibi olamayacağım herhalde demiştim.Ayakta az dursam ağrım oluyordu. Bir ay içinde toparlandım,işimin başına döndüm.Üstelik siz benden çok daha gençsiniz..Eskisinden daha iyi olacaksınız ve burada yazacaksınız

Cok gecmis olsun kızınıza. Allah bir daha yaşatmasın.

Korkmayın, çünkü geçecek. İlk zamanlar böyle hissetmeniz normal. Zamanla göreceksiniz :) siz şimdi hep olumlu duygulara odaklanın. Hiçbir ilaç yok ki mutluluğun verdiğini versin. Çocuklarınızla birlikte daha uzun yıllar yaşayacaksınız. Kontrollerinizde zaten kapakların kaçırmadığını ve kalbinizin artık çok güçlü olduğunu gördükçe içiniz de psikolojiniz de iyileşecek ve inanın bugünleri unutacaksınız. Biz nerelerden döndük şimdi badana boya yapıyor evde babam :) kapakçık o kadar kaçırmış ki kalp o kadar büyümüştü ki kasları bitmişti artık. Şimdi ise tutabilene aşkolsun :) rambo mübarek :))) çok şükür.

Annemde aynısını diyor biliyor musunuz? bunlar senin yavrunsa sende benim yavrumsun diyor. Sen agladikca psikolojini bozdukca bende sana uzuluyorum diyor yoksa gece kalkip mama yapmak zor degil senin ağladığını görmek zor diyor.

Benim hafif buyume vardı kalp kasida zayiflamiş ama tamamen bitik degildi.

Sevindim babanızın iyi olmasina Allah bir daha yaşaasın.

Geçmiş olsun.
Bir an önce normale dönersiniz umarım.

Söyleyeceğim şey sizinkini yanında çok basit kalacak ama koronada nefes darlığının 3. mü 5. mi günü ne bir daha normal nefes alamayacağım diye ağlamıştım.
Sizin duygularınız ne kadar normal.
Geçecek elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…