Ben de arkadaşın postunu görünce kahkaha attım vizyonuma sağlık filan demiş ya çok şeker komik anlatmış dedim bir baktım millet gerizekali lafını gerçekten ciddiye almış aileleriyle yaşayan insanlara nasıl gerizekali dersin filan şaştım kaldım ne alaka kiz zaten ailesiyle yasiyor
Ben de evlenmeyi istiyorum şu aşamada mutlu olacağıma inanıyorum da, bu inanç bir şekilde olmalı, etrafımda mutlu çiftler de var, elbette güzel ilişkiler mutlu evlilikler var beraber dağ bayır gezen çiftler sevgili gibi yaşayan çiftler yok mu yani illa ki var ama 26 yaşında evlenme sorumluluğuna hazır mıyım diye sormasa anormal olurdu bence de yani. Yapabilir miyim, eş ailesiyle aile olacağım bunu idare edebilir miyim, bir evin yükünü annem babam olmadan kocamla idare edebilir miyim, evliliğin gerektirdiği sorumluluklara hazir miyim, anne evinden ayrılmak zor gelir mi aslında kızcağız bunları sormuş.
Ama sorus tarzı biraz mizahla iç içe olduğu için tam olaram endiselerini tek tek yazmadigi icin de millet tamamen yanlış anlamış bence. Zannetmisler ki ayyy ben evlilikten bağlanmaktan kaçıyorum nişanlımi oyaliyorum özgür kız olacağım dedi öyle olunca konudaki erkeğe karşı bir koruma içgüdüsü ile hareket etmişler bence, hani madem evlenmeyeceksin oyalama diye. Yaşının da genç oldugunu hesaba katmamislar. Veya bakış açısı farkı olabilir bilemedim.