• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik Danışmanlar BURAYA

hayır ben b.esirden gelicem.izmire ilk defa geçen gün kayıt olduğumda gittim.ama yine de sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum yaa istanbul çooooook başka

daha 1 kere geldiğin biyere karşı çok önyargılısın bence.
izmir mükemmel bir şehir bunu yaşadıkça görceksin.
izmirliyim, izmirde okuyorum inş. ömrüm boyunca izmirde kalırım.
bu istanbul sevdasının da anlayamıyorumkafamçokkarıştı
bence böyle önyargılı olmaya devam edersen kendini mutsuz edersin

Bencede gel gör çok güzel bi öğrenci ortamı var İzmir'de. burda doğduğum ve yaşadığım için kendimi şanslı hissediyorum. bende istanbulu istemiştim çok ama şimdi iyiki diyorum :):)

işte ben ''iyi ki izmir'' demeyeceğimden eminim a.s

kusura bakma ama o zaman yazmasaydın. neden yazdın madem bu kadar izmir düşmanıydın?
ilginç yani anlamıyorum ben bu istanbul hayranı, izmir düşmanı insanları.
daha görmeden tü ka ka.akannehir

eğer benim izmir kazancğma dair çok küçük bi şüphe olsaydı ben zaten izmir yazmazdım.çnkü hocalarım da dahil herkes istanbul kesin olur gözüyle bakıyoduk.
ben izmir düşmanı falan değilim izmir tabiki yabana atılcak bi şehir değil.sadece benim istanbul istememin özel sebepleri var bundan dolayı üzülüyorum

bnde izmiri kazanmayı çok istiyodm kesn diyolardı banada ama olmadı kılpayı kaçırdım çok üzüldm.senn gibi özel sebeplerm vardı çünkü.yatay geçiş yapmak istiyorum inş olur

Ben de geldimm ben dee! :) Ben bu sene kazandım PDR'i ama yatay geçiş yapabilirsem yapmak istiyorum seneye başka bir şehre..

ben istanbulda okudum ve çiçeği burnunda bi pdr mezunuyum artık kızlarguclubacismile

bi öğrencilik hayatım daha olsun o da istanbulda olsun:)

istanbuldan başka yer olmasın diye aralara hiç istemediğim halde hukuk bile yazmıştım.ne günlerdi....

benim de arkadaşlarım ankara tutkunuydular ve genelde istanbul kazandılar. öyle ki şimdi benden de aşıklar nerdeyse istanbula ayrılamıyorlaropuyorumnanaktan

yani istemeyerek gittiğiniz bi yerde çok da mutlu olabilirsiniz. buna çok sık tanık oldumm

Back