Psikoloğum izindeymiş. Aklı selim düşüncelere ihtiyacım var.

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/huzursuz-gunler-basladi.1044703/
Bir önceki konum bu arkadaşlar.
Şöyle söyliyim bu yılın başında açtığım konulari tek tek okudum . Eşim geçen seneye baz alarak baya düzelmiş durumda . Bu tartışmamızda da bağırış çağırış olmadı. Ben kafamda bitirip bitirmeme konusunda gitgeller yaşarken 2 hafta önce tartıştığımızı söylediğim ailem bize geldi eşimle konuşmaya. Izin vermedim henüz ben konusmadim onunla diye. Ailem tamam o zaman biz senjn her kararında arkandayiz her zaman nasil istiyosan öyle yap dediler. Tamam dedim . Sonra görümcem geldi bana 1 hafta bende kaldı. Bu süreçte görümcem le cok guzel zaman geçirdik eğlendik falan ama eşimle hiç konuşmuyoruz. Eşim uyurken bNa dokunmadan uyumuya çalışıyordu. Bi gece bana dokunmaktan korkuyosan git salonda yat dedim . Oda ne alaka falan dedi.
Neyse görümcem gitti. Eşim geçen hafta arkadaşının ailesini il dışına götürdü arkadaşı il dışında diye bana sormadı bile. O gün giderken öpmeye yeltendi geri cektim kendimi gün içinde bi kac kere aradi. Gayet soğuk davrandim . Geldi neyse hala konusmuyoruz.

Diyeceksiniz ki ne bekliyorsun.
Ailem umreye gitti hemen sonrasında ben aileme gittim eşim gelmedi tabi .ailem aradi helallik almak için ailemdeyken beni aradi gece gidecekseler kimle kalcaksin falan diye. Bu arada eller bile ailemi görmeye geldi o gelmedi ona haber vermeden gittim gideceklerini sadece annemlere gidiyorum dedim ama aksam gelebilirdi. Ve annemler gitti ben simdi onunla konuşmak istiyorum eşimle ailem burda olunca sürekli telefonda konustigim icin üzülüyorlar doye gitmelerini bekledim. Bu belirsizliğe bi son vermek istiyorum. Dediğim gibi konuşma aramızda 0 . Umursamıyorum onu. Oda konuşmaya çalışmıyor yanasmiyor zaten .
Pskoloğum izinde ulaşamıyorum.
Şimdi ben onunla konuşmalı mıyım? Yoksa o konuşana kadar beklemelimiyim? Aramızda herhangi bir ilişki yok .
( bana yaşadığımız ilde kalacağına dair söz vermisti) bu konuda pisman olduğunu düşünüyorum eger memleketine tasinmak gibi bi düşüncesi varsa ve benimle bu evliligi yürütmek istemiyorsa ayrılık teklif edeceğim)
Ama eşimin gıcık bi huyu var ben konuşup konuşup ondan cevap alamadigim zamanlarim oldu sadece kendi kendimi hirpaladigim zamanlarim. Acayip uzattim kafaniz karmakarisik oldu farkındayım çünkü benim kafam öyle. Galiba sizede yansıttım .
Hadi bana aklı selim fikirler verin arkadaşlar ihtiyacim var.

Neden ailenize karşı bu kadar tepkili? Her konunuzda kavga sebebiniz hep bu. Ne ailenize gidiyor ne de sizin gitmenizi istiyor, bunun geçerli bir sebebi olmalı?

Adam giderken sizi opmeye calismis siz geri cekilmissiniz uzatmissiniz yani konuyu.. ayrica neden illa bulundugunuz sehir neden baska sehire gitmem derdindesiniz? Esiniz o sizin ve ekmeginiz nerdeyse mutlulugunuz nerdeyse orda olmalisiniz burdan tasinirsa bosanirim nedemek yaa evlilik bu evcilik degil..

Neden ailenize karşı bu kadar tepkili? Her konunuzda kavga sebebiniz hep bu. Ne ailenize gidiyor ne de sizin gitmenizi istiyor, bunun geçerli bir sebebi olmalı?
Bunu öğrenmek çok istedim ama söylemedi. Biz evlenmeden önce ailem vermemek için baya direndi ama verdiler neticede verdikten sonra da hicbirr zaman kötü davranmadilar. Bir ayrılığımız oldu evliyken bunun dışında ( ozamanda sahip cikamiyoduysan almasaydin kizimizi dediler ben esimle barismak istemedim ailemde arkamda durdu o süreçte ) ama zaten evlendigim ilk günden beri böyle bilmiyorum nedenini .

Büyük ihtimalle ailesi de dolduruyor olabilir. Eşiniz iyi biri değil. İyi saygılı ve sevgili biri olsaydı iş için beraber taşının derdim. Ama buna değmiyor bence.

Evlenmeden önce öyle söz verdi ben o şekilde evlenmek istedim gideceği yerde kesinlikle mutlu olmayacagimi biliyor. Ayrica ayni sehirdeyken ailemi görmeme izin vermeyen adam kendi memleketinde kendi insanalrinin icinde otururken beni ailemle kac sene de bir görüştürür kim bilirm onun yaptığı bencillik burda işi gücü yerinde annesi memlekete tasinacak diye annesinden kopamayan bi adamdan bahsediyorum size. Baska sehir olsa giderim oda uzak olsun herkese bende . Ama onun memleketine gitmm.

Büyük ihtimalle ailesi de dolduruyor olabilir. Eşiniz iyi biri değil. İyi saygılı ve sevgili biri olsaydı iş için beraber taşının derdim. Ama buna değmiyor bence.
Onun çok büyük etkisi var. Iyi kalpli değil evlendikten sonra gördüm bunu . Is icin degil zaten ailesi gidecek diye onlardan ayri kalmamak icin gitmek istiyor. Zaten ben gitmek istemeyince o ayrılığı ağzına alacaktir eminim. O kopamaz aileisnden

Esinizde boyke bir huy varsa Ozaman ozur dilerim sizden

Gerçekten mi? Yani sırf ailesinden ayrı kalmamak için ayrılmak isteyecek öyle mi? Bence o demeden siz ayrılın yoksa neden önce ben ayrılmadım diye çok pişman olursunuz. Ne gıcık bir insan, madem ailesinden kopamıyordu ne diye evlendi?

Ah bi bilsem flört döneminde ailemden kurtulsam diyen adam evlendikten sonra neden böyle oldu gram bilgim yok ailesine karşıda kısıtlamıyorum ki yasak çekici gelsin . İşte konusmak istiyorum ama nasil

Eşiniz sizi sevmiyor üzgünüm ama durum bu :/
Bir ara çocuk istiyordunuz.
Lütfen kafanızın karışıklığı geçene kadar çocuk fikrini unutun
Unuttum onu zaten . Umut bile etmiyorum bi çocuğu neyazikki .

Ayyy ben çatlarım bu kadar konuşmasam valla
ben alıştım o yüzden sabirli davraniyorum ama kendimi hasta edicem gibi hissediyorum heryerim agriyor

Ah bi bilsem flört döneminde ailemden kurtulsam diyen adam evlendikten sonra neden böyle oldu gram bilgim yok ailesine karşıda kısıtlamıyorum ki yasak çekici gelsin . İşte konusmak istiyorum ama nasil
Eşinizi en iyi siz tanırsınız ama ben böyle bir durumda olsam, onunla ailesine giderim ve tüm aile bireyleri oradayken açık açık her şeyi konuşurum. Sonuna da ayrılmak istiyorum derim. Bakalım ailesi ne tepki verecek. Ama bütün her şeyi açık açık anlatın.
Anlamazlar, yapamam demeyin. Yapın derim. Sorunun çözülmesini istemiyorum benden bu kadar, oğlunuz size düşkün olduğu için çok mutlusunuzdur falan deyin ve gidin evinize. Çok soğukkanlı olursanız herkes anlayacaktır.

Neyi anlayacaklar ki peki böyle? Ben onlarla defalarca konustum oglum ayrilin dediler ben onlardan yardim isterken

giderken öpmeye yeltendi geri cektim kendimi gün içinde bi kac kere aradi. Gayet soğuk davrandim
Ama eşimin gıcık bi huyu var ben konuşup konuşup ondan cevap alamadigim zamanlarim oldu

Dediğim gibi konuşma aramızda 0 . Umursamıyorum onu. Oda konuşmaya çalışmıyor yanasmiyor zaten .
Siz önce kendi içinizdeki çelişkileri bir çözün sonra eşinize sıra gelir.
Adam konuşsunmu konuşmasınmı? Öpsünmü öpmesinmi?
Zira ne yapsa bir duvara tosluyor ve bide üstüne hiç yapmamış durumuna düşüyor.
Gıcık dediğiniz huyun aynısı sizdede var. Belki oda aynı şekilde konuşunca cevap alamadığı için geri çekiliyordur???
Bence bir aynaya bakın siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…