• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğum izindeymiş. Aklı selim düşüncelere ihtiyacım var.

Tutturmadim istedim . Yoluna girdiğini düşünerek her evli insan gibi bir evlatda bizim olsun istedik buna hakkım yok muydu? Tutturmak olarak algilamissiniz çok garip birşeyleri öğrenmek için konu açmamız. Kalkismiyorum zaten kalkisacak umutda istek te kalmadi.
E ama bir onceki kavga vs konusuna bakiyorum bebe istek konusuna bakiyorum arada bir ay yok bir ayda kim duzelir allasen oyle olunca tutturma gibi duruyor kalmasin o sevkin bir zahmet bak kadin 3 gundur memsinden bebesini almis kocasi tirmaliyor napicam diye polis karakol burada avukat bulup sorma derdinde boyle adamlara degil cocuk cop verilmez acale etmeyin

Birde birsey sorucam senin psikologunun gorusu yonlendirmesi ne ne diyor bizim arkadas gitti anlatmis senin derdin yok yolla kocan gelsin gelmezsede bosa kizim diye vermis gazi yollamis valla omrune gencligine yazik demis birde ustune duyunca soka girmistik bizden cok o girmisti gerci dr bosa dedi diye :KK70:

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/huzursuz-gunler-basladi.1044703/
Bir önceki konum bu arkadaşlar.
Şöyle söyliyim bu yılın başında açtığım konulari tek tek okudum . Eşim geçen seneye baz alarak baya düzelmiş durumda . Bu tartışmamızda da bağırış çağırış olmadı. Ben kafamda bitirip bitirmeme konusunda gitgeller yaşarken 2 hafta önce tartıştığımızı söylediğim ailem bize geldi eşimle konuşmaya. Izin vermedim henüz ben konusmadim onunla diye. Ailem tamam o zaman biz senjn her kararında arkandayiz her zaman nasil istiyosan öyle yap dediler. Tamam dedim . Sonra görümcem geldi bana 1 hafta bende kaldı. Bu süreçte görümcem le cok guzel zaman geçirdik eğlendik falan ama eşimle hiç konuşmuyoruz. Eşim uyurken bNa dokunmadan uyumuya çalışıyordu. Bi gece bana dokunmaktan korkuyosan git salonda yat dedim . Oda ne alaka falan dedi:ukala::ukala:.
Neyse görümcem gitti. Eşim geçen hafta arkadaşının ailesini il dışına götürdü arkadaşı il dışında diye bana sormadı bile. O gün giderken öpmeye yeltendi geri cektim kendimi gün içinde bi kac kere aradi. Gayet soğuk davrandim . Geldi neyse hala konusmuyoruz.

Diyeceksiniz ki ne bekliyorsun.
Ailem umreye gitti hemen sonrasında ben aileme gittim eşim gelmedi tabi .ailem aradi helallik almak için ailemdeyken beni aradi gece gidecekseler kimle kalcaksin falan diye. Bu arada eller bile ailemi görmeye geldi o gelmedi ona haber vermeden gittim gideceklerini sadece annemlere gidiyorum dedim ama aksam gelebilirdi. Ve annemler gitti ben simdi onunla konuşmak istiyorum eşimle ailem burda olunca sürekli telefonda konustigim icin üzülüyorlar doye gitmelerini bekledim. Bu belirsizliğe bi son vermek istiyorum. Dediğim gibi konuşma aramızda 0 . Umursamıyorum onu. Oda konuşmaya çalışmıyor yanasmiyor zaten .
Pskoloğum izinde ulaşamıyorum.
Şimdi ben onunla konuşmalı mıyım? Yoksa o konuşana kadar beklemelimiyim? Aramızda herhangi bir ilişki yok .
( bana yaşadığımız ilde kalacağına dair söz vermisti) bu konuda pisman olduğunu düşünüyorum eger memleketine tasinmak gibi bi düşüncesi varsa ve benimle bu evliligi yürütmek istemiyorsa ayrılık teklif edeceğim)
Ama eşimin gıcık bi huyu var ben konuşup konuşup ondan cevap alamadigim zamanlarim oldu sadece kendi kendimi hirpaladigim zamanlarim. Acayip uzattim kafaniz karmakarisik oldu farkındayım çünkü benim kafam öyle. Galiba sizede yansıttım .
Hadi bana aklı selim fikirler verin arkadaşlar ihtiyacim var.
Psikolog izindeyse yerine başkası bakar. Burdaki tanımadığınız insanlar ne anlayacak sizin duygusal durumunuzu Allahaskina? Kötü niyetli insan dolu bu site. Bir konu açıyorlar yorumcular başlıyor "boşan hemen aç mahkemeyi aman ezik misin ne duruyorsun ne çekiyorsun o adamı" gibi çiğ ve şeytani yorumlara...zaten hassassiniz belli, sizi tanıyan bilen anlayan insanlarla konuşun akıl alın. Gerçekten yardım etmek için yazan yorumcuları tenzih ederim. Ama kim iyi niyetli kim kötü niyetli bilemezsiniz. İnş çözersiniz eşinizle problemi. Allah yardımcıniz olsun

Psikolog izindeyse yerine başkası bakar. Burdaki tanımadığınız insanlar ne anlayacak sizin duygusal durumunuzu Allahaskina? Kötü niyetli insan dolu bu site. Bir konu açıyorlar yorumcular başlıyor "boşan hemen aç mahkemeyi aman ezik misin ne duruyorsun ne çekiyorsun o adamı" gibi çiğ ve şeytani yorumlara...zaten hassassiniz belli, sizi tanıyan bilen anlayan insanlarla konuşun akıl alın. Gerçekten yardım etmek için yazan yorumcuları tenzih ederim. Ama kim iyi niyetli kim kötü niyetli bilemezsiniz. İnş çözersiniz eşinizle problemi. Allah yardımcıniz olsun
Bazi konu sahipleri icin bosan demekten baska oneri kalmıyor gercekten.. Ama dediginize katiliyorum, bazilari da konu sahibinin ruhsal durumunu, maddi imkanlarini, ailesini cevresini bilmeden gurursuzlukla, eziklikle, korkaklikla suclayip aşağılıyor, insanlar bi medet ararken ustune bir de hakaret yiyor, büsbütün çöküyor.. Yanlış..

Zor olacak ama inan iyi ki diyeceksin. Ayrıl bu adamdan sen seni tanıyamaz hale gelecen,neseni yaşama sevincini somurecek yapma.
Şuan tam o noktadayım

Bosanmayi onermekten cok cekiniyorum ben.. Vebal olur diye, Allah korusun..
Ama duzelmeyecegine eminsen bosanmak da bi secenek, kimse kimsenin esiri degil..
Yaşının kucuk olmasi ve cocugunun olmamasi cok buyuk avantaj..
Eevet avantajim yaşım ailemin yaninda olmasi . Bosanmak çok büyük bi seçenek . Aslında boşanmaktan değil. Dayanamayip sevgime geri dönmekten ailemin gözünden düşmekten de cok korkuyorum . Eşimin benim daha yaralarim iyilesmeden biriyle görüşmesi evlenmesi gibi şeyleri yaşamaktan korkuyorum .

E ama bir onceki kavga vs konusuna bakiyorum bebe istek konusuna bakiyorum arada bir ay yok bir ayda kim duzelir allasen oyle olunca tutturma gibi duruyor kalmasin o sevkin bir zahmet bak kadin 3 gundur memsinden bebesini almis kocasi tirmaliyor napicam diye polis karakol burada avukat bulup sorma derdinde boyle adamlara degil cocuk cop verilmez acale etmeyin

Birde birsey sorucam senin psikologunun gorusu yonlendirmesi ne ne diyor bizim arkadas gitti anlatmis senin derdin yok yolla kocan gelsin gelmezsede bosa kizim diye vermis gazi yollamis valla omrune gencligine yazik demis birde ustune duyunca soka girmistik bizden cok o girmisti gerci dr bosa dedi diye :KK70:
Benim pskoloğum sonuna kadar git deid hatta taktikler verdiuyguladim isede yaradi bence . Ama devam edemiyorum bir aydır. Sonrasında ilerledikten sonra eşimle görüsturup terapiye gidelim dedi kabul edermi falan diye . Eder dedim ama düzelmeye başlayınca üstünde durmadim ne yalan soyliyim. Oha şok oldum .

Aminn . Çok haklısınız. Neyseki gerçekten iyi niyetli insanlar yorumda bulundu bu konuma Allah razı olsun

Şuan tam o noktadayım

Eevet avantajim yaşım ailemin yaninda olmasi . Bosanmak çok büyük bi seçenek . Aslında boşanmaktan değil. Dayanamayip sevgime geri dönmekten ailemin gözünden düşmekten de cok korkuyorum . Eşimin benim daha yaralarim iyilesmeden biriyle görüşmesi evlenmesi gibi şeyleri yaşamaktan korkuyorum .
Insan pişman olmaktan, bi daha kimseyi sevememekten, onun evlendigini duyup uzulmekten, aci cekmekten cok korkuyor, bu endiseler normal yani..
Onemli olan, senin evlilik denince ne anladigin, beklediğin ve bu evlilikte hangilerini bulabildigin.. Duzelmese de kabullenip o sekilde devam ederim, mutlu olabilirim diyorsan devam edeceksin.. Yok, bu boyle gitmez, mutlu olamam, zamanla sevgim de tükenir diyorsan da bitireceksin.. Bu adam degisir, duzelir diyerek cikmayacak/devam etmeyeceksin yola.. "Bu adam bu, benim işime gelir mi bi ömür" diye dusunerek vereceksin kararini..
Bazi seyler duzelir, bazi seyler ne yapsan da degismez.. Zihniyet, karakter, aile yapisi, bunlar degismez seyler ne yazik ki.. İstisnalar kaideyi bozmaz..

En başında eşinizin huyunu biliyormuşsunuz ki,başka şehirde olmaz diye şart koşmuşsunuz.Gideceginiz yer neresi olursa olsun kabulümdür diyebileceğiniz bir eş seçmemişsiniz.Biraz bile bile lades olmuş.Eşinizin anlattıklarınıza göre aman aman bir sevgisi oldugunu düşünmüyorum,ki sizde de durum bu sanırım.Fazla naz aşık usandırırmış.Çok fazla yıpratmadan bu aşıklar ayrı yolu tutmalı gibi geldi.İnşallah psikolojik olarak rahatlarsınız.

Benim pskoloğum sonuna kadar git deid hatta taktikler verdiuyguladim isede yaradi bence . Ama devam edemiyorum bir aydır. Sonrasında ilerledikten sonra eşimle görüsturup terapiye gidelim dedi kabul edermi falan diye . Eder dedim ama düzelmeye başlayınca üstünde durmadim ne yalan soyliyim. Oha şok oldum .
Valla bizde sok olmustuk hatta soylendide onca parayi bosami verdim ben bosanmayi bilmiyormuyum diye (bilinen bir ozel hastaneninde uzmaniydi) yalan yok epeyide bir girgir konusu yaptik aramizda ama yurutemedi sonra bosandi dr dedi diye degilde duzelmedi adam cocuk yokken bitirmeyi tercih etti

Bu yilin basinda 2. Evliligini yapti mutlu Allah bozmasin
Simdi diyorki o zaman cok saydim doktum ama hakliymis demekki
Sizinki gidermis mesela gorusmeye bu cok onemli bir arti bence oda farkinda bazi seylerin duzeltmek istiyor demekk o goturemedi ne sahsi ne evlilik terapisi adi altinda

Valla bizde sok olmustuk hatta soylendide onca parayi bosami verdim ben bosanmayi bilmiyormuyum diye (bilinen bir ozel hastaneninde uzmaniydi) yalan yok epeyide bir girgir konusu yaptik aramizda ama yurutemedi sonra bosandi dr dedi diye degilde duzelmedi adam cocuk yokken bitirmeyi tercih etti

Bu yilin basinda 2. Evliligini yapti mutlu Allah bozmasin
Simdi diyorki o zaman cok saydim doktum ama hakliymis demekki
Sizinki gidermis mesela gorusmeye bu cok onemli bir arti bence oda farkinda bazi seylerin duzeltmek istiyor demekk o goturemedi ne sahsi ne evlilik terapisi adi altinda
Evet görüşürum demişti ama aradan uzun zaman geçti simdi benim esimle konuşup yurutmek isteyip istemedigini öğrenmem gerek sonra kolundan tutup direk götüreceğim

Insan pişman olmaktan, bi daha kimseyi sevememekten, onun evlendigini duyup uzulmekten, aci cekmekten cok korkuyor, bu endiseler normal yani..
Onemli olan, senin evlilik denince ne anladigin, beklediğin ve bu evlilikte hangilerini bulabildigin.. Duzelmese de kabullenip o sekilde devam ederim, mutlu olabilirim diyorsan devam edeceksin.. Yok, bu boyle gitmez, mutlu olamam, zamanla sevgim de tükenir diyorsan da bitireceksin.. Bu adam degisir, duzelir diyerek cikmayacak/devam etmeyeceksin yola.. "Bu adam bu, benim işime gelir mi bi ömür" diye dusunerek vereceksin kararini..
Bazi seyler duzelir, bazi seyler ne yapsan da degismez.. Zihniyet, karakter, aile yapisi, bunlar degismez seyler ne yazik ki.. İstisnalar kaideyi bozmaz..
Bu doğru istisna olduğunu düşünmüyorum benimkinin zaten. Istese herseyi cok guzel yapabilecekken ve yürütüyorken hemen birakip kenara çekilmesi ağır olan. Yada benim en basta cok deger verip gözümde büyüttüğümden .

Bu doğru istisna olduğunu düşünmüyorum benimkinin zaten. Istese herseyi cok guzel yapabilecekken ve yürütüyorken hemen birakip kenara çekilmesi ağır olan. Yada benim en basta cok deger verip gözümde büyüttüğümden .
Kafamızda asik olmak istedigimiz bi profil var, hayallerimizde kurdugumuz.. Sonra birini alip o profile oturtmaya çalışıyoruz, basta dogru kisi o imis gibi geliyor ama o olmadigini, o profilden cok farklı oldugunu gordukce hayalkirikligi ve sogumalar başlıyor.. Bi de ustune extra cirkin huylar eklenince uzaklasmalar kacinilmaz oluyor..

Bazi konu sahipleri icin bosan demekten baska oneri kalmıyor gercekten.. Ama dediginize katiliyorum, bazilari da konu sahibinin ruhsal durumunu, maddi imkanlarini, ailesini cevresini bilmeden gurursuzlukla, eziklikle, korkaklikla suclayip aşağılıyor, insanlar bi medet ararken ustune bir de hakaret yiyor, büsbütün çöküyor.. Yanlış..
Kesinlikle öyle. Mevlana'nin çok güzel bir sözü var, herkes onu okusun ve düşünsün isterim : "Benim hayatımı yargılamadan önce,benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan,dağ ve ovalardan geç. Hüznü, acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl. Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin"

Kesinlikle öyle. Mevlana'nin çok güzel bir sözü var, herkes onu okusun ve düşünsün isterim : "Benim hayatımı yargılamadan önce,benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan,dağ ve ovalardan geç. Hüznü, acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl. Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin"
Muhteşem gerçekten.

Back