• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikoloğum izindeymiş. Aklı selim düşüncelere ihtiyacım var.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/huzursuz-gunler-basladi.1044703/
Bir önceki konum bu arkadaşlar.
Şöyle söyliyim bu yılın başında açtığım konulari tek tek okudum . Eşim geçen seneye baz alarak baya düzelmiş durumda . Bu tartışmamızda da bağırış çağırış olmadı. Ben kafamda bitirip bitirmeme konusunda gitgeller yaşarken 2 hafta önce tartıştığımızı söylediğim ailem bize geldi eşimle konuşmaya. Izin vermedim henüz ben konusmadim onunla diye. Ailem tamam o zaman biz senjn her kararında arkandayiz her zaman nasil istiyosan öyle yap dediler. Tamam dedim . Sonra görümcem geldi bana 1 hafta bende kaldı. Bu süreçte görümcem le cok guzel zaman geçirdik eğlendik falan ama eşimle hiç konuşmuyoruz. Eşim uyurken bNa dokunmadan uyumuya çalışıyordu. Bi gece bana dokunmaktan korkuyosan git salonda yat dedim . Oda ne alaka falan dedi:ukala::ukala:.
Neyse görümcem gitti. Eşim geçen hafta arkadaşının ailesini il dışına götürdü arkadaşı il dışında diye bana sormadı bile. O gün giderken öpmeye yeltendi geri cektim kendimi gün içinde bi kac kere aradi. Gayet soğuk davrandim . Geldi neyse hala konusmuyoruz.

Diyeceksiniz ki ne bekliyorsun.
Ailem umreye gitti hemen sonrasında ben aileme gittim eşim gelmedi tabi .ailem aradi helallik almak için ailemdeyken beni aradi gece gidecekseler kimle kalcaksin falan diye. Bu arada eller bile ailemi görmeye geldi o gelmedi ona haber vermeden gittim gideceklerini sadece annemlere gidiyorum dedim ama aksam gelebilirdi. Ve annemler gitti ben simdi onunla konuşmak istiyorum eşimle ailem burda olunca sürekli telefonda konustigim icin üzülüyorlar doye gitmelerini bekledim. Bu belirsizliğe bi son vermek istiyorum. Dediğim gibi konuşma aramızda 0 . Umursamıyorum onu. Oda konuşmaya çalışmıyor yanasmiyor zaten .
Pskoloğum izinde ulaşamıyorum.
Şimdi ben onunla konuşmalı mıyım? Yoksa o konuşana kadar beklemelimiyim? Aramızda herhangi bir ilişki yok .
( bana yaşadığımız ilde kalacağına dair söz vermisti) bu konuda pisman olduğunu düşünüyorum eger memleketine tasinmak gibi bi düşüncesi varsa ve benimle bu evliligi yürütmek istemiyorsa ayrılık teklif edeceğim)
Ama eşimin gıcık bi huyu var ben konuşup konuşup ondan cevap alamadigim zamanlarim oldu sadece kendi kendimi hirpaladigim zamanlarim. Acayip uzattim kafaniz karmakarisik oldu farkındayım çünkü benim kafam öyle. Galiba sizede yansıttım .
Hadi bana aklı selim fikirler verin arkadaşlar ihtiyacim var.
Annenlerin umre işi için hayırlı olsun'a geldi mi eşinin ailesi?

nöbetçi psikolog olarak burayı kullanma bence son zamanlarda dikkatimi çekmeye başladı iyice şizofren toplama kampına döndü çoğunluk günün stresini atmak için konu açana saldırıyor eski tadı yok
Himm haklısınız bunu göz önünde bulunduracagim

Onun çok büyük etkisi var. Iyi kalpli değil evlendikten sonra gördüm bunu . Is icin degil zaten ailesi gidecek diye onlardan ayri kalmamak icin gitmek istiyor. Zaten ben gitmek istemeyince o ayrılığı ağzına alacaktir eminim. O kopamaz aileisnden
Onunki aile, onlar cok degerli, kopmamasi kendine gore normal ama senin ailen hic onemli degil, evlerine gitmen bile anormal ve izin verirse eşinin bir lütfu degil mi..
Allah vicdan versin gercekten.. Bi erkekte adalet duygusu olmali..

Bu yobazlik aileden geliyor zaten.. Insan gitmez mi dunurune "hayirli olsun" demeye?

Onunki aile, onlar cok degerli, kopmamasi kendine gore normal ama senin ailen hic onemli degil, evlerine gitmen bile anormal ve izin verirse eşinin bir lütfu degil mi..
Allah vicdan versin gercekten.. Bi erkekte adalet duygusu olmali..
Amin aynen öyle şimdi sence ben eşimi karşıma alıp konuşmalı mıyım? Yoksa susup beklemelimiyim?

E aile ayrilin diyor

Adam benle ailemin sehrine gelirsen gel gelmezsen bosaniriz baska yol yok diyor

Sizi ayni sehirde ailenizle gorusturmuyor

Ne kendisi ne ailesi ailesel iliskilere girmiyor
Psikologluk olacak ruh halini yasatmis size

Mutsuzsunuz

Ayrisiniz ama ikinizde ozlem veya pismanlik halinde degilsiniz herkes bireysel takiliyor

Buradan bakinca zoraki ittiriyorsunuz gibi duruyor ama siz yinede dr unuzu bekleyin onunlada konusup karar verirsiniz ha 1 hafta once ha 1 hafta sonra

Kamu spotumuda konduracagim
Bekarlar Ana babanin cokta razi gelmedigi evlilikler icin israr etmeyin onlarda bir cipmi vardir dogustanmi hisliler bilmem razi degillerse kulak asmak lazim pek bos cikmiyorlar :bicak:

Çok sabrettiniz,uğurlamaya gelmeyecek kadar kin nefret nedir?
Bi de insanlarin adama yaptigi hic bi terslik yok bildigim kadariyla..
Kendi ailesi karısına neler yapmis olursa olsun, Umre gibi bi durum olsa suruklerdi eminim kizi, mecbursun diyerek..

Son düzenleme:
Bi de insanlarin beyimizi yaptigi hic bi terslik yok bildigim kadariyla..
Kendi ailesi karısına neler yapmis olursa olsun, Umre gibi bi durum olsa suruklerdi eminim kizi, mecbursun diyerek..
Tabi öyle yapar,yaz aylarında açtığı konuda hizmetçi gibi çalıştığından bahsetmisti,kvdesinin evinde. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yasansin,karısının hatrı var çok mu zor gidip bı el öpmek? Nasıl sinir oldum.

Tabi öyle yapar,yaz aylarında açtığı konuda hizmetçi gibi çalıştığından bahsetmisti,kvdesinin evinde. Ne olursa olsun ne yaşanırsa yasansin,karısının hatrı var çok mu zor gidip bı el öpmek? Nasıl sinir oldum.
Empati yoksunluğu, kompleks, yersiz aileci tavir, eşini 5nci plana atmak, insanlara deger vermemek ve haddi aşmak.. Ailesinden ogrendikleri bunlar sanirim..

Yas ve evlilik surenizi merak ettigimden bir bakayim konulariniza dedim kardesim 1 ay dan kisa sure oncesine kadar cekirdek ailemizde cekirdek diye tutturmussun catlatma ignesi adet dongusu test vs bir dunya konun var Aman diyeyim devam edeceksende evliligini oturtmadan girisme o islere sonra sabiler per perisan oluyor

Öncelikle şuna karar vermelisiniz, bu evlilik devam etsin mi istiyorsunuz? Bence bitecekse de bitmeyecekse de iletişim kurun. Konu ne olursa olsun kırgınlığınızı ve beklentinizi gayet net, sade bir şekilde belirtin. Eşinizden alacağınız geri bildirimlerle çok daha sağlıklı bir karar vereceğinizi düşünüyorum. Bunu kendiniz için yapın, konuşmayarak hiç bir yere varılmaz. Ama doğru iletişimle olumlu ya da olumsuz bir çıkarımda bulunursunuz ve ona göre yolunuzu çizersiniz.

Back