Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim canım. ilk değerlerle şimdikini yazarmısın canım. eşimde başağrısı yaptı ve idrar çıkışı zorlandı bıraktı oda.
Cok sağol canim. Ilk degerlerim ilk mesajda yaziyor 20milyon sayi. Hizimiz %4 tü. Doktor direk aşılama dedi ama eşim istemedi biraz ilaci fln kullanip zamana birakalim dedi. Inan suanki degeri bilmiyorum ama bende cok merak ediyorum. Hatta sirf burdaki diger arkadaslara faydasi dokunsun diye esimden tekrar baktirmasini istiycem. Suan is seyahatinde. Baktirirsak mutlaka yazarim burayada.

Benim esimde bir yan etki yapmadi canim. Sabahlari kahvaltidan sonra 2ser tane aldi hep.

hamilemi kaldın yani. işe yaradı dediğin hamile kalmandan dolayımı öyleyse tebrik ederim canım.

hamilemi kaldın yani. işe yaradı dediğin hamile kalmandan dolayımı öyleyse tebrik ederim canım.
Evet canim bugün kan degerimde ogrendim cok şükür . insaallah sağlıkla devam ederse ben bu ilaca bagliyorum. Onun disinda bir problemimiz yoktu. Benim prolaktin hormonum yuksekti onu düşürmüştük birtek bu sorun kalmıştı. Cok tesekkur ederim.

Tebrik ederim gözünüz aydın darısı bizlere bi sorum olcak başlangıcta toplam sayımı 20 milyondu yoksa ml deki mi? Bide sabah kahvaltıda 2 ser aldı diosunuz ya aksam almadı mı yani günde sadece 2 tablet mi

Tebrik ederim gözünüz aydın darısı bizlere bi sorum olcak başlangıcta toplam sayımı 20 milyondu yoksa ml deki mi? Bide sabah kahvaltıda 2 ser aldı diosunuz ya aksam almadı mı yani günde sadece 2 tablet mi
Tesekkur ederim canm.Ml de 20ydi. Evet sabah kahvaltidan sonra 2 tane aldi. Aksam almadı başka.

Tebrik ederim çok sevindim..Allahım inşallah bütün isteyen herkese nasip etsin ..

Bu arada bizde doktora gittik.Sperm testini henüz yaptırmadık ama doktorumuz ilacı değiştirdi.Daha etkili olduğuna inandığı bi ilaç verdi.Biz 3 kutu kullandık,Opstraventi..Yeni aldığımız ilacın adı nondo z . fiyat olarak daha pahalı..
önümüzdeki hafta test yaptıracağız.sonuçlar güzel çıkar umarım.

Opstraventi den sonuç alamadınız mı neden degiştirdiniz ki gelişmeleri birbirimizle paylaşırsak daha kısa sürede iyi sonuçlar alırız die düşünüyorum biz suan emodex kullanıyoruz 1,5 kutumuz bitti 3 aya tamamlıcaz test için paylaşırım

Test yapmadan değiştirdi doktor ilacı öyle uygun gördüğü için çok sorgulamadım.Bu daha etkili dedi..Zaten 1 haftaya test yaptırıcaz gelişme olduysa mutlaka opstraventin etkisi olmuştur.

Kizlar benim esim ilaci birakti. 10 gundur icmiyordu zaten bir iki ay ara verelim diye birakti ne olacak bilmiyorum boyle

Kizlar benim esim ilaci birakti. 10 gundur icmiyordu zaten bir iki ay ara verelim diye birakti ne olacak bilmiyorum boyle
Sebep neymiş nie bırakıyormus deseydin ya 72 günde sperm olusuyor bu uzun bi süreç hemen düzelme bekleme aralık verirsek sekteye ugrar cabamız boşa gider die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…