- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Canm biz opstravent kullandik. Proxeede hic baslamadik. Baslamadan once olcturduk 3 kutu bittikten sonra baktiracaktik. 3. Kutu bittikten sonra ki ay hamile oldugumu ogrendim. Oyuzden sayi hakkkinda bisey diyemiycemSizin proxeed plusu kullanırken sayınız azaldımı canm vitamin takviye dna hasarı düZeltirken sayıda azalma olabilirmis o yüzden sordum
ama zaten sizin sayı iyiydi basta öyle hatırlıyorum Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnmCanm biz opstravent kullandik. Proxeede hic baslamadik. Baslamadan once olcturduk 3 kutu bittikten sonra baktiracaktik. 3. Kutu bittikten sonra ki ay hamile oldugumu ogrendim. Oyuzden sayi hakkkinda bisey diyemiycem
Cok tesekkur ederim canim. Bizim sayi 20 milyondu ama hizimiz cok dusuktu ileri hizli %4 tü. İnsaallah sizde en.kisa zamanda sonuc alirsiniz.ama zaten sizin sayı iyiydi basta öyle hatırlıyorum Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cnm
Aminnnnnn inşallahCok tesekkur ederim canim. Bizim sayi 20 milyondu ama hizimiz cok dusuktu ileri hizli %4 tü. İnsaallah sizde en.kisa zamanda sonuc alirsiniz.
Çok sevindim canım ya demek ki işe yarıyor :)kızlar merhaba,bugün eşim test verdi..Ve sayı 4 milyon çıkmış.. çok şükür diyorum çünkü eşime azosperm teşhisi konmuştu..3 ay önce sadece bir kaç tane sperm hücresi çıkıyordu ve biz varikosel ameliyatı olduk..Opstravent ve yanında kullandığımız keçiboynuzu,e vitamini,arı sütü,hepsi işe yaramış.Arkadaşlar kullanmaya devam edin eşlerinize okutun yazılanları belki daha istekli ve inanarak kullanırlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Çok sevindim canım ya demek ki işe yarıyor :)
Ben de cok sevindim canim. Super bisey bu!!!!kızlar merhaba,bugün eşim test verdi..Ve sayı 4 milyon çıkmış.. çok şükür diyorum çünkü eşime azosperm teşhisi konmuştu..3 ay önce sadece bir kaç tane sperm hücresi çıkıyordu ve biz varikosel ameliyatı olduk..Opstravent ve yanında kullandığımız keçiboynuzu,e vitamini,arı sütü,hepsi işe yaramış.Arkadaşlar kullanmaya devam edin eşlerinize okutun yazılanları belki daha istekli ve inanarak kullanırlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
çok sağol canım inşallah:)sende sağlıkla alırsın inşallah bebişini kucağınaBen de cok sevindim canim. Super bisey bu!!!!İnsaallah hamilelik haberini de verirsin en kisa zamanda
Cok şükür cooook sevindimkızlar merhaba,bugün eşim test verdi..Ve sayı 4 milyon çıkmış.. çok şükür diyorum çünkü eşime azosperm teşhisi konmuştu..3 ay önce sadece bir kaç tane sperm hücresi çıkıyordu ve biz varikosel ameliyatı olduk..Opstravent ve yanında kullandığımız keçiboynuzu,e vitamini,arı sütü,hepsi işe yaramış.Arkadaşlar kullanmaya devam edin eşlerinize okutun yazılanları belki daha istekli ve inanarak kullanırlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
E vitamini evicap mı aldınız bide bunların dışında iğne kullandınız mı cnmmkızlar merhaba,bugün eşim test verdi..Ve sayı 4 milyon çıkmış.. çok şükür diyorum çünkü eşime azosperm teşhisi konmuştu..3 ay önce sadece bir kaç tane sperm hücresi çıkıyordu ve biz varikosel ameliyatı olduk..Opstravent ve yanında kullandığımız keçiboynuzu,e vitamini,arı sütü,hepsi işe yaramış.Arkadaşlar kullanmaya devam edin eşlerinize okutun yazılanları belki daha istekli ve inanarak kullanırlar..Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
Evigen e vitamini kullandık.o daha bitkiselmiş..İğne hiç kullanmadık.E vitamini evicap mı aldınız bide bunların dışında iğne kullandınız mı cnmm
Hadi güzel sonuclarınız gelsin inşallahYarin üçüncü ay testimiz var sonucları yazarim proxeed kullananlar icin
Bu arada bizde doktora gittik.Sperm testini henüz yaptırmadık ama doktorumuz ilacı değiştirdi.Daha etkili olduğuna inandığı bi ilaç verdi.Biz 3 kutu kullandık,Opstraventi..Yeni aldığımız ilacın adı nondo z . fiyat olarak daha pahalı..
önümüzdeki hafta test yaptıracağız.sonuçlar güzel çıkar umarım.
Eşim eczaneden alıyordu.Doktor bi eczaneye yönlendirmişti.Bence internetten alma orijinal olmayabilir.Büyük eczanelere sorabilirsin yoksa bile getirtebilirler.Opstraventi nereden alıyordunuz canım. Eczanelerde yok. İnternet sitelerine güvenemedim.
Eşim eczaneden alıyordu.Doktor bi eczaneye yönlendirmişti.Bence internetten alma orijinal olmayabilir.Büyük eczanelere sorabilirsin yoksa bile getirtebilirler.
İlacın güvenilirliğiyle ilgili bir sıkıntı yok için rahat olabilir o konuda bizde nondo z kullanıyoruz artık doktor bu daha etkili dedi,istersen onuda bir araştırabilirsin.Allah inşallah hepimizi doğru kararlara doğru tedavilere yönlendirir.. Olsun da bir okulunu sonra düşünürüzAlsancaktaki tüm eczanelere sordum ama yok. 3 büyük ilaç deposuna sordurdum yok. Açıkcası korktum acaba bakanlık onayı filan mı yok diye. Galiba hemen hemen aynı içerikteki Nondo x yada Promen K alıcam. Umarım doğru karar veririm. Allahım bu nasıl zor kararlar. Daha doktora bile karar veremedim ben.
Ben anne olsam çocuğun okuluna nasıl karar veririm bilmem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?