- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Tesekkur ederim yorumunuz için. Enazndan birinden fikir duydum. Cunku bu ilacla ilgili hicbir yorum bulamadim internette. oyuzden.hic emin olamadim.keşke ilgilenmesek biz de
benim eşim de en son 2015 yılında test yaptırdı. 7 milyon sayı , %20 hareketlilik ve %2 morfoloji çıkmıştı o zaman.
doktorumuz opstravent verdi ama ne yazıkki o zaman maddi sorunlardan dolayı sadece 1 ay kullandık.kuzenim eczacı o da opstravent in daha geniş içerikli olduğunu söylemişti,onun tavsiyesiyle almıştık.
ayrıca eşimin hormon değerlerine de bakıldı ve testesteron düşük çıkmıştı.o da etkiliyormuş sperm değerlerini.2 ayda ilaçla hormonlar düzeldi.
2 yıldır neler yapmadım ki..keçiboynuzu kürü,çakşır,arı sütü bal polen daha neler neler.. sağolsun eşim ne iç desem içiyor..ay sonunda 2 yıl aradan sonra tekrar test yaptıracağız yükselme olmuştur diye ümit ediyorum..en azından eskiye oranla meninin kıvamı bile değişti benim gözlemlediğim,eskiden su gibiydi.
şimdi yine günde bir bardak çoban çökerten çeyı,zeytinyağında bekletilmiş incir ve e vitamini kullanıyoruz.
İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Sagol canim bu opstravent ise yaramazsa ona gececez mecbur. İnsaallah faydasini görürüzCanım benim eşim kullandı proxeed 1 bucuk kutu düzenlide içmedi gerçi 18 mil sperm 20 mil oldu ve hareketli çoğaldı bence kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?