- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
- Konu Sahibi meyremasin
-
Cok pahali canm ya bizde surekli kulanmk istedik ama daha fazla alamicaz sanirimBiz karar verdik 6 aya kadar kullanacağız ve test yaptırmayacağız. 6aydan sonra yapacağız olmazsa aşılama. Bizimde 2.kutı yarılandı
Henüz yok canım. 2. Kutudayız biz zaten daha.
Peki fark gözlemledinizmi canim meni artisi falan gibiHenüz yok canım. 2. Kutudayız biz zaten daha.
Nerden siparis ediyosun canim netten baktimda güvenilirmi bilemedim bayada pahaliymisHenüz yok canım. 2. Kutudayız biz zaten daha.
proxeedi deneyin sonra bakarsınız yükselmezse. biz daha önce denemiştik sonuç sıfırdı gerçi eşim 6. gün test vermişti. normalde 3 günlük perhiz olmalı. 2 ay sonrasındaki testte 1 milyonduKızlar eşimle bugün yine doktora gittik bizim sprem sayısında sıkıntı var çok düşük 2 bin doktor proxeed ve evcap yazdı ama kafam karıştı şimdi burayı okuyunca acaba opstravent mi kullansak bilgim yok ama herkes bu ilacın daha etkili olduğunu yazmış
proxeedi deneyin sonra bakarsınız yükselmezse. biz daha önce denemiştik sonuç sıfırdı gerçi eşim 6. gün test vermişti. normalde 3 günlük perhiz olmalı. 2 ay sonrasındaki testte 1 milyondu
Bu arada aldigim opstravent kapsuldu.Eşime aldim eczaneden bu hafta icemedi. Şiddetli başagrisi yapmis idrar cikisinida azaltmis birakti. 50 tane kapsul duruyo öylece isteyen varsa 18O kusure almistim 100 tl ye gonderirim. Normal hap gibi acilmamis 5 taplet duruyo.
Biz de 2 aydir duzenli proxeed kullaniyoruz 1 ay sonra test yenilenecek bunun yaninda bir ay düzenli keciboynuzu incir kürü uyguladik maalesef 1 ay once talihsiz bir olay sonucu gecici sure yatak hastasi oldum bu surecte esimin kürleri yapilmadiKızlar merhabalar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz yanında da bi takım şeyler ama bize fayda etmiyor analdığım kadarıyla 3 aydır gebelik yok. sayı 59 milyondu ileri hareketli 7 morfolojide 3 tü kullanmaya başlamadan önce şimdi ne alemde bilmiyoruz.
Biz de 2 aydir duzenli proxeed kullaniyoruz 1 ay sonra test yenilenecek bunun yaninda bir ay düzenli keciboynuzu incir kürü uyguladik maalesef 1 ay once talihsiz bir olay sonucu gecici sure yatak hastasi oldum bu surecte esimin kürleri yapilmadı
Sizin değerler nasıldı normalde peki ?
Sayi olarak,oldukca iyi sadece ileri harekette problem var 15 deger falan artmasi lazimYanlış yazdım canım kullanmaya başlaamdan önceki değerleriniz nasıldı ?
çok sevindim canım. ilk değerlerle şimdikini yazarmısın canım. eşimde başağrısı yaptı ve idrar çıkışı zorlandı bıraktı oda.Kizlar ilk mesajimi guncelledim. Biz faydasini gördük insaallah siz de görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?