- Konu Sahibi meyremasin
-
İlacın güvenilirliğiyle ilgili bir sıkıntı yok için rahat olabilir o konuda bizde nondo z kullanıyoruz artık doktor bu daha etkili dedi,istersen onuda bir araştırabilirsin.Allah inşallah hepimizi doğru kararlara doğru tedavilere yönlendirir.. Olsun da bir okulunu sonra düşünürüz
İlacın güvenilirliğiyle ilgili bir sıkıntı yok için rahat olabilir o konuda bizde nondo z kullanıyoruz artık doktor bu daha etkili dedi,istersen onuda bir araştırabilirsin.Allah inşallah hepimizi doğru kararlara doğru tedavilere yönlendirir.. Olsun da bir okulunu sonra düşünürüz
inşallah canım böyle bir mutluluğa vesile olmak beni inanılmaz sevindirir.eğer sipariş aşamasında sıkıntı olursa ben Bursadayım eşimin aldığı eczaneyi öğrenir sana iletişim bilgisi veririm ,yeter ki iyi gelsin..Nondo z eczanelerde ve depolarda yoktu. Firmayı aradım ulaşamadım. Bölge sorumlusunun cebini buşdum. Aradım. Sağolsun ilgilendi. Z ile x arasında baya içerik farkı varmış. Piyasadaki ilaçlarda %40 iken Nondo z nin Konsantresi %80 miş. O nedenle daha işe yararmış. İçerik bilgisini mail atacak. Kısmetsa pazartesi eczacım spariş gececek istanbula. Umarım sen vesile olursun. Biz şifa buluruz. Hayırlı haberleri kısa sürede paylaşırız.
inşallah canım böyle bir mutluluğa vesile olmak beni inanılmaz sevindirir.eğer sipariş aşamasında sıkıntı olursa ben Bursadayım eşimin aldığı eczaneyi öğrenir sana iletişim bilgisi veririm ,yeter ki iyi gelsin..
Kesinlikle katılıyorum eczaneden almak en doğrusu içimiz rahat edio sahte mi degilmi emin oluyoruZ bizdeEşim eczaneden alıyordu.Doktor bi eczaneye yönlendirmişti.Bence internetten alma orijinal olmayabilir.Büyük eczanelere sorabilirsin yoksa bile getirtebilirler.
Ya bak ben küçük bi ilcedeyim ona rağmen eczaneye söylüyorum istediğim igne ilac getiriyor 2 gün içinde sonucta yüklü bi mevla bu ilaçlar onlar müsteri cekmek istiyor sende öyle yap onların kendi içinde eczacı arkadasları yada depoları oluyor bastır yani buluyorlarAmin işallah canım. İlaca ulaşamazsam iletişime gecerim .çok sağol
merhaba nondo x mi kullanıryosunuz ?Nondo z eczanelerde ve depolarda yoktu. Firmayı aradım ulaşamadım. Bölge sorumlusunun cebini buşdum. Aradım. Sağolsun ilgilendi. Z ile x arasında baya içerik farkı varmış. Piyasadaki ilaçlarda %40 iken Nondo z nin Konsantresi %80 miş. O nedenle daha işe yararmış. İçerik bilgisini mail atacak. Kısmetsa pazartesi eczacım spariş gececek istanbula. Umarım sen vesile olursun. Biz şifa buluruz. Hayırlı haberleri kısa sürede paylaşırız.
Hayır nondo x i bulamadık proxed plus kullanıyoruz. Ayrıca vitaminler ve keçiboynuzu içiyor eşim. Ama spermogram yaptırmadık daha.merhaba nondo x mi kullanıryosunuz ?
Anladım teşekkürlerHayır nondo x i bulamadık proxed plus kullanıyoruz. Ayrıca vitaminler ve keçiboynuzu içiyor eşim. Ama spermogram yaptırmadık daha.
Canim hala satilik mi ilaclar?Arkadaslar esim varikosel ameliyati olduktan sonra dr bize 6 aylik proxeed plus kullanmamizi soyledi..12 kutu almistik.7.kutuda hamile kaldim fakat kalp atislarini duyamadik maalesef.simdi antioksidan tedavisine basladik.farkli ilaclar kullaniyoruz..elimde yaklasik 5 kutu var.ihtiyaci olana uygun bi fiyattan vermeyi dusunuyorum .ilginenler ozelden yazabilir.
Sperm sayisi hizi değişkendir ama ayni merkezde test yaptirmak saglikli olur degilse aradaki dalgalanmalarin sebebini bilemezsinizArkadaşlar merhaba, biz de 6 aydır bebek düşünüyoruz. 2 ay önce Araştırma Devlet Hastanesinde spermiogram sonucumuz çok iyi çıktı, sonra Tüp bebek merkezinde yaptırdık. Arada uçurum var. 91 milyon olan sperm sayısı 28 milyona, %70 olan hareketlilik %36 ya %5 olan morfoloji %2 ye düşmüş. Herşey iyi derken böyle sonuç bizi düşündürdü. Yarın doktorumuzla görüşeceğiz bakalım ne diyecek.
Canmmm üzerinden cok zaman gecti ama sormak istedim proxeed ı 3 ay kulllandıgınızda sayı kaçtan kaça cıkmıstı hatırlıyormusun ?Yarin üçüncü ay testimiz var sonucları yazarim proxeed kullananlar icin
Hayır canim hizimiz artmıştı bir deCanmmm üzerinden cok zaman gecti ama sormak istedim proxeed ı 3 ay kulllandıgınızda sayı kaçtan kaça cıkmıstı hatırlıyormusun ?
Bizim sayıda sıkıntı var ya ondan araştırıyorum cnm tşk ederim canmHayır canim hizimiz artmıştı bir de
Hmm anladimBizim sayıda sıkıntı var ya ondan araştırıyorum cnm tşk ederim canm
Bir yanlışlık olmasın mı canım. Gerçekten de çok fark varArkadaşlar merhaba, biz de 6 aydır bebek düşünüyoruz. 2 ay önce Araştırma Devlet Hastanesinde spermiogram sonucumuz çok iyi çıktı, sonra Tüp bebek merkezinde yaptırdık. Arada uçurum var. 91 milyon olan sperm sayısı 28 milyona, %70 olan hareketlilik %36 ya %5 olan morfoloji %2 ye düşmüş. Herşey iyi derken böyle sonuç bizi düşündürdü. Yarın doktorumuzla görüşeceğiz bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?