• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eczaneden alıyoruz canım biz bandrollü falan. Net işi riskli bence. Çok dikkat etmedim artış azalış koyulaşma sıvılaşma. Aynı gibi bence

Kızlar eşimle bugün yine doktora gittik bizim sprem sayısında sıkıntı var çok düşük 2 bin doktor proxeed ve evcap yazdı ama kafam karıştı şimdi burayı okuyunca acaba opstravent mi kullansak bilgim yok ama herkes bu ilacın daha etkili olduğunu yazmış

Kızlar eşimle bugün yine doktora gittik bizim sprem sayısında sıkıntı var çok düşük 2 bin doktor proxeed ve evcap yazdı ama kafam karıştı şimdi burayı okuyunca acaba opstravent mi kullansak bilgim yok ama herkes bu ilacın daha etkili olduğunu yazmış
proxeedi deneyin sonra bakarsınız yükselmezse. biz daha önce denemiştik sonuç sıfırdı gerçi eşim 6. gün test vermişti. normalde 3 günlük perhiz olmalı. 2 ay sonrasındaki testte 1 milyondu

Merhaba, azospermiyiz bizde. Klomen vs kullandık ıkı yıl once ama hıc bır degısıklık olmadı. Bakın şimdi size bişey diycem. Ikı ay boyunca hergün akşam çoban çökerten çayı içildi, fındık+yer fıstıgı+antep fıstığı+badem+ceviz ve geven çiçeğinden olan bal bir yemek kaşıklık yenildi. Ara sıra soğuk sıkım keçiboynuzu özü ve hergün sabah aç karnına zeytinyağında beklemiş incir yenildi ve ilk defa 1.000.000 hareketsizde olsa sperm çıktı. Doktor tavsiyesiyle proxeed plus aldık iki gündür içiyor eşim. Sonuçları göreceğiz bakalım. Tp bebek merkezine haftaya başvuru yapacağız inşallah.

Eşime aldim eczaneden bu hafta icemedi. Şiddetli başagrisi yapmis idrar cikisinida azaltmis birakti. 50 tane kapsul duruyo öylece isteyen varsa 18O kusure almistim 100 tl ye gonderirim. Normal hap gibi acilmamis 5 taplet duruyo.

Kızlar merhabalar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz yanında da bi takım şeyler ama bize fayda etmiyor analdığım kadarıyla 3 aydır gebelik yok. sayı 59 milyondu ileri hareketli 7 morfolojide 3 tü kullanmaya başlamadan önce şimdi ne alemde bilmiyoruz.

Kızlar merhabalar bizde 3 aydır proxeed kullanıyoruz yanında da bi takım şeyler ama bize fayda etmiyor analdığım kadarıyla 3 aydır gebelik yok. sayı 59 milyondu ileri hareketli 7 morfolojide 3 tü kullanmaya başlamadan önce şimdi ne alemde bilmiyoruz.
Biz de 2 aydir duzenli proxeed kullaniyoruz 1 ay sonra test yenilenecek bunun yaninda bir ay düzenli keciboynuzu incir kürü uyguladik maalesef 1 ay once talihsiz bir olay sonucu gecici sure yatak hastasi oldum bu surecte esimin kürleri yapilmadi

Biz de 2 aydir duzenli proxeed kullaniyoruz 1 ay sonra test yenilenecek bunun yaninda bir ay düzenli keciboynuzu incir kürü uyguladik maalesef 1 ay once talihsiz bir olay sonucu gecici sure yatak hastasi oldum bu surecte esimin kürleri yapilmadı
Sizin değerler nasıldı normalde peki ?

Back