Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah ol derse olur kuzum sen umudunu kaybetme hicbirzaman. Neler okuyoruz bu forumda. Ne imkansizliklar sonunda normal yolla hamile kalanlar var.. Hepimizin derdi ayni oldugu icin. Hekimden sorma Çekenden sor demişler:)
O yuzden hep birbirimiz icin dua.ediyoruz..

Proxeed i ne kadara alıyorsunuz biz 155 e aldik da

Canim benim esimde kullandi 250.000 sayi 4 milyon oldu yanlizcs bu degil yaninda keciboynuzu pekmezi de icti

Ben ek olarak arı sütü ve propolis almayı düşünüyorum arkadaşlar.Arı bilim dünyasının sayfasında okudum eşi azosperm olan biri kullanmış.Bir sonraki sayımda 1 milyon çıkmış.Tüp bebek tedavisinde de olumlu sonuçlanmasının yüzdesini arttırıyormuş. Eşimle beraber kendimde kullanmayı düşünüyorum.İlgilenirseniz bilginiz olsun bi umut..

O hareketlilige bağlı. .o yuzden bide meninin kalitesine.. bu ilaclar bide keciboynuzu sayesinde duzelir.. sperm sayisi ve hareketlilik arttikca sivilasma suresi kisalir. Daha cabuk sivilasir.

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim. 18 nisanda başladık obstravente. Olumlu gelişmeler olırsa haber ederim inşallah. Temmuz ayının sonunda testi yinelemeyi düşünüyoruz

Biz karar verdik 6 aya kadar kullanacağız ve test yaptırmayacağız. 6aydan sonra yapacağız olmazsa aşılama. Bizimde 2.kutı yarılandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…