• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus & Opstravent karşılaştırma

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İlacın güvenilirliğiyle ilgili bir sıkıntı yok için rahat olabilir o konuda bizde nondo z kullanıyoruz artık doktor bu daha etkili dedi,istersen onuda bir araştırabilirsin.Allah inşallah hepimizi doğru kararlara doğru tedavilere yönlendirir.. Olsun da bir okulunu sonra düşünürüz:KK66:
Merhabalar;
sizlerle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Nondo x yeni adıyla Nondo Trıbulus şuanda ezcanelerde satılıyor.
Nondo z yeni adıyla Nondo Epımedıum olarak satılıyor.:KK66:

Son düzenleme:
Alsancaktaki tüm eczanelere sordum ama yok. 3 büyük ilaç deposuna sordurdum yok. Açıkcası korktum acaba bakanlık onayı filan mı yok diye. Galiba hemen hemen aynı içerikteki Nondo x yada Promen K alıcam. Umarım doğru karar veririm. Allahım bu nasıl zor kararlar. Daha doktora bile karar veremedim ben.
Ben anne olsam çocuğun okuluna nasıl karar veririm bilmem artık.

Merhabalar;
sizlerle öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Nondo x yeni adıyla Nondo Trıbulus şuanda ezcanelerde satılıyor.

Alsancaktaki tüm eczanelere sordum ama yok. 3 büyük ilaç deposuna sordurdum yok. Açıkcası korktum acaba bakanlık onayı filan mı yok diye. Galiba hemen hemen aynı içerikteki Nondo x yada Promen K alıcam. Umarım doğru karar veririm. Allahım bu nasıl zor kararlar. Daha doktora bile karar veremedim ben.
Ben anne olsam çocuğun okuluna nasıl karar veririm bilmem artık.

Merhabalar;

Merhaba iyi günler 2 tane ilaç isimi vermişsiniz acaba bunların hangisini kullandınız bizdede aynı sorun varda bizde bunlardan birini kullanmak istiyoruz ama hangisinin etkisi daha sağlıklı oldu size rica etsem ismini paylaşabilirmisiniz kullandığınız ürünün 😊

Back