Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bi tanidigimla görüştüm rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldigini soyledi acaba oyle bi etkisi varmidir gercekten siz cektirmissiniz belki yakinda bebek gelir

Bi tanidigimla görüştüm rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldigini soyledi acaba oyle bi etkisi varmidir gercekten siz cektirmissiniz belki yakinda bebek gelir
Insallah gelir. Ben cektireli 2 hafta olacak daha. Tüplerim acik cikti. Ama yapisikliklar varsa onlari aciyormus rahim filmi. Gerci esimde morfoloji bozuklugu var bakalim hayirlisi

merhaba arkadaşlar, eşime proxeed plus aldım ama kutunun üzerinde aç karna yazıyor, eşim bunu içince fenalaşıyor şekeri fln düşüyor aç karna bu kadar şekerli şey içemem dedi bana, içindekilere baktım hakkaten fruktoz ve tatlandırıcı fln var=( benzer sıkıntıları yaşayanlar var mı

Merhabalar, içeriği tamamen doğal olduğu iddia edilen ve hiçbir yan etkisi olmadığı söylenen, Amerikada ithal semenax sperm arttirici aldık ve 1 haftadan beri eşim kullanıyor. Evet semen hacminde ve cinsel istekte belirgin bir artış oldu ancak sperm sayısını arttırdı mı bilemiyorum. Aramızda semenax kullanıp sperm sayısı ve hızını arttıran oldu mu acaba, paylaşırsanız sevinirim.

Evet rahim filminden sonra %17 gebe kalma şansı artıyor diye biliyorum. Ayrıca 2 yıldan beri çocuğu olmayan bir komşum rahim filmi sonrasında gebe kalmıştı.

Merhaba. Bugün eşimin sperm sonuçları çıktı. En son 3 ay önce test yapılmıştı. Morfoloji yüzde 90 yani çok iyiydi ama sperm sayısı ve ileri hareketlilik sınır değerdeydi. Proxeed kullandı 3 ay boyunca. Üstelik düzenli de değil. Bazen hiç içmedi bazen günde bir defa içti bazen de günde 2 defa.
Bugünkü yeni tahlil sonuçlarında sperm sayısı 2 katına çıkmış. Hareketlilik de 2 kat artmış. Bu sonuçlara göre proxeed'in kısa zamanda işe yaradığını söylemek gayet mümkün.

Hayirli olsun. Ama ben morfoloji kismini anlamadim. Yüzde 90 imkansiz

Canım sonuç ne oldu sizin bizde o. İlacı. Kullanıyoruz 2 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…