Ya bu zamandan bile korkmuyorum. Zaten hayatimin en buyuk pismanligi kariyer yerine evlenmeyi tercih etmem oldu. Neden cunku uff babasi yasadiklari evi terketmis bosluga dusmustum neden off annem bunalima girmisti bizi hic gormuyordu bile aa sonra bunlarin hepsinin yerini almak bosluklarini doldurmak icin hazir bekleyen prens cikti karsima. Aman ne buyuk bir hikaye. Tamamen cahillikle attigim adimlar hikayesi. İnanin cahillik okumakla alinmiyor asla. Biraz kafa gerekiyor cahillikten cikmak icin. O kafa simdi geldi bana tam 10 yil sonra. Disardan okusam bu kafasiza cevap bile yazmam derdim yada bin tane sey sayardim. Evet ben biran once girisecegim. Benim zorlu surecim birde esimle olcak. Herturlu seye basvuracaktir.Ankarada iyi bir üniversite bitirmişsiniz... keşke anne babanızın ayrılığından dolayı yaşadığınız duygusal boşluğu,zengin bir bir adamın kollarında değilde kariyer yaparak kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışarak doldursaydınız... Birde işler umduğunuz gibi gitmemiş adam paraları pul etmiş bide bu iradesiz adamdan bebek dünyaya getirmişsiniz...
Öncelikle fevri kararlar vermeden önce sonuçlarını düşünerek karar vermenizi tavsiye ederim size yardımcı olmak adına... Düşünmeden sadece duygularınızla yaşıyormuşsunuz gibi geldi çünkü... Sonuç olarak bu pahalı zamanda limon satarak çocuğunuza bakamazsınız... İş başvurularında bulunun ona göre ailenizin yanına gider işe başlarsınız duruma göre de boşanırsınız.