Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizde emodexle mahvolduk iyi olanlarımız da kötü oldu. proxeed de fayda etmedi, menogon kullandık o da olmadı, inofolic kullandık olmadı, arginmax kullandık olmadı, evicap kullandık olmadı, keçiboynuzu,macunlar, bitki çayları olmadı. şu an neofortil deniyoruz. tüp bebeğe karar verildi. tüp bebek için bari iyi kalite spermler bulunur inşallah.
Derdi veren Allah dermanini da verir canım inşallah inan neler okuyorum akşama kadar inşallah bizde bi gün takvim ekleriz
Sizin sikintiniz ne peki

Sperm dna hasarı sayı hareket morfoloji hepsi var bizde sayımız 3 milyon dna hasarı %40 morfoloji %2
Ve son 3 yıldır tedavi görmesine rağmen son sonuçlar bunlar tedaviye hiç başlamasak bundan iyiydi sonuçlar düzeltmeye uğraştılar beter oldu iyice ilk dna hasarı %27 idi. Sayımız 24 milyondu falan amaaan sizi de böyle umutsuzluğa sürükler gibi oldum morale ihtiyacımız var ama bu bizde böyle oldu tabi siz telaşa kapılmayın yani arkadaşlar

Siz yine sıkıntı ne biliyosunuz ona gore yol izlersiniz ben eşimi bir bulsam a dan z ye test yaptıracağım yarim yamalak testlerle kaldik biz[/QUOTE
Ama benim eşimdede suç var kızlar kuvvetli beslenmesi lazım doğru düzgün bişey yemez hemen midesi bulanır iştahsız. Yaşı 32 zaten erkeklerde 35 yasından itibaren değerler yarı yarıya düşüyormuş. Şurda 3 yıl var zaten durum berbat hadi bi tane oldu bikaç yıl sonra kardeş istesem belki yine olmuycak . Embriyo dondurmak zorundayız. Sende biraz ye iç dikkat et . Senin durumunda biri bir tane bile sigara içmemesi lazım dedi doktor . Yok bırakamadı sigarayı . İstediğimiz verimi bu yüzden de alamadık belki. Tamam ne sigara içenler var ama senin bünye kaldırmıyor demekki işte.

Ve son 3 yıldır tedavi görmesine rağmen son sonuçlar bunlar tedaviye hiç başlamasak bundan iyiydi sonuçlar düzeltmeye uğraştılar beter oldu iyice ilk dna hasarı %27 idi. Sayımız 24 milyondu falan amaaan sizi de böyle umutsuzluğa sürükler gibi oldum morale ihtiyacımız var ama bu bizde böyle oldu tabi siz telaşa
Canım inan ki kimilerini görüyorum hani yanlış anlaşılmasın adam da sigara alkol vs herşey var baksan sıska birşey sayısız çocuğu oluyor
Benim eşim maşallahı var çok iştahlı sağlıkla önüne ne koysan siler süpürür
Ama sonuçlara gel bak gör ki hüsran Bizimki de sigara kullanıyor herkes içiyor bişey olmuyorda ben içind e mi oluyor diyor
Zorla bırak diyemiyorum zaten hayatımız da yeteri kadar stres var eşim asker
Bir araya bu sene pek gelemedik bende oluruna bıraktım
Varikoselden ameliya oldu en son ameliyatlı ameliyatlı göreve gitti
Allah nasip ederse aliriz nasip değilse ne gelir ki elden canım
Çok uzun yazdım kusura bakma dertliyimmmm:(

Mucizelere inanırım herşeyden önce elbette ki dualarımız rabbimiz var
Benim de kaynima çocuğun olmaz dedi dr
Eşim de k sıra aynı dr gitti
Senin olur demiş kaynima da ilaç vermiş 3 aylık
Kesinlikle olmaz demiş
Eşi o ay hamile kaldi
Hiç ilaç kullanmadan
Ins bizde böyle oluruz

Canım inan ki kimilerini görüyorum hani yanlış anlaşılmasın adam da sigara alkol vs herşey var baksan sıska birşey sayısız çocuğu oluyor
Benim eşim maşallahı var çok iştahlı sağlıkla önüne ne koysan siler süpürür
Ama sonuçlara gel bak gör ki hüsran Bizimki de sigara kullanıyor herkes içiyor bişey olmuyorda ben içind e mi oluyor diyor
Zorla bırak diyemiyorum zaten hayatımız da yeteri kadar stres var eşim asker
Bir araya bu sene pek gelemedik bende oluruna bıraktım
Varikoselden ameliya oldu en son ameliyatlı ameliyatlı göreve gitti
Allah nasip ederse aliriz nasip değilse ne gelir ki elden canım
Çok uzun yazdım kusura bakma dertliyimmmm:KK43:
Çok iyi anlıyorum kuzum hiç problem değil hepimizin kaderi acısı aynı . Sınavımız bu napalım evet çok büyük bir eksiklik belki ama hep şunu düşünmeye çalışıyorum. Yine de iyi ki eşim sevdiklerim yanımda. Elimizde doktor hastane eczane ilaç her imkan var. Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin. Çok şükür ki çareleri alternatifleri var bizim durumumuzun.

Mucizelere inanırım herşeyden önce elbette ki dualarımız rabbimiz var
Benim de kaynima çocuğun olmaz dedi dr
Eşim de k sıra aynı dr gitti
Senin olur demiş kaynima da ilaç vermiş 3 aylık
Kesinlikle olmaz demiş
Eşi o ay hamile kaldi
Hiç ilaç kullanmadan
Ins bizde böyle oluruz
İnşallah valla ne iyi olur her kontrole bir umutla koşuyoruz her gecikmeye testler yaptırıyoruz sonucu bile bile. Allah dileğimizi versin bir an önce. Eşin askermiş bak ne mutlu size minnet borcumuz var. Biz eşlerimiz yanımızda uyurken siz görevden sağ Salim gelsin diye sabahlıyorsunuz. Tek başınızda yanınızda olsun da babası iyi olduktan sonra bebiş de çok bekletmez inşallah

Merhaba kizlar bizd3 ayni dertle ugrasiyoruz esimin morfolojisi %5 doktoru olmamasi icin bi sebeb yok dedi takviye olarak proxeed verdi 3 aydir kullaniyo esim bayramdan sonra tekrar gidicez bana hic bir faydasi olmus gibi gelmiyor ister istemez morel bozuklugu yasiyoruz faydasini goren ve hamilr kalan varmi yorumlarda artis var yazmislar ama hamilelik yazmamislar ilacin etkisiyle hamile olan varmi

Merhaba kizlar bizd3 ayni dertle ugrasiyoruz esimin morfolojisi %5 doktoru olmamasi icin bi sebeb yok dedi takviye olarak proxeed verdi 3 aydir kullaniyo esim bayramdan sonra tekrar gidicez bana hic bir faydasi olmus gibi gelmiyor ister istemez morel bozuklugu yasiyoruz faydasini goren ve hamilr kalan varmi yorumlarda artis var yazmislar ama hamilelik yazmamislar ilacin etkisiyle hamile olan varmi
Merhaba ılacın etkısı once artısa sebep olacak kı hamılelık olsun ve tabıkı ornekler var ama herseyden once sız daha ılacı kullandıktan sınra tekrar test yapmadan artıgını sanmıyorum demıssın ne kAdar yanlıs bır dusunce sız boyle dersenız esınız ne yapaın allah korusun daha sımdıden boyle olumsuz konusup kotuyu olumsuzu cagırmayın bu sekılde olcagı varsada olmaz zaten ıyı ve olumluyuz dusunun hersey allahtan

Merhaba ılacın etkısı once artısa sebep olacak kı hamılelık olsun ve tabıkı ornekler var ama herseyden once sız daha ılacı kullandıktan sınra tekrar test yapmadan artıgını sanmıyorum demıssın ne kAdar yanlıs bır dusunce sız boyle dersenız esınız ne yapaın allah korusun daha sımdıden boyle olumsuz konusup kotuyu olumsuzu cagırmayın bu sekılde olcagı varsada olmaz zaten ıyı ve olumluyuz dusunun hersey allahtan

Biz sandikki ilaci kullanicaz hemen bebegimiz olcak tabi bunlarin hepsi iste cok hayal kurmaktan dun yine bi hevesle test yaptik gunum gectigi icin ama yine negatif bu bekleme sureci gercekten cok sıkıntılı insallah gunun birinde karsiligini alırız

%5 iyi bir deger degil mi? %4 den yukarisi normal kabul ediliyor. Bizim %0 malesef.

Iyi oldugunu soyluyorlar ama sonuc olarak yine hamile kalamiyorum demekki buda yeterli degil diye dusunuyorum açıkçası 0 ile kalabilenler varken 5 ken neden o zaman diyorum

Insallah canim :) keciboynuzu kuru yaptim 1 kere icti tadindan dolayi birakti. Cok dil doktum ama iciremedim bi daha :)
Ama çok etkili keçi boynuzu 1 hafta sabah akşam içsin .. sonra sadece akşamları yapıp içsin çok çok faydalı .. bu ilacı eşimde kullandı günde 2 tane .. faydasını gördük biz

Back
X