- 15 Aralık 2017
- 1.514
- 1.580
- 63
- 33
- Konu Sahibi _duygu_adem
Dna hasar testine de bakilmasinda fayda var. Dna bozuksa döllenme olmayabiliyor...Benim muayene ve hormon testleri sonuclarim temiz cikti ama dna hasari tahlili istenmedi esimden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dna hasar testine de bakilmasinda fayda var. Dna bozuksa döllenme olmayabiliyor...Benim muayene ve hormon testleri sonuclarim temiz cikti ama dna hasari tahlili istenmedi esimden
Peki rahim filmi çektirdiniz mi?Benim muayene ve hormon testleri sonuclarim temiz cikti ama dna hasari tahlili istenmedi esimden
Dna hasar testini yaptirmadik. Ama rahim filmi cekildim. Hormon testlerimiz yapildiBenden hormon tahlili disinda hic birsey istenmedi siz.bu testleri yaptirdinizmi
Insallah gelir. Ben cektireli 2 hafta olacak daha. Tüplerim acik cikti. Ama yapisikliklar varsa onlari aciyormus rahim filmi. Gerci esimde morfoloji bozuklugu var bakalim hayirlisiBi tanidigimla görüştüm rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldigini soyledi acaba oyle bi etkisi varmidir gercekten siz cektirmissiniz belki yakinda bebek gelir
Bi tanidigimla görüştüm rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldigini soyledi acaba oyle bi etkisi varmidir gercekten siz cektirmissiniz belki yakinda bebek gelir
Hayirli olsun. Ama ben morfoloji kismini anlamadim. Yüzde 90 imkansizMerhaba. Bugün eşimin sperm sonuçları çıktı. En son 3 ay önce test yapılmıştı. Morfoloji yüzde 90 yani çok iyiydi ama sperm sayısı ve ileri hareketlilik sınır değerdeydi. Proxeed kullandı 3 ay boyunca. Üstelik düzenli de değil. Bazen hiç içmedi bazen günde bir defa içti bazen de günde 2 defa.
Bugünkü yeni tahlil sonuçlarında sperm sayısı 2 katına çıkmış. Hareketlilik de 2 kat artmış. Bu sonuçlara göre proxeed'in kısa zamanda işe yaradığını söylemek gayet mümkün.
Hayirli olsun. Ama ben morfoloji kismini anlamadim. Yüzde 90 imkansiz
Krugerle mi ölçümNormal morfoloji %90
Anormal morfoloji %10 yazıyo canım. Dr da morfolojiyle ilgili sıkıntınız yok dedi.
Krugerle mi ölçüm
Krugerle ölçümde imkansiz bir deger de cok sasirdim.WHO (Dünya Sağlık Örgütü) olması lazım. Kruger değil.
Canım sonuç ne oldu sizin bizde o. İlacı. Kullanıyoruz 2 aydırArkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
Canım işe yaradı mı bizde 2 aydır kullanıyoruzEvet proxeed kullaniyoruz suan 2. Kutuya gectik. Insallah ise yarar
Canım işe yaradı mı bizde 2 aydır kullanıyoruz