- 18 Nisan 2017
- 158
- 89
- 98
- Konu Sahibi _duygu_adem
-
Ciddimisiniz bizde emodex kullandık 4. Şişedeyiz tahlil vericez korktum şimdiBiz emodex kullandık sayı yerle bir oldu hemen proxeed e geri döndük eşim e iyi gelen tek ilaç bu 2 3 adetten 6 milyona kadar çıkardı inşallah yine çıkar
Emodexin yanında başla bi ilaç kullanmısmıydınız?Ciddimisiniz bizde emodex kullandık 4. Şişedeyiz tahlil vericez korktum şimdi
Emodexin yanında başla bi ilaç kullanmısmıydınız?
Canim mecbur kullancaksin bizim de aylik sadece ilac takviye vitamin masrafımız 500 tl yapacak bisey yok.Esim 6 ay kullandi.proxeed sayi ve hiza faydasi oldu
Biz emodex kullandık sayı yerle bir oldu hemen proxeed e geri döndük eşim e iyi gelen tek ilaç bu 2 3 adetten 6 milyona kadar çıkardı inşallah yine çıkar
Evet keciboynuzu kürü zeytinyağında incir ceviz .Sabirli olmak lazim 6 ayda boyle oldu bizimNe guzel. Esimdede sayi ve hiz problemi var. Insallah ise yarar. Dedigin gibi mecbur kullanicaz işe yarasada yaramasada. Insallah faydasini goruruz. Ilacin yaninda baska bisey kullandimi esin. Takviye olarak
Evet keciboynuzu kürü zeytinyağında incir ceviz .Sabirli olmak lazim 6 ayda boyle oldu bizim
Zeytinyaginda incir her sabah cok etkiliDogru soyluyosun canim sabretmek lazim. Bir iki ayda pes ediyoruz hemen. Ben esime iciremiyorum keciboynuzu kurunu. Cok dil doktum ama icmedi tadindan dolayi. Mecburen sadece özünü yediriyorum.
Zeytinyaginda incir her sabah cok etkili
Bu hafta sonu vericez inşallah iyi gelirBize emodex 'ın yanında teatrio da verdi doktor ikisi pahalı olduğu için emodex le devam ettik başka bişey kullanmadık . Bünye den bünye ye farklılık vardır elbet ama bir an önce test verin ben çok pişmanım inşallah siz güzel sonuç alın
7 ay hic birakmadan saatlere bile dikkat ederek proxeed kullandik ama faydasi olmadi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?