Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yikilmayin neden yikiliyorsunuz ki ilac herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir bu ilaci kullandiktan sonra hamile kalanda cok var kaldi ki tup bebek olacak diyelim gozunuz korkmaisn artik eskisi kadar zorlu yipratici bir surec degil merak etmeyin kocaniz da sperm varsa sizde de yumurta Allah her turlu nasip eder merak etmeyin

İnş Allahım nasip eder çok zorlanmadan öyle tabi eskisi gb değil ama insan doğal yolla daha kolay olsun istiyor önce olmazsa tabki tüpü deniyeceğiz maddi olarak ta insan o olsn istemiyor tabi ama bakalım siz hangi hastanede oldunuz acaba

Hayirlisi olsun hakinizda biz sisli memorialde yaptirdik tavsiye ederim cok iyiler bu konuda tabi insan dogal olsun istiyor ama olmayinca olmuyor iste

Merhaba Arkadaslar,

Benimde eşimde morfoloji ve hızla ilgili sorun var , sayı problemi yok.. varikosel ameliyatı olmuştu ve tüp bebek denemeye karar verdik.

Doktorumuz proxeed plus önerdi 3 ay boyunca deneme öncesi ve günde 1 defa almamızı tavsiye ediyor , reçetesinde ve forumdaki diğer kullananların yazdıklarına göre ise günde 2 defa kullanmalıyız diyor.. Hangisini yapsak acaba bilemedik.

"
Kullanım Şekli:
Günde 2 kere birer saşe kullanılır.Bir saşeyi 1 su bardağı(200 ml) su veya portakal suyu ile karıştırarak sabah ve akşam yemeklerden önce içiniz.Proxeed Plus ın en az ardışık altı aylık süre boyunca alınması önerilmektedir.Önerilen miktarı aşmayınız.
"

Arkadaşlar, özellikle havuç suyu içenler, bizim aktarımız havuc suyunun içine bir damla zeytınyagı damlatın öyle içirin dedi. Çünkü havucun içine zeytınyagı damlatınca vitamini çözülüp yayılıyomuş. zeytınyagu damlatmadan içilince hiçbi etkisi yok dedi. bilginize.

Merhaba bizede dr poxeed plus verdi.. henuz 10 gun oldu.. 10 gun oncede hsg filmi cektirdim.. yumurtlama gunumde beraber de olduk.. cumt gunu regl olmam lazim dayanamadim gitttim erken gebekik testi aldim %99 dogru cikiyo diye yaziyo negatif cikti.. esimin sperm sayisi 17 milyon fakat total progresif sayi :4 milyon.. benim degerlerim yasima gore cok iyi amh 2.1 fsh 7 .. tup bebek hormon vb korkutuyor beni 1 ay daha denicem alllah buyuk

Bu arada esim gunde nerdeyse 2 paket sigara iciyo alkol tuketimi de normalden fazla gun asiri iciyo.. bu proxeed ise yarar mi? Bu tuketimlerle bilemedim

Bu arada esim gunde nerdeyse 2 paket sigara iciyo alkol tuketimi de normalden fazla gun asiri iciyo.. bu proxeed ise yarar mi? Bu tuketimlerle bilemedim
Bunu yazmak istemezdim ama sigara ve alkol tuketımı oldugunda pek işe yarayacagını sanmıyorum cunku aynı zamanda beslenme alıskanlıklarınada duzen vermek gerekıyor tavsıyem bellı aralıklarla spermıyogram testı yapmanız ve eger bır duzelme yoksa yanı bu durum donemsel degılse tup bebek tedavısıne baslamanız umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur

Merhaba...uzun süre geçmiş aradan, acaba sonuç aldınızmı tedaviden ,tüp bebek yaptırcam diye yazmışsınız???

MaşaAllah,darısı başımıza inşaAllah...rabbim tüm isteyenlere nasip etsincok zor bir durum,hayaller,umutlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…