Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Merhaba elinde fazladan proxeed plus olan varmi acaba doktor esime bugun başlamasını söyledi ilk kutuyu aldim ama 3 ay kullanması lazımmış en az nasil olucak bilmiyorum elinde fazladan olan varsa yardimci olabilirseniz cok sevindirirsiniz beni

Son düzenleme:
O zaman ilacı kullanmaya devam et canım mutlaka etki eder. İlaç zaten sayı ve hıza iyi geliyor. Keçiboynuzu kürü yap zeytinyağıdna incir falan yedir. İnşallah yakın zamanda olur :)
Canım merhaba sanırım eşinde morfoloji problemi varken hamile kalmışsın benim eşimin %1 Sen neler yaptın acaba bilgi verir misin rica etsem

Arkadaşlar proxeed kullananlar ilaç gercekten pahalı bir öneri olarak söyluyorum ilaç olarak degılde vıtamin olaram geçtiği için internettende satışı var araştırıp guvenılır buldugunuz sıtelerden daha uyguna bulabılırsınız dıye dusunuyorum ama tabıkı ıyıce arastırın ilacı eşimde kullanıyor onerı oldun dıye soylemek ıstedım

Sifa olur insallah biz de 6 kutu kullanmistik.

Saolun inş sizin degerleriniz de nasıl bir artıs oldu acaba kactan kaca yukseldı olumlu seyler duymaya ıhtıyac duyuyor ınsan
Hareket 0 di sonra 30 lara cikti ama.dna hasari vardi o sonra teshis edildi .Hasar dusunce duzeldi her sey

Hareket 0 di sonra 30 lara cikti ama.dna hasari vardi o sonra teshis edildi .Hasar dusunce duzeldi her sey
Ne mutlu maşallah peki sayı olarak sorun varmıydı artış oldu mu bizde mayısta tekrar test yaptıracagız ne kadar işe yaradıgınj gorecegız ıns guzel sonuclar alırız sayı ve hız sorunumuz var dna hasarına baktırmadık

Sayida sorun yoktu .Dna testi yaptirin bence varsa duzelmesi gerekiyor ayri ayri vakit harcamayin

Sayida sorun yoktu .Dna testi yaptirin bence varsa duzelmesi gerekiyor ayri ayri vakit harcamayin
Evet haklısın baktırmak gerekiyor Zor seyler allah hepımızın yardımcısı olsun ben bir yandanda tup bebek konusu hakkında arastırma yapmaya basladım eger gerek kalırsa hazırlıklı olayım dıye umarı. Gerek kalmaz

1 yıldır gebe kalamıyorum. Eşimin sperm sayısı ve hızı iyi ancak morfolojisi sıfır ne yapmam gerekiyor

Gözünüz aydın hamilesiniz tebrik ederim ve bir umut daha :)
Nasıl gebe kaldınız biz hala beklemedeyiz

Canım ayrıntılı yazmamışsın biz 4 5 aydır kullanıyoruz bi sonuç elde edemedik ama bizim morfoloji sorunumuz da var malesef
Veee bi hamilelik daha neler görüyorum böyle tebrik ederim
Bizde kullandık bi dönem faydası oldu ama gebelik gerçekleşmedi
Normal yollami gebe kaldiniz

Arkadaşlar konu hem güncel kalsin hem bilgi sahibi olalim
Kullanıp mi faydasını gördünüz
Normal yolla mi gebelik oluştu
Morfoloji vs değerler nasildi
Bilgi verirseniz sevinirim
Ne çok soru sordum kusura bakmayin

Bizde emodexle mahvolduk iyi olanlarımız da kötü oldu. proxeed de fayda etmedi, menogon kullandık o da olmadı, inofolic kullandık olmadı, arginmax kullandık olmadı, evicap kullandık olmadı, keçiboynuzu,macunlar, bitki çayları olmadı. şu an neofortil deniyoruz. tüp bebeğe karar verildi. tüp bebek için bari iyi kalite spermler bulunur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…