- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
- Konu Sahibi _duygu_adem
-
Bundada sayı ml de 59 milyon o zmn sayı artısı sağlamamıs proxeed.belki biliosun bizimde sayı sıkıntı ondan sordum cnm fayda ettimi sayıya dieDaha önceki sayımız 59 milyondu morfoloji çok düşüktü %3 tü. İLeri hareketli %7 idi.
Biz görmedikArkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
Kızlar merhaba proxeed plus kullanımından sonraki sonuçlarımız böyle çıkmış. Morfoloji 3 ten 15 e ileri hızlı 7 den 32 ye yükselmiş.
peki teknik olarak sperm sayısı arttıkça hızı düşen bizde ki gibi bir vaka duyan var mı ? ve hız olmadan olmuyor mu ? bizi tip bebeğe yönlendiriyorlar ama ben pek sıcak bakmıyorum bu duruma
Valla canim sayi arttikca hizi dusen cok duydum ben. Hiz tabikide cok onemli bence. Sayisi 100 milyon olupta hizi %20 %30 olupta cocuk sahibi olamayanda cok gordum. Sayida hizda birbiriyle cok alakali bence. Birinden biri dusuk olursa tutmama ihtimali cok yuksek.
Evet haklisin canim hiz yuzde olarak hesaplaniyor sayi ne kadar coksa hiz yuzdesinin fazla olma ihtimali de cok .Mesela 100 milyon sayinin %30hareketli olmasi ile 30 milyon sayinin %30hareketli olmasi ayni sey degil.Valla canim sayi arttikca hizi dusen cok duydum ben. Hiz tabikide cok onemli bence. Sayisi 100 milyon olupta hizi %20 %30 olupta cocuk sahibi olamayanda cok gordum. Sayida hizda birbiriyle cok alakali bence. Birinden biri dusuk olursa tutmama ihtimali cok yuksek.
o vakit bekleyeceğiz,
Beklemekten başka elden ne gelir, Allah hepimize hayırlısını versin. Bu ay sonu sonuç çıksın, baskılamadan kendimi beklemeye çalışacagım
Evet haklisin canim hiz yuzde olarak hesaplaniyor sayi ne kadar coksa hiz yuzdesinin fazla olma ihtimali de cok .Mesela 100 milyon sayinin %30hareketli olmasi ile 30 milyon sayinin %30hareketli olmasi ayni sey degil.
Duydu-Adem proxeed plus ürün etkinliği olmayan bir ürün size tavsiyemArkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
Böyle reklam yaparak neofortilde ne kadar zaman ve para kaybına ugradığımızı görüyorum demekki reklamlarla satış yapan bi ilaçmıs kendimize üzüldüm kaç ay boşuna gitmiş medet ummuşuzAZOSPERM PROBLEMİ OLAN ERKEK HASTALARA TAVSİYEM,
EŞİM NEOFORTİL 180 TABLET KULLANDI 400 TL 3 AYLIK TEDAVİ % 60 ARTIŞ VE HAREKETLİLİK ARTTI FAYDASINI GÖRDÜK..
ZAMANINIZI VE PARANIZI BOŞA HARCAMAYIN
DOSTLAR
HERKESE ACİL ŞİFALAR
BALLI PROPOLİS MACUNU KULLANIP FAYDASINI GÖREN VARMI
2 KEZ AŞILAMA OLDUM TUTMADI EŞİM PROXEED PLUS A BAŞLADI YALNIZ GÜNDE 1 KEZ ALIYOR SABAHLARI KAHVALTIDAN ÖNCE FAYDASINI GÖRÜRMÜYÜZ ÖNERİNİZ VARMI
EŞİMİN SPERMİOGROM SONUCU
SPERM KONSANTRASYONU----5,0
TOPLAM HAREKET ---------------32
İLERİ HAREKET --------------------6
YERİNDE HAREKET --------------26
HAREKETSİZ -----------------------68
MORFOLOJİ NORMALDİR--------3
TOPLAM SPERM SAYISI-----------22,5
İnşallah Rabbim yardımcımız olsun
Testen sonra sonucu paylaşırmısın
Eşim aç karna içiyo proxeed i sen tok diyorsun kutu üzerinde yemekten önce yazıyormuş
Doktora tekrar bi sorun isterseniz yanlışlık olmasın
Eşinin spermiogram sonuçları kullanmadan önce nasıldı
Biz 2.kavonoza gectik daha test vermedik ama arisutu propolis polen bal vardi ilk karisimda.Simdikine ginseng ve cobancokerten yahinda eklettik.Cok faydali zarari yok kesinlikle guvenilir bir yerde yaptirabilirsiniz.Propolis sıvı olacak bal kalitesi de onemli ama baldan cok sut ve propolis daha onemli çünkü bal taşıyıcı görevindeymiş balcı oyle soylediBALLI PROPOLİS MACUNU KULLANIP FAYDASINI GÖREN VARMI
2 KEZ AŞILAMA OLDUM TUTMADI EŞİM PROXEED PLUS A BAŞLADI YALNIZ GÜNDE 1 KEZ ALIYOR SABAHLARI KAHVALTIDAN ÖNCE FAYDASINI GÖRÜRMÜYÜZ ÖNERİNİZ VARMI
EŞİMİN SPERMİOGROM SONUCU
SPERM KONSANTRASYONU----5,0
TOPLAM HAREKET ---------------32
İLERİ HAREKET --------------------6
YERİNDE HAREKET --------------26
HAREKETSİZ -----------------------68
MORFOLOJİ NORMALDİR--------3
TOPLAM SPERM SAYISI-----------22,5
Cnm hareket sorunu var eşim de hareket o dan 27 cıktı bizim ama hala gebelik yokArkadaslar esimin sperm degeri ml de 11 milyon. Hareketlilik 20. Doktor proxeed verdi esime. 3 ay kullanicak. Maliyeti cok yuksek. Bi kutu 15 gunluk. Kullanipta faydasini goren varmi. Maliyetinin yuksek olmasina deger bi ilacmi. Yardim edin arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?