Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus kullananlar lütfen yardim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz görmedik
Aktardan çakşır kökü suyu alın

peki teknik olarak sperm sayısı arttıkça hızı düşen bizde ki gibi bir vaka duyan var mı ? ve hız olmadan olmuyor mu ? bizi tip bebeğe yönlendiriyorlar ama ben pek sıcak bakmıyorum bu duruma

Valla canim sayi arttikca hizi dusen cok duydum ben. Hiz tabikide cok onemli bence. Sayisi 100 milyon olupta hizi %20 %30 olupta cocuk sahibi olamayanda cok gordum. Sayida hizda birbiriyle cok alakali bence. Birinden biri dusuk olursa tutmama ihtimali cok yuksek.

o vakit bekleyeceğiz,

Beklemekten başka elden ne gelir, Allah hepimize hayırlısını versin. Bu ay sonu sonuç çıksın, baskılamadan kendimi beklemeye çalışacagım

Evet haklisin canim hiz yuzde olarak hesaplaniyor sayi ne kadar coksa hiz yuzdesinin fazla olma ihtimali de cok .Mesela 100 milyon sayinin %30hareketli olmasi ile 30 milyon sayinin %30hareketli olmasi ayni sey degil.

o vakit bekleyeceğiz,

Beklemekten başka elden ne gelir, Allah hepimize hayırlısını versin. Bu ay sonu sonuç çıksın, baskılamadan kendimi beklemeye çalışacagım

Evet canim beklemekten baska care yok. Cokta kafaya takmamak lazim. Hakkimizda hayirlisi olsun. Tez zamanda bebislerimize kavusuruz insallah. Allahim olmayan herkese nasip etsin

Evet haklisin canim hiz yuzde olarak hesaplaniyor sayi ne kadar coksa hiz yuzdesinin fazla olma ihtimali de cok .Mesela 100 milyon sayinin %30hareketli olmasi ile 30 milyon sayinin %30hareketli olmasi ayni sey degil.

Aynen canim katiliyorum sana

Duydu-Adem proxeed plus ürün etkinliği olmayan bir ürün size tavsiyem
NEOFORTİL 180 TABLET 400 TL ALIN 3 AY KULLANIN % 60 SPERM ARTIŞI VE HAREKETLİLİĞİ SAĞLADIĞI KANITLANMIŞ ALMAN MALI BİR ÜRÜN , EŞİM KULLANDI FAYDASINI GÖRDÜK, HER ECZANEDE DE VAR..
SAYGILAR
BEBEK6161

AZOSPERM PROBLEMİ OLAN ERKEK HASTALARA TAVSİYEM,
EŞİM NEOFORTİL 180 TABLET KULLANDI 400 TL 3 AYLIK TEDAVİ % 60 ARTIŞ VE HAREKETLİLİK ARTTI FAYDASINI GÖRDÜK..
ZAMANINIZI VE PARANIZI BOŞA HARCAMAYIN
DOSTLAR
HERKESE ACİL ŞİFALAR

Böyle reklam yaparak neofortilde ne kadar zaman ve para kaybına ugradığımızı görüyorum demekki reklamlarla satış yapan bi ilaçmıs kendimize üzüldüm kaç ay boşuna gitmiş medet ummuşuz

BALLI PROPOLİS MACUNU KULLANIP FAYDASINI GÖREN VARMI
2 KEZ AŞILAMA OLDUM TUTMADI EŞİM PROXEED PLUS A BAŞLADI YALNIZ GÜNDE 1 KEZ ALIYOR SABAHLARI KAHVALTIDAN ÖNCE FAYDASINI GÖRÜRMÜYÜZ ÖNERİNİZ VARMI
EŞİMİN SPERMİOGROM SONUCU
SPERM KONSANTRASYONU----5,0
TOPLAM HAREKET ---------------32
İLERİ HAREKET --------------------6
YERİNDE HAREKET --------------26
HAREKETSİZ -----------------------68
MORFOLOJİ NORMALDİR--------3
TOPLAM SPERM SAYISI-----------22,5

Balli propolis hic kullanmadik biz etkisi ne olur bilmiyorum. Benim eşim proxeed kullaniyo. Gunde 2 kere tok karnina önerdj doktorumuz. 3. Kutuya basladik. 3 kutu daha kullanicaz. Toplam 6 kutu sonra test vericez. Onun yaninda zeytinyaginda kuru incir ve keciboynuzu özü kullaniyo esim. Insallah faydasini goruruz

İnşallah Rabbim yardımcımız olsun
Testen sonra sonucu paylaşırmısın
Eşim aç karna içiyo proxeed i sen tok diyorsun kutu üzerinde yemekten önce yazıyormuş

İnşallah Rabbim yardımcımız olsun
Testen sonra sonucu paylaşırmısın
Eşim aç karna içiyo proxeed i sen tok diyorsun kutu üzerinde yemekten önce yazıyormuş

Sonucu paylasirim tabi. Evet yemekten once yaziyo ama doktorumuz tok karnina dedigi icin bizde oyle yapiyoruz.

Doktora tekrar bi sorun isterseniz yanlışlık olmasın
Eşinin spermiogram sonuçları kullanmadan önce nasıldı

Doktora tekrar bi sorun isterseniz yanlışlık olmasın
Eşinin spermiogram sonuçları kullanmadan önce nasıldı

Tok karnina kullanan cok insan var bende merk ettim acaba doktorumuz bize yanls mi soyledi diye :) arastirdim kimi doktor tok karnina kimisi ac karnina oneriyo. Esimin sonuclari ml de 11 milyon. Toplam 64 milyon sperm. %25 hareketli. %65 hareketsiz

Son düzenleme:
Türkiyede Üretim - satışa sunan kuruluşta çalışıyorum ben, ürün yöneticisi fark etmiyor demişti, rahat olun o konuda, eşim aç karnına kullanıyor.

Biz 2.kavonoza gectik daha test vermedik ama arisutu propolis polen bal vardi ilk karisimda.Simdikine ginseng ve cobancokerten yahinda eklettik.Cok faydali zarari yok kesinlikle guvenilir bir yerde yaptirabilirsiniz.Propolis sıvı olacak bal kalitesi de onemli ama baldan cok sut ve propolis daha onemli çünkü bal taşıyıcı görevindeymiş balcı oyle soyledi

Cnm hareket sorunu var eşim de hareket o dan 27 cıktı bizim ama hala gebelik yok
Faydası var elbette ama bütçeyi zorluyor ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…