bnmde başım dertte ne yapacagımı bilmiyorum önceki doktorum gebelige engel degil dedi doktorumdan memnun kalmadım ve şimdiki doktorum prolaktin yüksek düşürmek için ilaç kullanman lazım dedi kime inanacagımı biemedim ve bu ay ilk defa klomen kullandım ama beni çok etkiledi ve adetim bile dogru düzgün olmadım ve test yaptık herzamanki gibi negatif ama sancım kesilmiyor bu her ay böyle olursa ne yapacam bn ya dört yıldır evliyim birbuçuk iki yıldır korunmuyoruz ama ikimizdede bir sorun yok olur diyorlar ama olmuyor işte bu ay klomen başladık çok kötüyüm çok
ne yapacagımı bilmiyorum
önceki doktorum gerek yok demiş direk klomen başladı ve çok fazla yan etki gösterdi klomen ama birde ilk defa kullandıgım için bilmiyorum merak ettigim şey ilacı kullanıp gittigim zaman 22,18,17 mm yumurtan var dedi ve bir gün arayla ilşki dedi ama ayrıca çatlatma ignesi vurunmadım bu normal mi onu çok merak ediyorum şimdi doktoru degiştim ama bu nasıl olacak bilmiyorum buda prolaktin yüksek dedi ve ilaca başlayalım dedi hastalanınca gidecem tahlilleri tekrarlayacak hayırlısı artık
şimdi kalktım baktım anladıgım kadarıyla 36 gibi galiba cnm ama bu tahlili yaptıralı üç ay oldu galiba ve bu ay tekrarlıyacaz işte daha yükseldimi düştümü bakacaz ve diger doktor adetimin 8inci günü yapmıştı şimdi 3 üncü gün yaptıracaz inş
aynen öyle güya gerek yokmuş hamilelige etkisi yokmuş o yüzden direk klomen verdi zaten o doktora güvenmeyerek israrlara binaen gittim ama şimdi neden terettüt ettigimi daha ii anlıyorum gidiyordum ama içim rahat etmiyordu bir türlü bakalım bu nasıl olacak degiştirdik ama rabbim denk getirecek denek oluoyruz resmen
valla cnm kime gidecegimi bilmiyorum artık ama bu gitmeye başladıgım doktor ayrıca tüp bebek uzmanıymış ve en azından tahlilleri yenilemesi ve olmazsa ilaç veririm demesi bile artı bir haraket baksana digeri anlamadı bile gerçi sivasta tüp bebek merkezi de yok aman aman ii bir doktorda yok giden geriyi unutuyor bizim burda
canım ben dostinex kullandım. dr. korunmanıza gerek yok dedi... hamile kalırsan öğrendiğimiz gibi bırakırsın demişti... ama gerek kalmadı... kullandım... düştü... ilacı bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım...
merhaba arkadaşım, güzel dileklerin için teşekkürler. Rabbim sana ve kızına sağlıklı uzun bir ömür nasib etsin, umarım yakında istediğin gibi ikinci bebeğine de kavuşursun. senin adenomunun boyutu ne kadar? hamilelik süresince büyüme oldu mu?
canım ben dostinex kullandım. dr. korunmanıza gerek yok dedi... hamile kalırsan öğrendiğimiz gibi bırakırsın demişti... ama gerek kalmadı... kullandım... düştü... ilacı bıraktım 1 ay sonra hamile kaldım...
bu arada ilk mr çektirdiğimde prolaktin seviyem çok yüksekti . hamilelik sonrası hem mr çektirmiştim hem de tahlil vermiştim . o zamanki tahlilimde prolaktin seviyem düşük ama adenomum azda olsa büyümüş görünüyordu.
tapidikcim nasılsın bakalım.pek konuşamadık bi kaç gündür seninle.
işler güçler nasıl
öpüyorum
sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?