Prolaktinle başı dertte olup hamile kalmak isteyenler ve kalanlar........

Ah potipotocum ah.. Yani Dr kontrolünde olan biri olmasan olabilir diycem canım kardesim ama bu incir veya soğan kurunu kullanmadan keske Dr una danissaydin :( ben de bilmiyordum incirin prl yükselttiğini, yaz kıs kurusunu tazesini cok yerdim ama ben de burda arkadaslardan öğrendim prl yükselttiğini. Canımın ici sen su soğan kurunu de druna danis, başka bir etki yapmasın sana. Benim yumurtalarım da 10mm den fazla gelişmiyordu canım, sebebi prl çıktı. Ama senin prl düşmüş, neden gelişmedi bilemiyorum. Bence sen bu ay hicbi kuru deneme, hormonların kendi dengesine otursun, doktoruna sorarsın canım benim, ne dersin?
canım benim ya napim:((((klomen tek başına etki etmyo ama:(kis yapyo.ama soğan suyu kullandğmda yumurtam gelşyo .dr dedi iç dedi evet içinde bilmem neler falan var dedi.

Ah potipotocum ah.. Yani Dr kontrolünde olan biri olmasan olabilir diycem canım kardesim ama bu incir veya soğan kurunu kullanmadan keske Dr una danissaydin :( ben de bilmiyordum incirin prl yükselttiğini, yaz kıs kurusunu tazesini cok yerdim ama ben de burda arkadaslardan öğrendim prl yükselttiğini. Canımın ici sen su soğan kurunu de druna danis, başka bir etki yapmasın sana. Benim yumurtalarım da 10mm den fazla gelişmiyordu canım, sebebi prl çıktı. Ama senin prl düşmüş, neden gelişmedi bilemiyorum. Bence sen bu ay hicbi kuru deneme, hormonların kendi dengesine otursun, doktoruna sorarsın canım benim, ne dersin?
topidikim bna fcni özel msjdan atsna

Son düzenleme:
topidik canım sen teeeee lefkoşedemişsn ya:10:bu arada baklava hakkında yzdğnı anlamdm

Son düzenleme:
topidik canım sen teeeee lefkoşedemişsn ya:10:bu arada baklava hakkında yzdğnı anlamdm

Canım baklava sana yazmıştı prolaktini sıfıra düşmüş ilaç kullanınca, ama ilacı bırakına normal degerine çıkmış. Yükseliyor demek ki, sen endişe etme. Artık incir kuru yok :)))

Canım baklava sana yazmıştı prolaktini sıfıra düşmüş ilaç kullanınca, ama ilacı bırakına normal degerine çıkmış. Yükseliyor demek ki, sen endişe etme. Artık incir kuru yok :)))
ay evet kesnlkle evet incir kürünü bırak incir bile yemeyecm artk:)ama soğanı ne dilimden ne bağırsaklarımdan düşürmeycm:))))adet söktürücü verdi doktor.adet olnca gel dedi günlük inne yapcz göbekten yumurta gelşmsi içn.korktum yok ddm.hele bu ay da klomen+soğan kürü kullannaym.bu ay da gelşme olmazsa(olacağina inanıyrm:)valla soğan mucize) artık bi sonraki ay o inneden düşünrm ama acep çok ağrıtr mı:43::43::43:

ay evet kesnlkle evet incir kürünü bırak incir bile yemeyecm artk:)ama soğanı ne dilimden ne bağırsaklarımdan düşürmeycm:))))adet söktürücü verdi doktor.adet olnca gel dedi günlük inne yapcz göbekten yumurta gelşmsi içn.korktum yok ddm.hele bu ay da klomen+soğan kürü kullannaym.bu ay da gelşme olmazsa(olacağina inanıyrm:)valla soğan mucize) artık bi sonraki ay o inneden düşünrm ama acep çok ağrıtr mı:43::43::43:

Alemsin canım :))) ben o iğneyi 6 gün kullandım, ağrıtmıyor. Kendi kendime de yaptım. Bir elinle hafif etini sıkıp otekiyle iğneyi cok çabuk yaparsan acımıyor. Ama benim hiç yumurtam gelişmedi o iğneyle, prolaktinden sanırım. O zaman cok yüksekti prolaktinim. O igne yuzunden bir ayda 3 kilo aldim :S Umarım klomen ve soğan kürunden sonuc alırsın ve iğneye hiç gerek kalmaz. Soganci kız :1: :1: :1:

Son düzenleme:
Alemsin canım :))) ben o iğneyi 6 gün kullandım, ağrıtmıyor. Kendi kendime de yaptım. Bir elinle hafif etini sıkıp otekiyle iğneyi cok çabuk yaparsan acımıyor. Ama benim hiç yumurtam gelişmedi o iğneyle, prolaktinden sanırım. O zaman cok yüksekti prolaktinim. O igne yuzunden bir ayda 3 kilo aldim :S Umarım klomen ve soğan kürunden sonuc alırsın ve iğneye hiç gerek kalmaz. Soganci kız :1: :1: :1:
sen soğan kürümle alay et bakalım:21:ama göreceksn ki bebişim soğandan olcak:49:heheh:40:

Gecmis olsun. Kac çıktı prl niz? Mr sonucunuz umarım temiz çıkar. Ben ve birkaç arkadasımızın ilk olcturdugumuz prl degeri 100un ustundeydi. Benim mr sonucumda adenom çıktı, umarım sizinki temiz çıkar. Sadece prl düşürmek kolay, endişe etmeyin.

saol canim.benim prolaktinim ilkinde 850 ikincisinde 650 cikti polikistik overde var arti bide insulin direnci var.siddetli bas agrimda var. varda var:27:
cok korkuyorum adenom cikacak diye kötü bisi degil ciksada doktorum defalarca anlatti ama iste yinede korkuyorum.
prolaktin esittir stres hormonu diyor doktorum ikinci testimde beni yarim saat uzandirarak dinlendirdi sonra kan aldi.

saol canim.benim prolaktinim ilkinde 850 ikincisinde 650 cikti polikistik overde var arti bide insulin direnci var.siddetli bas agrimda var. varda var:27:
cok korkuyorum adenom cikacak diye kötü bisi degil ciksada doktorum defalarca anlatti ama iste yinede korkuyorum.
prolaktin esittir stres hormonu diyor doktorum ikinci testimde beni yarim saat uzandirarak dinlendirdi sonra kan aldi.

Cok gecmis olsun canım. Stresten yükseliyormuş evet, umarım senin mr in temiz çıkar, sadece pko ve stresten dolayidir inşallah. Bir de bununla uğraşmazsın. Benim bir arkadaşımın prl 400 mus, mr temiz çıkmış, sadece hipofiz bezi cok çalışmaktan büyümüş. Prl ilaçla düşürdüler, şimdi 2 cocuğu var :) ne zaman cektireceksin mr i? Bir an once çektir de rahatla canım.
Benim de yumurta tembelliğim var gibi görünüyor. Sana pko için ne gibi bir tedavi uygulanıyor? Ben de senden fikir alayım.

arkadaşlar önceki yazılanları okumadım ama benim prolaktinimde yüksekti .mr çektirdim mikro adenom var .haftada 1 kere doxinex kullandım. prolaktin seviyem düştü. daha sonra doktora gidip çocuk istiyorum dedim. o zaman ilacımı değiştirdi parlodel verdi . her gün 1 tane içeceksin dedi. hamile kalıncada 2 aylık olunca ilacı bırak dedi. çok şükür hamile kaldım. doğumda yaptım. şimdi kızım 2 yaşında olacak az kaldı. darısı tüm isteyenlerin başına inş. bu arada adenom hala duruyor. hiç bir tedavi yapmıyorum şuan . kızım hala süt kuzusu :))) sütten kesilince tekrar doktora gideceğim . bu sorun bendeyken erkenden 2. yide yapıp kurtulayım diyorum...rabbim isteyenlere ve tabiii banada sağlıklı evlatlar versin...

prolaktin ölçümü için aç olmak gibi bir şart var mıydı salı günü ölçtürcem. bir de bu ölçümü aile hekiminden yani sağlık ocağınan da yaptırabiliyor myuz? dr um bana başka bir klinkten bahsetti de yaptırmam için. bir de sonuçları aynı gn çıkıyor mu?

sevindim cnm.Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip eder.bişey sormak istiyorum.dostinexi kullanırken yani o ay mı hamile kaldın.benim çok yüksek 70 ti bu ay dostinex kullanıyorum düşüyo bırakıyorum yükseliyo.

amin canım çok sağol. dostinexi bıraktım ikinci ayda hamile kaldım.
bir ay kadar hamile kalmayın diyo zaten prospektüsünde de. ben de ilk kez böyle bi rahatsızlık duydum. hiç adet gecikmem de olmazdı. ama yazın çok incir yemiştim ondan mı oldu bilemiyorum :)) yükseltiyomuş prolaktini. demek ki hamileyken yemek lazım süt yapacak belli ki :))

arkadaşlar önceki yazılanları okumadım ama benim prolaktinimde yüksekti .mr çektirdim mikro adenom var .haftada 1 kere doxinex kullandım. prolaktin seviyem düştü. daha sonra doktora gidip çocuk istiyorum dedim. o zaman ilacımı değiştirdi parlodel verdi . her gün 1 tane içeceksin dedi. hamile kalıncada 2 aylık olunca ilacı bırak dedi. çok şükür hamile kaldım. doğumda yaptım. şimdi kızım 2 yaşında olacak az kaldı. darısı tüm isteyenlerin başına inş. bu arada adenom hala duruyor. hiç bir tedavi yapmıyorum şuan . kızım hala süt kuzusu :))) sütten kesilince tekrar doktora gideceğim . bu sorun bendeyken erkenden 2. yide yapıp kurtulayım diyorum...rabbim isteyenlere ve tabiii banada sağlıklı evlatlar versin...

merhaba arkadaşım, güzel dileklerin için teşekkürler. Rabbim sana ve kızına sağlıklı uzun bir ömür nasib etsin, umarım yakında istediğin gibi ikinci bebeğine de kavuşursun. senin adenomunun boyutu ne kadar? hamilelik süresince büyüme oldu mu?

yarın sabah ölçtürcem prolaktin i .ama doktor a sordum regl oldugumda mı bakılcak diye hayır dedi.yani regl olmadan da bakılyor mu?

Kızlar prl tahlili için sabah ac karnına olmanız gerek. Ben gece ilaç içip sabah tahlil yaptırmıştım, bir sorun olacağını zannetmiyorum. Türkiye'de olmadığım için tahlil nerde yapılır ne kadar zamanda çıkar bilmiyorum. Normalde 1 saat icinde belli oluyor sonuclar.

prolaktin ölçümü için aç olmak gibi bir şart var mıydı salı günü ölçtürcem. bir de bu ölçümü aile hekiminden yani sağlık ocağınan da yaptırabiliyor myuz? dr um bana başka bir klinkten bahsetti de yaptırmam için. bir de sonuçları aynı gn çıkıyor mu?

cnm bende bugün sabah gittim aç karnına ve adetin 3.günü yaptırıyo bana drum.ben bide devlet hastanesinde yaptırıyorum.sabah verdim tahlili aynı gün 3 te alcam

bnmde başım dertte ne yapacagımı bilmiyorum önceki doktorum gebelige engel degil dedi doktorumdan memnun kalmadım ve şimdiki doktorum prolaktin yüksek düşürmek için ilaç kullanman lazım dedi kime inanacagımı biemedim ve bu ay ilk defa klomen kullandım ama beni çok etkiledi ve adetim bile dogru düzgün olmadım ve test yaptık herzamanki gibi negatif ama sancım kesilmiyor bu her ay böyle olursa ne yapacam bn ya dört yıldır evliyim birbuçuk iki yıldır korunmuyoruz ama ikimizdede bir sorun yok olur diyorlar ama olmuyor işte bu ay klomen başladık çok kötüyüm çok
ne yapacagımı bilmiyorum

Back