- 21 Aralık 2012
- 10.875
- 5.412
- 448
- 37
bnmde başım dertte ne yapacagımı bilmiyorum önceki doktorum gebelige engel degil dedi doktorumdan memnun kalmadım ve şimdiki doktorum prolaktin yüksek düşürmek için ilaç kullanman lazım dedi kime inanacagımı biemedim ve bu ay ilk defa klomen kullandım ama beni çok etkiledi ve adetim bile dogru düzgün olmadım ve test yaptık herzamanki gibi negatif ama sancım kesilmiyor bu her ay böyle olursa ne yapacam bn ya dört yıldır evliyim birbuçuk iki yıldır korunmuyoruz ama ikimizdede bir sorun yok olur diyorlar ama olmuyor işte bu ay klomen başladık çok kötüyüm çok
ne yapacagımı bilmiyorum
prolaktin süt hormonu diye geçer.ve bitek hamilelerde yükselmesi normal karşılanır..
standart sınır değeri 26 dır ve üstüne çıktığı her değer fazlalık kabul edilir..
ayrıca evet,hamileliğe engeldir ve adet düzensizliğide yapar (ki bende yapıyo)
ilaç kullanınca düşüyo hemen zaten ama etkili olan ilaç dostinex'tir.. kullanan biçok kişide bu ilacı söylüyo zaten.. ayrıca ben yatarken içiyorum,hiç yan etkisini görmedim..
klomen zaten yumurtalamaya etki eden bi ilaç..seninde eğer prolaktinin yüksekse ilaç kullanman lazım canım..