canım benim ya napimAh potipotocum ah.. Yani Dr kontrolünde olan biri olmasan olabilir diycem canım kardesim ama bu incir veya soğan kurunu kullanmadan keske Dr una danissaydinben de bilmiyordum incirin prl yükselttiğini, yaz kıs kurusunu tazesini cok yerdim ama ben de burda arkadaslardan öğrendim prl yükselttiğini. Canımın ici sen su soğan kurunu de druna danis, başka bir etki yapmasın sana. Benim yumurtalarım da 10mm den fazla gelişmiyordu canım, sebebi prl çıktı. Ama senin prl düşmüş, neden gelişmedi bilemiyorum. Bence sen bu ay hicbi kuru deneme, hormonların kendi dengesine otursun, doktoruna sorarsın canım benim, ne dersin?
topidikim bna fcni özel msjdan atsnaAh potipotocum ah.. Yani Dr kontrolünde olan biri olmasan olabilir diycem canım kardesim ama bu incir veya soğan kurunu kullanmadan keske Dr una danissaydinben de bilmiyordum incirin prl yükselttiğini, yaz kıs kurusunu tazesini cok yerdim ama ben de burda arkadaslardan öğrendim prl yükselttiğini. Canımın ici sen su soğan kurunu de druna danis, başka bir etki yapmasın sana. Benim yumurtalarım da 10mm den fazla gelişmiyordu canım, sebebi prl çıktı. Ama senin prl düşmüş, neden gelişmedi bilemiyorum. Bence sen bu ay hicbi kuru deneme, hormonların kendi dengesine otursun, doktoruna sorarsın canım benim, ne dersin?
topidik canım sen teeeee lefkoşedemişsn yaAh potipotocum ah.. Yani Dr kontrolünde olan biri olmasan olabilir diycem canım kardesim ama bu incir veya soğan kurunu kullanmadan keske Dr una danissaydinben de bilmiyordum incirin prl yükselttiğini, yaz kıs kurusunu tazesini cok yerdim ama ben de burda arkadaslardan öğrendim prl yükselttiğini. Canımın ici sen su soğan kurunu de druna danis, başka bir etki yapmasın sana. Benim yumurtalarım da 10mm den fazla gelişmiyordu canım, sebebi prl çıktı. Ama senin prl düşmüş, neden gelişmedi bilemiyorum. Bence sen bu ay hicbi kuru deneme, hormonların kendi dengesine otursun, doktoruna sorarsın canım benim, ne dersin?
topidik canım sen teeeee lefkoşedemişsn yabu arada baklava hakkında yzdğnı anlamdm
ay evet kesnlkle evet incir kürünü bırak incir bile yemeyecm artk:)ama soğanı ne dilimden ne bağırsaklarımdan düşürmeycm:))))adet söktürücü verdi doktor.adet olnca gel dedi günlük inne yapcz göbekten yumurta gelşmsi içn.korktum yok ddm.hele bu ay da klomen+soğan kürü kullannaym.bu ay da gelşme olmazsa(olacağina inanıyrm:)valla soğan mucize) artık bi sonraki ay o inneden düşünrm ama acep çok ağrıtr mıCanım baklava sana yazmıştı prolaktini sıfıra düşmüş ilaç kullanınca, ama ilacı bırakına normal degerine çıkmış. Yükseliyor demek ki, sen endişe etme. Artık incir kuru yok :)))
ay evet kesnlkle evet incir kürünü bırak incir bile yemeyecm artk:)ama soğanı ne dilimden ne bağırsaklarımdan düşürmeycm:))))adet söktürücü verdi doktor.adet olnca gel dedi günlük inne yapcz göbekten yumurta gelşmsi içn.korktum yok ddm.hele bu ay da klomen+soğan kürü kullannaym.bu ay da gelşme olmazsa(olacağina inanıyrm:)valla soğan mucize) artık bi sonraki ay o inneden düşünrm ama acep çok ağrıtr mı
sen soğan kürümle alay et bakalımAlemsin canım :))) ben o iğneyi 6 gün kullandım, ağrıtmıyor. Kendi kendime de yaptım. Bir elinle hafif etini sıkıp otekiyle iğneyi cok çabuk yaparsan acımıyor. Ama benim hiç yumurtam gelişmedi o iğneyle, prolaktinden sanırım. O zaman cok yüksekti prolaktinim. O igne yuzunden bir ayda 3 kilo aldim :S Umarım klomen ve soğan kürunden sonuc alırsın ve iğneye hiç gerek kalmaz. Soganci kız
Gecmis olsun. Kac çıktı prl niz? Mr sonucunuz umarım temiz çıkar. Ben ve birkaç arkadasımızın ilk olcturdugumuz prl degeri 100un ustundeydi. Benim mr sonucumda adenom çıktı, umarım sizinki temiz çıkar. Sadece prl düşürmek kolay, endişe etmeyin.
saol canim.benim prolaktinim ilkinde 850 ikincisinde 650 cikti polikistik overde var arti bide insulin direnci var.siddetli bas agrimda var. varda var
cok korkuyorum adenom cikacak diye kötü bisi degil ciksada doktorum defalarca anlatti ama iste yinede korkuyorum.
prolaktin esittir stres hormonu diyor doktorum ikinci testimde beni yarim saat uzandirarak dinlendirdi sonra kan aldi.
sevindim cnm.Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına almayı nasip eder.bişey sormak istiyorum.dostinexi kullanırken yani o ay mı hamile kaldın.benim çok yüksek 70 ti bu ay dostinex kullanıyorum düşüyo bırakıyorum yükseliyo.
arkadaşlar önceki yazılanları okumadım ama benim prolaktinimde yüksekti .mr çektirdim mikro adenom var .haftada 1 kere doxinex kullandım. prolaktin seviyem düştü. daha sonra doktora gidip çocuk istiyorum dedim. o zaman ilacımı değiştirdi parlodel verdi . her gün 1 tane içeceksin dedi. hamile kalıncada 2 aylık olunca ilacı bırak dedi. çok şükür hamile kaldım. doğumda yaptım. şimdi kızım 2 yaşında olacak az kaldı. darısı tüm isteyenlerin başına inş. bu arada adenom hala duruyor. hiç bir tedavi yapmıyorum şuan . kızım hala süt kuzusu :))) sütten kesilince tekrar doktora gideceğim . bu sorun bendeyken erkenden 2. yide yapıp kurtulayım diyorum...rabbim isteyenlere ve tabiii banada sağlıklı evlatlar versin...
prolaktin ölçümü için aç olmak gibi bir şart var mıydı salı günü ölçtürcem. bir de bu ölçümü aile hekiminden yani sağlık ocağınan da yaptırabiliyor myuz? dr um bana başka bir klinkten bahsetti de yaptırmam için. bir de sonuçları aynı gn çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?