oh oh inşallah herşey güzel giderde 3 aydan sonra bebek düşünme konusunda adım atabilirsiniz.
bilmiyorum valla benim çevremde adenomlu yok. sanki inadına herkes normal
valla benim eşimde bişe olur diye pek istemiyor ama üzgünüm ben istiyorum.yeterince onu dinledim.
bu arada progestanı içmeye başladım tekrar sonucunda yine kırmızılarla karşılaşcaz ama olsun yinede bir umut bekliyorum.ilaçda 2.günüm.10 gün sonra sonucu görcez
bende çok öpüyorum seniiisaygılar
topidiiiiksence yarın nasıl bi gelişme yazcan buraya:18:
ayyy canım benim bal damlyo ağzındanDr yimirtan gelişmiş 2 gün sonrayı değerlendir der umarimm :) soğan kurun ise yarar umarım, prl de düşmüş olsun. Bu ay senin ayın olsun potipotocumm :))
Canım herkes normal olabilirr, ama biz ozelizzesim de "acaba senin hassas olmayan yerin var mi acaba?" her tarafimda baska sorun :)) herkes catir cutur doguruyor ben de hayatımda hiç duymamıştım adenom falan ama şimdi bi sürü hikaye duyuyorum. Cok şükür hepsi de dogum yapmış bir sorun yok.
İnşallah bu ay kırmızıları gormezsinnbenden de saygılar hürmetler iyi geceler tatlimm
eveeeeeeetttttttttt kızlar... konu sahibi olarak bu konuyu umut aramak için açmıştım.... benim gibi olanları görüp umutlanmak için... ve şimdi ben sizlere umut olmak için yazıyorum evet kızlar o baş cezası prolaktini yenip hamileyim şuanda.......
demekki neymiş prolaktin engel değilmiş sadece gebe kalmayı zorlaştırıyomuş.. bunu test ettik onayladık hemde 2. kez.... bu ikinci gebeliğm...ilki düşükle sonçlandı ama sebep prolaktin değildi...
ve şimdi yine hamileyim... rabbim inşallah bu sefer kucağımıza almayı nasip eder.....
ve RABBİM inşallah sizlere de nasip eder bu tarifsiz duyguyu........
şimdi ne yapıyomuşuz bu prolaktini hiç kafamıza takmıyomuşuz ve hamile kalıomuşuz...........
ayyy canım benim bal damlyo ağzından
Ne bileyim insanın bazen böyle özel olmayası geliyorr
ben bayanım doğuştan hassasım deseydinvalla benim eşim öyle bişey dese hemen ters anlarım sinirlenebilirim bizimkide işte söylemiştim sinirli olmamdan yakınıyor.sinirinden oluyor bunlar diyor.ama anacım sinirlenmedende olmuyor ki.ya ben eskiden böyle değildim ne oldu bana bilemedim
inşaaalh bizde o olumlu hikayelerden bir kaçı olucaz
hiç bilmediğimiz hormonlarla hiç duymadığımız şeylerle mücadele ediyoruz ve biz bunlarla her şekilde galip gelicezz
Hayırlı geceler
Ayy ne guzel, gözün aydin arkadaşımminşallah bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın :)) ard arda hamilelik haberleri alıyoruz, bize umut olduğunuz için cok teşekkürler :)) verdiginiz bilgiler için de ayrıca sagolun. Umarım yakında bizler de böyle guzel haberler verebiliriz :)) tebriklerr!!
merhaba kızlarrrrr,
önceki yazılanları okuyamadım ama başlığı görünce atladım hemen :)
bende de prolaktin sorunu varmış hiç düzeni bozulmamış olan ben iki ay adet olamayınca mecbur doktora gittim tabi.
malesef ki bir de düşük geçirdim. şimdiki doktorum önceki düşüğümün de prolaktinim yüksek olduğu için kaynaklanabileceğini söyledi.
neyse işin özeti doktora gidince benim pro. 26 çıktı. bu yüzden hem adetin gecikir hem de hamile kalman zorlaşır dedi kiiiiiiiiiiii biz 6 aydır neden başarılı olamadığımızı düşünmeye başlamıştık :))))
ama şimdiiii 6+2 haftalık hamileyim inş. hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeğimizi. darısı tüm isteyenlerin başına.
dostinex kullanarak 1 ayda prolaktini 0 a düşürdüm. ama o nasıl bir haptır ki beni deli gibi sinirli ypamıştı. Allah tekrar kullanmaya mecbur etmesin.
Hehehe yok ben fazla sinirli değilim, damarıma basilmadikcaama ben de cok tez canlı ve sabirsizim, ve biraz da takintiliyim, hep düşünür icime atarım. Bizim de başka tarafımızdan çıkıyor iste midem, cildim falan hep hassas, adam ne yapsın ailesinde görmemiş hassas kadın Hehe öpüyorum canım benim
ya şimdi de prolaktinim sıfır çktıbu durum normal mi??????????????önce çok yüksekti bugün kontrolüm vardı tahlil ayptrdm sıfır çktı bu zaralı mı?????:26::26::26::26::26::26::26::26:
ya şimdi de prolaktinim sıfır çktıbu durum normal mi??????????????önce çok yüksekti bugün kontrolüm vardı tahlil ayptrdm sıfır çktı bu zaralı mı?????:26::26::26::26::26::26::26::26:
baklava canım yardmcı oldostinex kullandıysan normal bu kadar düşmesi.benimde 100 den 0 lara düşmüştü.ama sıfır olmasıda iyi değil normal değere çıkması gerek.benim geçen ay 13 tü.
topidik canım dostinex evet bu hafta pazartesi perşembe almştm.adet günümden bu salıya kadar da incir kürü kullanmştm.meğersem incir kürü pcolularda prolaktini aşırı yükseltyomş.soğan kürüne bu salı başldm.yani 4 gün tek içtm.doktor yumurtamda tık yok dedi.bence incir kürü yüznden.çünkü prolaktin hormonm ilk kez bu ay yükslmşti incir kürü kullandğm dönemde. ama görceksnz önümzdeki ay yumurtacığımı buyutecğm kuluçkaya yatacğmPotipoto sen dostinex iciyormuydun bu ay? Yumurtalar ne alemde? Dr ne dedi?
topidik canım dostinex evet bu hafta pazartesi perşembe almştm.adet günümden bu salıya kadar da incir kürü kullanmştm.meğersem incir kürü pcolularda prolaktini aşırı yükseltyomş.soğan kürüne bu salı başldm.yani 4 gün tek içtm.doktor yumurtamda tık yok dedi.bence incir kürü yüznden.çünkü prolaktin hormonm ilk kez bu ay yükslmşti incir kürü kullandğm dönemde. ama görceksnz önümzdeki ay yumurtacığımı buyutecğm kuluçkaya yatacğmsoğan kürüne inanyrm soğan kız diyosndr bana
Benimde basım bu lanet şeyle derttecoook yuksek degerlerim henüz ilaç kullanmadım mr dan sonra inşallah. Rabbim şifa versin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?