evt canım genelde hamilelere veriyorlar düşük riski olanlara veriyolar progestanı.
dostinex en son 3 ay önce bıraktım sanırım değerim 0.küsürlere inince bıraktırdı daha da demedi kullan diye.3 ay sonunda işte en son tahlillerimde prolaktin 13 çıktı.yükselir diye korktum ama yükselmemiş.dostinex içtim 2 ay ama yine kendi kendime regli olmadım.oda pko dan dolayı herhalde.biri düzelse diğeri falso veriyor napalım :)
deneye deneye öğrencez drları :))
valla ne güzel sen kendi yumurtlama dönemini takip edebilmişsin ben bilmiyorum ki oluyomu olgunlaşıyomu.bilsem kaçırmam :))
öyle canım ya okudum bende bir kaç yerde pkolu olupta hamile kalan çok.ama ona gerekli ilaçları verende drları :))) yumurta geliştirici veya çatlaması vs. vs... :)
Rabbim kimseyi aylar yıllarca bekletmesin inş. Hayırlısı Rabbimden.
sen prolaktinden başka ne tedavisi görüyorsun peki.
Rabbim sabrımızı selamete erdirsin inş. hepimizin.
canım, prl benim en düşük 15 e indi. haftada 2 gün, 1 er tablet alıyorum.
sen ne kadar kullanıyordun 0 lara indiğinde? dr un o dönem bıraktırması normal, fazla düşmüş çünkü...
inş tekrar kullanmana gerek kalmadan hamile kalırsın, çıkmasın bir daha(hamilelik - emzirme dışında :) ).
Allah gönlüne göre bebeğini versin yakında.
forumda pko' lu olup hamile kalan kişi de çok var. onların konuları vardır mutlaka, tedavilerine baksana, neyi farklı vermiş dr ları?