normalde koldan verirler ama benim damarlarımı bulamıyorlar. iki kolu delik deşik edip damarı bulamayıp(veya bulduktan sonra kaybedip) bileklere iniyorlar, oradan da sonuç çıkmayınca el üstündeki damarlara gidiyorlar.
bu benim damarlarımın probleminden kaynaklanıyor. damarı bulsa bile, sürekli iğne kaçıyor damardan. delik deşik oluyorum böylece.. benim damarlar sorunlu. tahliller için kan almaya gittiğimde de çoğu kişi beceremiyor kan almayı.
senin eğer elden almaya çalışırlarsa(pek sanmıyorum ama), kolundan almalarını iste. kol her zaman daha az acır. hatta mr çekimine başlamadan iğneyi soksunlar. arada girdiğinde sadece ilacı vermek için gelir, ilacın gelmesini çok az hissedersin.
korkulacak birşey yok... kan aldırmakta bir problem yaşamıyorsan, mr' a girince de yaşamazsın. rahat ol.
benim annem çok pimpiriklidir. senin gibi biraz. ben ondan her şeyi saklıyorum artık. kötü birşey olunca, o beni değil, ben onu teselli ediyor oluyorum resmen. mr dan çıktığımda 3-4 gün görüşmem annemle :) morluklar geçsin iyice diye beklerim.
bir annenin böyle olması, çocukları için iyi olmadığı için, daha güçlü ve soğukkanlı olmaya çalış dedim canım. yanlış anlama beni, ok. sorunsuz halledersin umarım.